Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Voorwaarden BezoekThailand.nl

De reisvoorwaarden van BezoekThailand.nl zijn simpel en recht door zee.

Aanbetaling en balans betaling

Nadat u de boeking heeft geaccepteerd is een aanbetaling van 5% van de totale reissom nodig om de reservering te activeren (bij boekingen van kleinere omvang vragen we 30 procent aanbetaling). De 5 procent is een niet terugbetaalbaar aanbetaling. Deze aanbetaling moet binnen 24 uur worden voldaan. Dit kan met creditcard of via een bankoverschrijving.

Zodra de aanbetaling is ontvangen gaan we de boekingen maken en sturen we zo snel mogelijk de bevestiging van het reisprogramma. Daar voor 1 reis vaak vele partners betrokken zijn (hotels, transfers etc.) kan het soms wat langer duren voordat we een bevestiging sturen. Indien bepaalde onderdelen niet direct kunnen worden bevestigd, zal dit worden vermeld en krijgt u alternatieven voorgesteld.

Nadat de 5% aanbetaling is voldaan en de reis bevestigd is, dient 25% van het totaalbedrag binnen 5 werkdagen te worden betaald.

De resterende 70% van het totaalbedrag moet uiterlijk 30 dagen voor aankomst worden voldaan. De vouchers, reisbeschrijving met ophaaltijden en overige reisinformatie wordt 10 dagen tot 1 week voor aanvang van uw reis digitaal naar u opgestuurd.

Een reis die binnen 1 maand is geboekt en aanvangt, dient volledig (100%) te worden aanbetaald.

Wanneer u met creditcard of via bankoverschrijving betaalt zullen er servicekosten bijkomen, deze zijn tussen de 1% en 3 % per transactie. We adviseren daarom om het gehele bedrag in 1 keer te voldoen om bank kosten te reduceren.

In sommige gevallen zijn elektronische vouchers en tickets niet mogelijk. In dat geval worden de originele tickets overhandigd bij aankomst op uw bestemming.

Houd er rekening mee dat er prijswijzigingen kunnen plaatsvinden in onze offertes waarop we geen invloed hebben zoals het berekenen van toeslagen op hotels, vliegtickets, transfers welke door externe partners in rekening kunnen worden gebracht.

Let op!
Bepaalde hotels eisen in het hoogseizoen (20 december tot en met 10 januari) 100 procent aanbetaling uiterlijk 3 maanden voor de check-in datum.


Annulering

Als u onverhoopt uw reis annuleert, geldt het volgende annuleringsbeleid:

Wanneer u 30 dagen of langer voor vertrek uw reis annuleert rekenen we 20% van het totaalbedrag.

Wanneer u binnen de periode van 7 tot 30 dagen voor vertrek uw reis annuleert rekenen we 50% van het totaalbedrag.

Een annulering binnen de periode van 1 tot 7 dagen voor vertrek kunnen we helaas niet accepteren. We rekenen dan ook 100% van het totaalbedrag. Eventueel kunt u de reis dan bij ons laten staan (het bedrag) zodat u de reis op een later tijdstip kunt uitvoeren. Dit uiteraard minus eventuele annuleringskosten en afhankelijk per situatie.

Verzekering

BezoekThailand.nl adviseert iedere reiziger zelf een reisverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat u een reisverzekering met werelddekking afsluit en een annuleringsverzekering die de hoogte van uw reissom vertegenwoordigd.

WIN-WIN (Asia) Co. Ltd. (WWA) - ons bedrijf in Bangkok - sluit een lokale gezondheidsverzekering af waarbij iedere klant voor een bedrag van 1 miljoen Thaise Baht is verzekerd. Dit is verplicht als voorwaarde van het TAT (Thais Verkeersburo) lidmaatschap.

ANVR en SGR Reisbureau

Indien u wilt boeken via een ANVR en SGR reisbureau, dan kunt u het reisprogramma aan een reisagentschap overhandigen. BezoekThailand.nl zal verder met het reisbureau uw reis coördineren. Echter, houdt u er rekening mee dat de kosten minimaal 10 tot 20% hoger zullen zijn. Een Nederlands reisagentschap heeft namelijke hogere administratie kosten die moeten worden gedekt aan de hand van deze opslag op onze reiskosten naar u toe.

Voor vragen over de voorwaarden en de mogelijkheden die BezoekThailand.nl biedt, kunt u een e-mail sturen naar info@bezoekthailand.nl.Reisvoorstellen

De reisvoorstellen op onze website zijn helemaal op maat te maken op basis van uw wensen. Dit geldt voor de keuze van transport, hotels en excursies. Van 3 - 5 sterren, van nachttreinen tot binnenlandse vluchten, alles is mogelijk!

Vliegtickets: de prijzen van vliegtickets in onze voorstellen kunnen veranderen totdat tickets zijn betaald en uitgegeven (we bevestigen vliegtickets 1 maand voor aanvang van uw reis). Vliegtickets worden alleen uitgegeven en betaald door ons nadat we uw betaling hebben ontvangen.

Prijzen van vliegtickets kunnen veranderen aan de hand van de dagelijks situatie en het moment waarop de tickets worden geboekt en betaald door onze organisatie.

Treinkaartjes

Aangezien we pas 60 dagen voor aanvang van uw reis treintickets kunnen kopen zijn we afhankelijk van het aantal verkochte tickets op dat moment. Er zijn in een nachttrein ongeveer 12 eerste klasse coupes waar 2 personen inpassen. De kaartjes worden pas bevestigd op het moment dat we deze gekocht hebben. Eventueel kan het zo zijn dat er van 1e naar 2e klasse verwisselt moet worden. 2e Klas nacht trein tickets kunnen over het algemeen direct worden bevestigd op het moment dat we deze contant kopen op het trein station.

Lidmaatschappen

BezoekThailand.nl is onderdeel van Win - Win (Asia) Co. Ltd. (WWA) het officieel geregistreerde bedrijf onder de Thaise wet. WWA is gevestigd in Bangkok, Thailand sinds 4 mei 2000 en is lid van de TAT (Thais verkeersburo), ATTA (Association of Thai Travel Agents), TICA (Tthailand Incentive and Convention Authority) en de NTCC (Nederlandse - Thaise Kamer Van Koophandel).

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat