Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Onze Guest Services

Geniet van uw vakantie, wij zorgen voor de rest!!

Onze Guest Service personeelsleden spelen een centrale en belangrijke rol in onze bedrijfsvoering. We hebben deze afdeling gecreëerd, zodat we kunnen zorgen voor de beste communicatie en operationele uitvoering tijdens uw vakantie. Onze Guest Service is ervoor verantwoordelijk om te zorgen dat alle transfers, hotels, dagtochten, vluchten, treinen en veerboten worden geboekt en uitgevoerd als bevestigd.

Shadow

In het geval van problemen

Helaas, als je op reis bent kunnen dingen veranderen. Sommige veranderingen kunnen vooraf worden gepland en anderen verschijnen meer plotseling. Ons Guest Service team zorgt ervoor dat ze constant in contact zijn met alle leveranciers en hebben constant informatie over lokale situaties. De informatie die we ontvangen wordt zorgvuldig  geëvalueerd, onderzocht en besproken met het management om de juiste keuzes te kunnen maken, zoals verandering van routes of het veranderen van leveranciers.
.

 

Beschikbaarheid 24/7

Alle mogelijke en potentiële veranderingen zullen met u worden besproken voordat er beslissingen worden genomen. Ons Guest Service team is ook uw rechterhand als u op locatie en aan het reizen bent. Met onze 24-uurs hotline, zult u in staat zijn om contact op te nemen met onze Guest Service op elk gewenst moment tijdens uw reis. Dit kan voor noodgevallen of ook gewoon om de details van uw reisbeschrijving te controleren. Aarzel dan niet om ons Guest Service team te contacteren voor eventuele vragen die u zou kunnen hebben.

 
Shadow

Laat het ons weten

Er kunnen momenten zijn waarop het hotel dat u oorspronkelijk heeft gepland en geboekt wellicht niet bevalt. Houdt u dat in dat geval alstublieft niet voor u tot 'na' de reis, maar laat het ons onmiddelijk weten zodat we dit kunnen onderzoeken en bespreken met u en het hotel om een passende oplossingen te vinden. Laat negatieve ervaringen tijdens uw reis u er niet van weerhouden tot het hebben van een goede tijd. Neem contact op met onze Gueste Service en we zullen ervoor zorgen dat we met goede oplossingen en alternatieven komen.

 

Dank u voor uw interesse. Als u bij ons uw reis heeft geboekt, kijken wij er oprecht naar uit om u te verwelkomen in Thailand en / of een van de naburige landen zoals Cambodja, Laos, Myanmar en Vietnam.

Met vriendelijke groet,

Uw Guest Service Team!

 

 
 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat