Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Gastenboek BezoekThailand.nl pagina 4

Fam. Van Dam
16 juli – 9 augustus 2011
Rondreis Thailand

Beste team van Bezoekthailand.nl

We zijn vandaag teruggekomen van een heerlijke vakantie. We hebben echt genoten van onze reis door Thailand.

Alles was perfect geregeld, onze dank daarvoor. De hotels waren mooi, schoon en hadden een mooi zwembad. Het weer was op een enkel buitje na prima. Kortom: het was een erg goede vakantie. Het meest romantisch was de Jungle Raft en het zwemmen/drijven in de River Kwai was echt spectaculair. Ook de Lisu Lodge was erg mooi, de white water raft behoorlijk raftig :-). Bangkok was indrukwekkend, Ayutthaya had een erg leuk klein hotel, de nachttreinen waren een belevenis op zich, Chiang Rai Laluna was erg mooi met een mooi zwembad en de nachtmarkt is erg gezellig, Koh Samui The Passage was echt een droom, de kamer/het huisje fantastisch met direct toegang tot zee.

Kortom: bedankt voor het organiseren van een voor ons onvergetelijke vakantie!


inzending fotowedstrijd

Familie den Hartog
Rondreis Thailand
10 juli – 2 augustus 2011

Joeri, Arjan en Lotte,

Met HOOFDLETTERS alles TOP geregeld, alles van A t/m Z.

De transfers, excursies, rondreis, alle keren waren de gidsen en/of chauffeurs op tijd. De hotels van in tot uitcheck uitstekend; het klankborden vooraf met Joeri; het programma voor ons perfect in elkaar gedraaid; de prima kwaliteit van het vervoer; de gidsen prettig en relaxed.

Na terugkomst in NL werden wij zelfs door Joeri opgebeld, hoe wij het gehad hadden, en ik weet wel enerzijds vanwege de commerciële achtergrond, maar andere partijen hebben ons nog nooit na vakantie gebeld, dus gewoon ook dit keer zeer klantvriendelijk.

Vooraf lees je de teksten in het gastenboek, gemiddeld meer dan positief allemaal, waarbij je denkt als wij voor 80/90% van die verhalen zo ingevuld krijgen, dan gaan wij van een heerlijke vakantie genieten, maar het is gewoon 100% geworden.

En om eerlijk te zijn hebben wij nog wel gedacht zou het op deze wijze boeken via internet wel goed gaan, maar onze conclusie: perfect!

Wat hebben wij eigenlijk in dat verre Thailand gedaan?

Vanuit ons mailverkeer met het thuisfront enkele “glimlachende” reisanekdotes.

Gevlogen met vliegmaatschappij Emirates via een warm Dubai. Daar een paar  relaxte dagen gehad bij familie, een heerlijke aftrap van onze vakantie!

Op naar de glimlach, een nachtvlucht met nagenoeg geen slaap, dus na aankomst in het uitstekende hotel, gelegen aan de Chao Phraya, hebben wij ons licht verslapen.  Aanbevolen door onze ‘afhaalgids’ stonden wij daarom pas om half 3 paraat om met een taxi naar de weekend markt te gaan. Door een doolhof van straten en kleine steegjes kun je in de vele, vele  winkeltjes en stalletjes echt van alles kopen. Een beetje zoals wij een rommelmarkt kennen alleen veel drukker. Mensen en brommertjes in overvloed, het stadse Thaise leven in optima forma en voor ons leuk om te beleven.  

De volgende dag vroeg op en om 7.30 uur uur klaar om opgehaald te worden voor een fietstoer door Bangkok. Een geweldige ervaring om op deze wijze zo'n wereldstad te ontdekken. Door sloppenwijken, langs de main roads, vuil, warm, veel water drinken, druk, stil, mooi, groen, ontspannend, indrukwekkend, met de boot naar groen Bangkok, heel apart, een schooltje bezocht.  Na 5 uur onderweg, tot de draad toe nat, hoewel "maar" rond de 32/33 graden een erg hoge luchtvochtigheid, een pracht van een belevenis. Daarna nog enkele highlights van de stad bekeken en s'avonds een dinnercruise op een of andere Oude Chinese boot, uiteraard op de rivier.

Een dag later werden wij vroeg opgehaald om naar de Floating Market te gaan, de lokale markt een km of 70 buiten Bangkok. Drijvend op kleine bootjes verkopen, voor het merendeel van die kleine Thaise vrouwtjes, hun waar. Allerlei vormen van fruit en groente, ook vlees!!, en alles wat verder eetbaar is, kortom voornamelijk de eerste levensbehoefte en dat dan met een charmant toeristisch sausje. Een voor ons kleurrijk schouwspel. Na afloop door onze gids nog meegenomen naar Chinatown, op zich niet veel bijzonders.  Erg druk en heel veel chinezen, maar toch leuk om weer meegenomen te hebben.

Met z’n zessen incl. onze gids Kitty en chauffeur Sonny na Bangkok naar de jungle rafts, een drijvend hotel in de jungle, het laatste stuk met een longtailboot. Een hotel zonder elektriciteit en warm water, dus niet iets om 3 weken te vertoeven, maar voor 2 dagen perfect.

Met een zwemvest aan de rivier inspringen en je mee laten voeren met de stroom, om aan het einde het laatste trapje van het hotel vooral niet te missen en er uit dan uit te klauteren, is toch niet alledaags. Evenals ‘s ochtends wakker te worden en de olifant van het dorp gewassen te zien worden en zijn ontbijt te zien nuttigen (wel toeristisch natuurlijk, maar niet minder leuk).

Veel gezien, veel kilometers, veel tempels en nogmaals veel tempels, met onze begeleiders en auto via Ayutthaya, Lopburi, de stad van de apen, en Sukhothai naar Chang Mai. Daarna door de bergen gereden naar Pai en Mae Hong Son. Dichtbegroeide flora, rijstvelden, rustieke woonomgevingen en hotels kruisten ons pad. Ook hebben wij nog een schooltje bezocht, een aanrader ( neem voor de kinderen wel wat schriften en schrijfgerei mee, vinden zij erg leuk). Terug in Chang Mai hebben wij de travestietenshow op de avondmarkt bezocht, boven verwachting. Daarvoor hadden wij al een whopper bij de Burger King gegeten en die smaakte ons, na 2 weken 2 x daags warm Thais eten, echt voortreffelijk. 

Lisu Lodge was onze volgende bestemming compleet met fiets- en olifanten tocht. Het fietsen vonden wij vrij zwaar maar de olifanten en de white water raft  een ervaring apart. 

De 2 nachten in Chang Rai waren de laatsten van onze rondreis. Naast het bezichtigen van het drielandenpunt en omgeving , is met name het bezoek aan de diverse bergvolken meer dan de moeite waard geweest.

Onze reis zit er op en daar nu op terugkijkend, voor ons meer dan de moeite waard. De mensen, de (primitieve) bergvolken met elk hun eigen cultuur, het vervoer, heel veel verschillend vervoer, met z'n 5en op een bromfiets, met een matras van twee mt., hoog, laag in alle soorten en maten, geweldig om te zien.

Daarnaast is het meest intrigerend toch wel de beleving van de mensen met hun Boeddha/Boeddhisme. Wij hebben een paar nationale boeddhadagen meegemaakt en hoe de mensen dat beleven, daar heb je vooraf geen notie van. Vol overgave, vol passie, vol offers,  een bijzondere ervaring en mooi om te zien.

Nog een weekje op Koh Samui. Heerlijk relaxen met fijne massages aan het Chaweng Beach als afsluiting van onze geweldige reis door Thailand.

Het team van bezoekthailand.nl bedanken wij voor het perfect verzorgen van een voor ons onvergetelijke vakantie in Thailand, een bijzonder land vol contrasten.

Met hartelijke groet / Sawasdee krap,

Elly, Richelle, Desiree en Peter den Hartog


Gastenboek foto

Fam. Zuijderwijk
10 juli - 30 juli 2011
Rondreis Thailand

Hoi Lotte,

Onze reis was geweldig. Super service, er stond altijd iemand op ons te wachten, super op tijd altijd. Ook de kinderen hebben echt genoten.

M.v.g
Lisette Zuijderwijk


Fam. Zootjes
14 tot 28 juli 2011
Rondreis Thailand

Ons reisprogramma, itinerary en de communicatie voor onze reis waren uitstekend. Onze complimenten aan Joeri die ons uitstekend heeft geadviseerd gezien het voor ons de eerste keer was dat wij naar Thailand gingen. Goed rekening gehouden met budget en wensen van ons als gezin met 3 grote kinderen. Ook de guest service en lokale gidsen waren uitstekend. Allemaal vriendelijke mensen. Wat we ook uitstekend vonden was de manier van transport. Het was erg leuk dat wij alle vervoersopties hebben meegmaakt in deze reis. De hotels waren goed en het is een goede keus na zo'n rondreis op een rustig strand te kunnen genieten van de rust.

Wat wij echt een hoogtepunt vonden was de fietstocht door Bangkok. Dit is een echte aanrader voor als je de andere kant van Bangkok wil zien.

Bedankt voor jullie adviezen en het organiseren van onze onvergetelijke reis!
Met vriendelijke groet, Oscar en Myriam Zootjes


Vakantie Anton en Carla Visscher bezoekthailand.nl

Fam. Visscher
21 juli - 6 augustus
Rondreis Thailand

We hebben van de trip genoten en zullen jullie aanbevelen. Ons reisprogramma was uitstekend, zowel programma als de reis waren goed. Ook de gastservice en local guides waren uitstekend. Alle mensen waren heel gastvriendelijk en erg behulpzaam. Verder was de manier waarop wij werden vervoerd heel heel erg goed.We hebben geen minuut gewacht. De gidsen zaten zelfs op ons te wachten. Ook de hotels waren goed.

Wij hebben een super fijne vakantie gehad.

Anton en Carla Visscher


Gastenboek evaluatie bezoekthailand.nl

Fam. Koelewijn
2 - 22 juli 2011
Rondreis Thailand

Joeri, Lotte en alle anderen,

Het gastenboek staat vol met lof over jullie, de Win Win organisatie dus!

En terecht.......

Maar omdat het al zoooo vaak geschreven is, gaan wij niet schrijven hoe geweldig de communicatie was, wat een geweldige gidsen jullie met ons mee gestuurd hadden, hoe super de jungle- rafts waren en ook het verblijf in de Lisu lodge, de nachttrein en de geboekte hotels..... Nee dat lezen jullie maar bij anderen :-)

We willen het wel hebben over het feit dat we een groot probleem hebben nu: Heimwee. En behoorlijk wat ook! We vonden 3 weken veel te kort, missen het ontzettend lekkere eten dat ons voorgeschoteld werd tijdens de excursies, moesten de thaise masseuse achterlaten omdat ze niet in de koffer paste en ook onze bedden maken zich zelf niet meer op.. Pffff en dan is het ook nog eens zo'n 15 graden kouder in Nederland! Zoals onze gids al zei: tijd voor een kampvuurtje dan! Verder missen onze meisjes de thaise kindertjes, die ondanks de taal, zo heerlijk met elkaar spelletjes konden doen. Onze enige oplossing is natuurlijk weer heeel hard gaan sparen voor nog zo'n super reis.

Dus bij deze een waarschuwing voor het boeken van een reis bij Bezoekthailand, deze heeft vergaande concequenties. Wat ook zorgde voor langdurige voorpret bij het vroeg boeken van de reis. De reis was er een om nooit te vergeten en heeft gezorgd voor blijvende indrukken, herrinneringen, prachtige foto's en schitterende verhalen. Het land van de glimlach heeft ook bij ons aanstekelijk gewerkt en onze mondhoeken blijven nog lange tijd in een vrolijke positie overeind bij het terug denken aan onze reis, dus hierbij ontzettend bedankt voor het verwezenlijken van een van onze dromen. 

Voor de nieuwsgierig aangelegde lezers is ons reisverslag te lezen op http://melissakoelewijn.waarbenjij.nu

From Holland with love, 

Nando, Monique, Melissa en Marit Koelewijn

foto inzending bezoekthailand.nl

Fam. Janssen
15 juli tot 2 augustus 2011
Rondreis Thailand

Beste team van bezoekthailand,

Bij deze de foto voor de wedstrijd van de familie Janssen, nogmaals allemaal bedankt voor de goede zorgen en als we ooit weer eens die kant op gaan weten we jullie te vinden!

Grtz pepijn Janssen
Jan-Willem en Netty Rengelink
4 tot 24 juli 2011
Rondreis Thailand

Goedemorgen Joeri,

Het was een super reis! Veel mooie dingen gezien. Locaties waren erg goed. Kortom wij hebben genoten. De tocht per boot was erg luxe, wij waren de enige passagiers wat een verwennerij. De reis van Ayutthaya naar Chiang Mai was erg leuk , mooi en gezellig. Wij hadden een heel gezellige gids die erg met ons meedacht. Leuke meid! 

Jammer dat wij in Chiang Rai veel regen hebben gehad, waardoor ons geplande boottochtje niet door kon gaan. Maar ach je kan niet alles hebben. Het was wel even schrikken toen wij afgelopen zaterdag in Nederland aankwamen met een temperatuur verschil van 20° ! 

Nog enorm bedankt voor de goede organisatie van onze reis en wie weet komen wij nogmaals terug voor het boeken van een nieuwe reis. 

Ps. Jan-Willem is een geboren kok! 

Hartelijke groet,Netty en Jan-Willem Rengelink


 

Familie van der Ende
2 - 22 juli 2011

21 daagse privé reis Thailand

Marco, Helma en Nick (13 jaar) en Luuk (8 jaar)

Beste Joeri, 

Zoals beloofd nog een verhaaltje over onze reis en een foto. 

Voor ons was dit de eerste reis buiten Europa, Azië trok ons wel aan en Thailand is goed te bereizen met kinderen vandaar dat onze keus op Thailand was gevallen. Na verschillende aanbieders te hebben vergeleken kwamen we elke keer op Bezoekthailand terecht vanwege het zeer afwisselende aanbod en het meer individuele karakter van de reizen.  

Ook een groot voordeel is dat je de reis op elk moment kan laten ingaan, de reis werd dan ook volledig op onze tickets aangepast. Vanaf het eerste moment in Bangkok werden we verwelkomd met een bloemenkransje en een flesje water. In Bangkok hebben we op eigen gelegenheid verschillende bezienswaardigheden bezocht, hierna zijn we via de River Kwai naar de Jungle Rafts vertrokken wat een geweldige beleving was, de kinderen vinden dit nog steeds het meest indrukwekkende gedeelte van de reis, vooral door de gids Bleij.

Vroeg in de morgen werden we gewekt door de olifanten en daarna vissen met Bleij.
Hierna met de nachttrein naar Chiang Mai wat ook een geweldige ervaring is en overnachten in de Lisu Lodge (paradijsje in de jungle). Daarna door naar Chiang Rai (hotel La Luna resort) mooiste hotel van de reis, om weer wat bij te komen.

De laatste week lekker liggen luieren op Koh Samui aan het mooie strand van Lamai. Hier kun je je prima vermaken met jet ski’s en allerlei verkopers welke je op een aardige manier alles aanbieden.
 

Voor alle transfers niks dan lof Win Win Asia is een perfecte organisatie, bij het ophalen waren ze altijd op tijd, zelfs toen de nachttrein 1.5 uur vertraging had stond de gids met chauffeur gewoon te wachten. Voor een volgende keer naar Azie weten we jullie te vinden. 

Groeten familie van der Ende uit Veenend


                                                 Pagina:       BN'ers , 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10


 

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat