Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Inentingen Thailand, drinkwater en medische zorg

Man in Tuk Tuk

Inentingen Thailand

 

De volgende inentingen voor Thailand raden wij aan: Hepatitis A en DTP.

Als u 7 dagen voor aankomst in Thailand in een land bent geweest met gele koorts is een vaccinaties tegen gele koorts een verplichte inenting voor Thailand. Als u langer dan 3 maanden in Thailand verblijft zijn inentingen tegen rabiës, tuberculose, hepatitis B en tyfus ook aan te raden. Neem contact op met uw lokale GGD of reiskliniek voor meer informatie inentingen thailand.

Malaria

Het is niet nodig malaria tabletten te slikken bij een bezoek aan Thailand. Thailand is een malaria vrij land en er zijn in de laatste decennia geen gevallen van malaria gerapporteerd. De enige gebieden waar u eventueel moet uitkijken voor het risico van malaria zijn de grensgebieden met Myanmar, Cambodja en Laos. Als u een bezoek brengt aan deze gebieden draag dan de juiste kleding en bedek uw armen en benen. In de schemering zijn muggen het meest actief, dus probeer binnen te blijven rond deze tijd met de airconditioner aan.

Dengue

Het is ook belangrijk dat u zich bewust bent van het risico van dengue (knokkelkoorts). Om geïnfecteerd te raken met deze ziekte moet u herhaaldelijk worden gestoken, maar als u dengue heeft opgelopen zult u last hebben van hoofdpijn, hoge koorts en vermoeidheid. Het is belangrijk om snel op te treden om de ziekte te genezen.

Drinkwater in Thailand

Voor uw eigen veiligheid en gezondheid moet u proberen te vermijden water uit de kraan te drinken in Thailand. Uw hotel zult u waarschijnlijk een fles water aanbieden en u kunt bijna overal goedkoop drinkwater kopen.

Medische zorg

Als u geneesmiddelen op recept gebruikt, zorg er dan voor dat u daarvan voldoende bij u heeft gedurende reis, omdat u deze medicijnen wellicht niet kunt vinden in Thailand.

Er zijn vele ziekenhuizen in Thailand van zeer hoge kwaliteit met excellente, behulpzame, Engels sprekende personeelsleden en schone faciliteiten. De doktoren die u behandelen hebben waarschijnlijk in het buitenland gestudeerd en ze zullen hun best doen bij uw behandeling en om uw verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Wanneer u een reis door Thailand bij ons boekt, doen wij ons best u met alle mogelijke middelen bij te staan als eventuele medische problemen optreden.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat