Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Voorwaarden BezoekThailand.nl

De reisvoorwaarden van BezoekThailand.nl zijn simpel en recht door zee.

Aanbetaling en balans betaling

Nadat u de boeking heeft geaccepteerd is een aanbetaling van 30% van de totale reissom nodig om de reservering te activeren. Dit kan met creditcard of via een bankoverschrijving.

Zodra de aanbetaling is ontvangen worden alle services geboekt en vast gelegd. Daar voor 1 reis vaak vele partners betrokken zijn (hotels, transport, tours, gidsen, lokale vluchten etc.) kan het soms wat langer duren voordat we een bevestiging sturen. Indien bepaalde onderdelen niet direct kunnen worden bevestigd, zal dit worden vermeld en krijgt u alternatieven voorgesteld.

De resterende 70% van het totaalbedrag moet uiterlijk 45 dagen voor aankomst worden voldaan. De vouchers, reisbeschrijving met ophaaltijden en overige reisinformatie wordt 1 week voor aanvang van uw reis digitaal naar u opgestuurd.

Een reis die binnen 45 dagen is geboekt en aanvangt, dient volledig (100%) te worden aanbetaald.

Wanneer u met creditcard betaalt zullen er servicekosten bijkomen, deze zijn 3% per transactie. Deze extra kosten worden door onze bank van het te ontvangen bedrag afgetrokken.

Houdt u er rekening mee dat er prijswijzigingen kunnen plaatsvinden in onze offertes waarop we geen invloed hebben zoals het berekenen van toeslagen op hotels, vliegtickets, transfers welke door externe partners in rekening kunnen worden gebracht. We zullen u echter voortijdig op de hoogte stellen mochten er toeslagen zijn gedurende uw reis periode.

Let op!
Bepaalde hotels eisen in het hoogseizoen (20 december tot en met 10 januari) een 100% aanbetaling uiterlijk 3 maanden voor de check-in datum. We zijn dan genoodzaakt een hoger aanbetaling bedrag te berekenen.


Annulering

Als u onverhoopt uw reis annuleert, geldt het volgende annuleringsbeleid:

Wanneer u 30 dagen of langer voor vertrek uw reis annuleert: 20% van het totaalbedrag.

Wanneer u binnen de periode van 8 tot 30 dagen voor vertrek uw reis annuleert: 50% van het totaalbedrag.

Een annulering binnen de periode van 1 tot 7 dagen : 100% van het totaalbedrag.

Mocht u de reis moeten annuleren dan kunnen wij per reis onderzoeken of een bepaald bedrag kan worden achter gehouden als aanbetaling van een toekomstige reis. Dit is per reis verschillend en is afhankelijk van de lokale overeenkomsten met hotels en service uitvoerders en periode van reizen.

Verzekering

BezoekThailand.nl adviseert iedere reiziger zelf een reisverzekering af te sluiten die onvoorziene annulering of ziekte kosten kunnen voorkomen. Houdt u er rekening mee dat u een reisverzekering met werelddekking afsluit en een annuleringsverzekering die de hoogte van uw reissom vertegenwoordigd.

WIN-WIN (Asia) Co. Ltd. (WWA) - ons bedrijf in Bangkok - sluit een lokale gezondheidsverzekering af waarbij iedere klant voor een bedrag van 1 miljoen Thaise Baht is verzekerd. Dit is verplicht als voorwaarde van het TAT (Thais Verkeersburo) lidmaatschap.

ANVR en SGR Reisbureau

Indien u wilt boeken via een ANVR en SGR-reisbureau, dan kunt u het reisprogramma aan een reisagentschap overhandigen. BezoekThailand.nl zal verder met het reisbureau uw reis coördineren. Echter, houdt u er rekening mee dat de kosten minimaal 10 tot 20% hoger zullen zijn. Een Nederlands reisagentschap heeft namelijke hogere administratie kosten die moeten worden gedekt aan de hand van deze opslag op onze reiskosten naar u toe.

Voor vragen over de voorwaarden en de mogelijkheden die BezoekThailand.nl biedt, kunt u een e-mail sturen naar info@bezoekthailand.nlReisvoorstellen

De reisvoorstellen op onze website zijn helemaal op maat te maken op basis van uw wensen. Dit geldt voor de keuze van transport, hotels en excursies. Van 3 tot 5 sterren, van nachttreinen tot binnenlandse vluchten, alles is mogelijk!

Vliegtickets: de prijzen van vliegtickets in onze voorstellen kunnen veranderen totdat tickets zijn betaald en uitgegeven (we bevestigen vliegtickets 1 maand voor aanvang van uw reis). Vliegtickets worden alleen uitgegeven en betaald door ons nadat we uw betaling hebben ontvangen.

Prijzen van vliegtickets kunnen veranderen aan de hand van de dagelijks situatie en het moment waarop de tickets worden geboekt en betaald door onze organisatie.

Treinkaartjes

Aangezien we pas 60 dagen voor aanvang van uw reis treintickets kunnen kopen zijn we afhankelijk van het aantal verkochte tickets op dat moment. Er zijn in een nachttrein ongeveer 12 eerste klasse coupes waar 2 personen inpassen. De kaartjes worden pas bevestigd op het moment dat we deze gekocht hebben. Eventueel kan het zo zijn dat er van 1e naar 2e klasse verwisselt moet worden. 2e Klas nacht trein tickets kunnen over het algemeen direct worden bevestigd op het moment dat we deze contant kopen op het trein station.

Lidmaatschappen

BezoekThailand.nl is onderdeel van Win - Win (Asia) Co. Ltd. (WWA) het officieel geregistreerde bedrijf onder de Thaise wet. WWA is gevestigd in Bangkok, Thailand sinds 4 mei 2000 en is lid van de TAT (Thais verkeersburo), ATTA (Association of Thai Travel Agents), TICA (Tthailand Incentive and Convention Authority) en de NTCC (Nederlandse - Thaise Kamer Van Koophandel).

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat