Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Gastenboek BezoekThailand.nl BN'ers

 

Mr. John van den Heuvel
10 - 22 juli 2014
Strandvakantie in het zuiden van Thailand
 
Beste Joeri en Arjan, samen met mijn gezin heb ik een heerlijke tijd gehad in Thailand. Een prachtig land met een hele vriendelijke bevolking. Ik dank win-win-asia voor het perfect regelen van alle excursies, transfers en accommodaties, waardoor ons reis een onvergetelijke ervaring is.

 

Met vriendelijke groet

 

John van den Heuvel  

 


Familie Rijkaard & Garcia

21 december 2013 - 2 januari 2014
Strandvakantie in het zuiden van Thailand

We hebben een heerlijke tijd gehad. Prachtig resort, lieve mensen en super georganiseerd door jullie! 

Nogmaals dank voor alles.

Hartelijke groeten van ons.Willem Baars - hoofdredacteur JFK Magazine
13 augustus - 1 september 2012
Bangkok - River Kwai - Cha'Am Pranburi - Krabi - Phi Phi - Koh Samui

Hallo BezoekThailand.nl

We zijn weer terug in Nederland, helaas. Nee hoor hier is het ook fijn, maar het was wel meer dan geweldig allemaal. Wat een fantastische reis en wat een fantastische resorts en wat een geweldige service vanuit jullie mbt ophalen, wegbrengen, alles. Niet normaal. We zijn alledrie supersuperenthousiast en we willen volgend jaar terug naar Thailand. Uiteraard via jullie. Ik heb Arjan net ook gemaild en bedankt voor alles, en jou hierbij dus ook. Ik had al gemaild dat de hoogtepunten voor mij So Sofitel bangkok (bangkok zelf ook, was lang geleden voor mij), Cha'am (Veranda Beach, was super), Koh samui (ook supergezellig, maar wel beetje Sodom & Gomorra volgens mij, maar daardoor ook wel leuk) en Villa Maroc waren. Maar ook de andere resorts en hotels waren super hoor. Ikzelf vind het wel leuk als er wat bedrijvigheid is ook, vandaar dat ik die eerste drie noem. Maar Joeri/Arjan: superbedankt, we zijn zo enthousiast en alledrie vinden we dat we een meer dan fantastische vakantie hebben gehad. Jullie hebben een superorganisatie. Ik ga nu even slapen want vannacht erg kort geslapen (China Airlines is trouwens super net als Bangkok Airways!).

Veel dank en tot snel namens Willems Baars, Manon en Bibi


Tilly & Benny Garcia
15-12-2011 & 8-1-2012
Vietnam – Cambodia - Thailand

Beste Arjan en Joeri,

Ik wil jullie laten weten dat de reis Geweldig is geweest!!
Het eerste deel was best heel heftig en vermoeiend maar absoluut de moeite waart!
Wat heel fijn was dat we Hue en Hoi Ann konden omzetten , het was zoo vreselijk koud!! en regen. het was dan ook een Feest om in Phang Thiet in Prinsess D'anamm te komen. Wat een fantastisch mooi hotel!!
We hebben daar ontzettend fijn kerst gevierd!

Het tweede hoogte punt was toch wel Pimalai op Koh Lanta, Wat een heerlijk eilandje!! en het Hotel wederom Fantastisch!!
We konden daar geen afscheid nemen en Phil heeft wederom alles super omgeboekt en zo konden we nog 4 dagen langer blijven.

Bedankt voor de goede zorgen en organisatie en tot volgend jaar, of eerder!!

Lieve groet,

Tilly & Benny Garcia


Vakantie familie van Royen

Familie van Royen
25 maart - 9 april 2010 & 14 - 28 december 2011
Koh Samui, New Star Beach Resort  & Nakamanda Resort in Krabi

Hallo Arjan,

We hebben de afgelopen paasvakantie met het gezin een heerlijke tijd gehad op Koh Samui.
Prachtig eiland, perfect weer en alleen maar vriendelijke Thai ontmoet.
Op het New Star Resort was het prima vertoeven.

Dank voor jullie hulp en advies.

Groet,
Ton en Heleen van Royen


 Caroline Tensen
2001 - 2010
Thailand - Cambodia - Laos - Vietnam

Hallo vakantiegangers,

Ongeveer 8 jaar geleden besloten wij op avontuur te gaan in Thailand! Maar Thailand is zo groot dat we echt niet wisten waar te beginnen! Gelukkig kende een goede vriend van mij "ene Arjan in Bangkok". Hij maakte reizen op maat en kon ons met alles helpen. Nadat wij contact hadden gezocht met deze Arjan werd ons al snel duidelijk dat we alleen maar een retour ticket naar Bangkok hoefden te boeken, de rest konden we met Arjan regelen. Dit was het begin van meerdere prachtige reizen door Thailand, Cambodja en Vietnam. Soms met kinderen, soms zonder.

We hebben ontzettend veel gedaan en gezien. In een boomhut geslapen, op de river Kwai geslapen, in Bangkok overal geslapen en elke markt gezien. Naar Angkor Wat in Cambodja of samen met de trein naar Krabi of naar Hua Hin. Koh Chang geweest waar echt nog niets was behalve 1 mooi hotelletje, maar Arjan kende het! Koh Phi Phi omdat het voor de tsunami echt een sprookje was (en dat klopte Arjan).

Koh Samet omdat dat een lekker hippie eiland was. Maar we zijn ook voor een paar nachten Pattaya gestuurd door Arjan omdat we dat ook moesten ervaren, ik had het voor geen goud willen missen!

Als we met de kinderen op reis gingen was het heerlijk om met Arjan te sparren wat het beste vervoer zou zijn of in welke volgorde we het beste konden reizen zodat het ook voor hen een fijne vakantie zou zijn. Ik kan onmogelijk uitleggen wat wij al hebben gedaan en gezien in Thailand maar 1 ding is zeker: met Arjan en zijn mensen als "reisleider" heb je gegarandeerd een fantastische vakantie die bij iedereen past!

Nu ik zo zit te schrijven over Thailand denk ik dat we volgende zomer maar weer eens moeten gaan! 

Groetjes van een fan! 

Caroline Tensen

Ps! Mocht je gaan neem dan even een grote zak puntdrop of stroopwafels mee voor Arjan!


 Patty Brard
1-7 januari 2009
Koh Samui - Bangkok
(Sala Samui Resort en Peninsula)

Hi Arjan,

Helemaal te gek wat je allemaal voor me gedaan hebt. De kamer in La Sala is zelfs in de regen het einde. Zo is vasten geen drama. Dank en ik zal het van de daken schreeuwen!

Liefs Pat


                                                          Pagina:       BN'ers , 1, 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10

 


 

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat