Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Over BezoekThailand.nl

Sawasdee Krap, Sawasdee Kha

Dank u voor uw bezoek aan onze website en voor uw interesse in ons bedrijf.

Sta mij toe om ons aan u voor te stellen

Mijn naam is Arjan Buffing en ik ben de algemeen directeur van Win - Win (Asia) Co Ltd. Samen met onze algemeen manager en directeur Khun Duangrat Kraisrivathana hebben we meer dan 50 jaar ervaring in de Aziatische reisbranche! Wij zijn er trots op dat we de eigenaren en uitvoerders van deze website zijn.

In het hart van Thailand

Ons bedrijf is gevestigd in Bangkok en we zijn in het jaar 2000 zeer bescheiden begonnen. We zijn door de jaren heen gegroeid, overwonnen vele kleine en grote obstakels, gebeurtenissen in Azië en rond de wereld die onze bedrijfsvoering beïnvloeden. Denk hierbij aan epidemieën, politieke omwentelingen, economische uitdagingen en natuurrampen.

De Win-Win aanpak

Ons doel is niet veranderd vanaf de dag dat we zijn begonnen met ons bedrijf en draait om onze naam 'win - win'. Win - Win is onze bedrijfsfilosofie. Het betekent dat we willen dat alles en iedereen die wordt beïnvloed door onze acties 'wint'. We streven naar een gelijke en eerlijke balans tussen onze gasten,
onze leveranciers, onze medewerkers, het milieu en ons als bedrijf eigenaren.

Wat we ook doen in ons dagelijks leven: we blijven onszelf eraan herinneren om een holistische benadering te volgen en ons bewust te blijven van de impact van onze acties.

Op maat gemaakte reizen

Onze inbound business is door de jaren heen gestaag gegroeid en we richten ons vooral op het maken en uitvoeren van op maat gemaakte vakanties voor individuen, gezinnen, kleine partijen en incentive groepen. Sinds ons begin hebben we naar schatting voor 25.000 mensen uit de hele wereld met groot succes vakanties verzorgd en uitgevoerd.

 

Kwaliteit bestemmingen

Door onze uitgebreide selectie en constante kwaliteitsinspecties van leveranciers en routes zijn we in staat om de meest actuele reisprogramma’s te leveren. Aangezien wij rechtstreekse contracten hebben ondertekend met elk van onze leveranciers kunnen wij de meest concurrerende prijzen en de beste samenwerking garanderen voor het uitvoeren van uw droomreis.

Wij bieden unieke reisprogramma's en probeer zo creatief mogelijk te zijn als het gaat om een bezoek aan dé hoogtepunten van elke bestemming, maar wel via een 'achterdeur aanpak’ om een andere en meer authentieke ervaring buiten het gewone te kunnen bieden. Maar wat we ook doen, we denken allereerst aan uw veiligheid en eventuele kostenbesparing. 

Shadow

Guest Service

Onze Guest Service afdeling is 24 uur per dag via een speciale hotline en via e-mail beschikbaar. Onze Guest Service speelt een belangrijke centrale rol binnen onze bedrijfsvoering. Wij zorgen er achter de schermen voor dat alle teamleden klaar staan om alle beloofde en bevestigde diensten te leveren. In geval van vragen of wijzigingen, zal onze Guest Service dienst het eerste contactpunt zijn om ervoor te zorgen dat uw reisbeschrijving soepel verloopt.

 

Europa & Thailand koppelen

De landen waar wij actief zijn: Thailand, Cambodja, Laos, Myanmar en Vietnam.

Voor eenvoudige communicatie hebben wij gespecialiseerde vertegenwoordigers aangesteld in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Wij hebben 1 speciale vertegenwoordiger gevestigd in ons hoofdkantoor in Bangkok die zorg draagt voor aanvragen en boekingen uit het Verenigd Koninkrijk, de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en andere 'Engels' sprekende landen over de hele wereld.

 
 

Volg ons

Blijf met ons in contact door het lezen van onze spannende blogs of blijf op de hoogte van de laatste informatie, nieuws en lokale ontwikkelingen door ons te volgen op twitter. Of schrijf ons en voelt u zich niet bezwaard uw mening of gedachten met ons te delen, omdat we er niet alleen naar uitkijken om u te verwelkomen in ons gebied, maar waarderen uw waardevolle inbreng om onszelf te verbeteren waar en wanneer dat maar mogelijk is.

 
 
 
Samen met u, onze leveranciers en ons team van toegewijde medewerkers is ons doel 'iedereen happy'  te maken!

Met vriendelijke groet,

Arjan Buffing- managing director

Duangrat Kraisrivathana- director & general manager

 
 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat