Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Welke garanties bieden wij u?

Services en betrouwbaarheid is waar het om draait in de reiswereld. Reizen zijn immers een van de weinige ‘diensten’ die consumenten, u de reiziger, vooraf betaalt. Zonder van te voren precies te weten wat de geplande vakantie u zal brengen. Helaas zal het zo de komende decennia ook nog wel zo blijven. Het betalen van een reis achteraf zit er met de huidige structuur van de vrijetijdssector voorlopig niet in.

Dit brengt natuurlijk risico’s met zich mee: wat als u of een reisgenoot ziek wordt waardoor de vakantie niet door kan gaan? Wat als er een oorlog of natuurramp uitbreekt in het land van bestemming? Voor de meeste risico’s kunt u zich als reiziger gelukkig goed verzekeren door middel van een reisverzekering. Wat de Nederlandse reisverzekeringen, als één van de weinige ter wereld, helaas niet dekken is een faillissement van een reisorganisatie, touroperator of vliegmaatschappij.

SGR

Dit heeft alles te maken met SGR. In Nederland bestaat
zoiets als: Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Reisorganisaties, touroperators of anderszins reisgerelateerde organisaties die Nederlands geregistreerd en aangesloten zijn bij SGR bieden deze garantie wel. Bij een SGR geregistreerde reisorganisatie is de reiziger bij faillissement in de meeste gevallen verzekert van zijn of haar geld!

BezoekThailand.nl en SGR

BezoekThailand.nl heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan en tracht daarom aan alle wensen van de reiziger tegemoet te komen. Als eigenaar van diverse Nederlandse, Engelse, Duitse en Spaanse websites, onder andere
www.bezoekthailand.nl + www.visitthailand.travel weten wij als geen ander wat er in de reisindustrie speelt en wat de reiziger verwacht van ons.

Onze reisorganisatie is gevestigd in Bangkok waardoor wij ideale prijzen kunnen bieden in combinatie met hoogstaande kwaliteit en service. Helaas heeft dit als gevolg dat wij ons niet kunnen aansluiten bij SGR. Hiervoor dien je als bedrijf ingeschreven te staan in Nederland en te beschikken over een BTW- en KvK nummer. Dit verklaart wederom waarom u de betreffende logo’s niet zult terugvinden op onze website! Dit ondanks dat we wel erg graag SGR lid zouden zijn.. 

Toch via BezoekThailand.nl een SGR dekking?

Om toch aan de behoefte van onze reizigers te kunnen voldoen bieden wij de mogelijkheid tot SGR dekking.

Voor meer informatie hierover en / of vragen voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen via info@bezoekthailand.nl.

Sinds lange tijd is Joeri Borst onze vertegenwoordiger in Nederland voor de Benelux om u persoonlijk te woord te staan of om persoonlijk bij u langs te komen.

Klik hier voor onze vertegenwoordiger in Nederland.


BezoekThailand.nl is een website van Win-Win (Asia) Co Ltd . Aangesloten bij de volgende verenigingen en belangenorganisaties:

tat
Tourism Authority of Thailand (TAT),


Thaisverkeersbureau Nederland (TVN)

NTCC
Netherlands Thai Chamber of Commerce
(NTCC)
 (Kamer van Koophandel in Thailand)

atta
The Association of Thai Travel Agents
(ATTA)

TICA
Thailand Incentive and Convention Association (TICA)

 

Daarnaast is Win Win Asia Co. Ltd. de exclusief Selected Tour operator of Monaco Tourism Office’ (www.monte-carlohotels.com).

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat