Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Voorwaarden BezoekThailand.nl

De reisvoorwaarden van BezoekThailand.nl zijn simpel en recht door zee.

Nadat u de boeking heeft geaccepteerd is een aanbetaling van 5% van de totale reissom nodig om de reservering te activeren (bij boekingen van kleindere omvang vragen we 30 procent aanbetaling). De 5 procent is een niet terugbetaalbare aanbetaling. Deze aanbetaling moet binnen 24 uur worden voldaan. Dit kan met creditcard of via een bankoverschrijving.

Zodra de aanbetaling is ontvangen gaan wij de boekingen maken en sturen we zo snel mogelijk de bevestiging van het reisprogramma. Daar voor 1 reis vaak vele partners betrokken zijn (hotels, transfers etc.) kan het soms wat langer duren voordat wij een bevestiging sturen.

Indien bepaalde onderdelen niet direct kunnen worden bevestigd, zal dit worden vermeld en krijgt u alternatieven voorgesteld.
 

Nadat de 5% aanbetaling is voldaan en de reis bevestigd is, dient 25%
 van het totaalbedrag binnen 5 werkdagen te worden betaald. Wanneer deze betaling is ontvangen.  

De resterende 70% van het totaalbedrag moet uiterlijk 30 dagen voor aankomst worden voldaan. Zodra deze betaling aangekomen is worden de vouchers en overige reisinformatie u toegestuurd (uiterlijk 10 dagen voor aanvang van uw reis).

Wanneer u met creditcard of via bankoverschrijving betaalt zullen er servicekosten bijkomen, deze zullen tussen de 1% en 3 % per transactie liggen. Wij adviseren daarom ook om het gehele bedrag in 1 keer te voldoen.

In sommige gevallen zijn elektronische vouchers en tickets niet mogelijk. In dat geval worden de originele tickets overhandigd bij aankomst in Bangkok. 

Houd er rekening mee dat er prijswijzigingen kunnen plaatsvinden in onze offertes waarop wij geen invloed hebben zoals het berekenen van toeslagen op hotels, vliegtickets, transfers welke door externe partners in rekening kunnen worden gebracht.

Let op! Bepaalde hotels eisen in het hoogseizoen (20 december t/m 10 januari) 100 procent aanbetaling uiterlijk 3 maanden voor de check-in datum.  

Annulering

Als u onverhoopt uw reis annuleert geldt het volgende annuleringsbeleid:

Wanneer u 30 dagen of langer voor vertrek uw reis annuleert rekenen wij 20% van het totaalbedrag.

Wanneer u binnen de periode van 7 tot 30 dagen voor vertrek uw reis annuleert rekenen wij 50% van het totaalbedrag.

Een annulering binnen de periode van 1 tot 7 dagen voor vertrek kunnen wij helaas niet accepteren. Wij rekenen dan ook 100% van het totaalbedrag. Eventueel kunt u de reis dan bij ons laten staan (het bedrag) zodat u de reis op een later tijdstip kunt uitvoeren. Dit uiteraard minus eventuele annuleringskosten en afhankelijk per situatie.

Verzekering 

BezoekThailand.nl adviseert iedere reiziger zelf een reisverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat u een reisverzekering met werelddekking afsluit en een annuleringsverzekering die de hoogte van uw reissom vertegenwoordigd.

WIN-WIN (Asia) - ons bedrijf in Bangkok - sluit een lokale gezondheidsverzekering af waarbij iedere klant voor een bedrag van rond de 300.000 Thaise Baht is verzekerd. 

ANVR en SGR Reisbureau

Indien u wilt boeken via een ANVR en SGR reisbureau, dan kunt u het reisprogramma aan een reisagentschap overhandigen. BezoekThailand.nl zal verder met het reisbureau uw reis coördineren.

Indien u op zoek bent naar een goed reisbureau dan kunnen wij u diverse reisbureau's in Nederland aanraden waar wij veel mee samenwerken.

Voor vragen over de voorwaarden en de mogelijkheden die BezoekThailand.nl biedt, kunt u mailen naar info@bezoekthailand.nl.

Reisvoorstellen

De reisvoorstellen op onze website zijn helemaal op maat te maken op basis van uw wensen. Dit geldt voor de keuze van transport, hotels en excursies. Van 3 - 5 sterren, van nachttreinen tot binnenlandse vluchten, alles is mogelijk!

Vliegtickets: de prijzen van vliegtickets in onze voorstellen kunnen veranderen totdat tickets zijn bevestigd (we bevestigen vliegtickets 1 ongeveer maand voor aanvang van uw reis).

Daarnaast veranderen prijzen van vliegtickets snel vanwege weer, belastingen, olieprijzen etc.

Treinkaartjes

Aangezien wij pas 30 of 60 dagen voor aanvang van uw reis treintickets kunnen kopen zijn wij afhankelijk van het aantal verkochte tickets op dat moment. Er zijn in een nachttrein ongeveer 12 eerste klasse coupes waar 2 personen inpassen. De kaartjes worden pas bevestigd op het moment dat wij deze gekocht hebben. Eventueel kan het zo zijn dat er van 1e naar 2e klasse verwisselt moet worden. 

* prijzen in onze voorstellen zijn afhankelijk van de EUR - THAI BATH wisselkoersen. 

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat