Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Gastenboek BezoekThailand.nl pagina 7

Party de Nooijer

16 januari t/m 1 februari 2011
17 dagen Thailand: Bangkok – Krabi – Phuket – Bangkok

Hoi bezoekthailand.nl,

We willen jullie bedanken voor de reis die jullie georganiseerd hebben. We vonden dat de communicatie goed was, we kregen een goede ontvangst met algemene informatie in Bangkok. Over het geheel genomen vonden we het programma prima, het is erg leuk om meerdere plekken te zien en de hotels waren altijd goed. De guestservice en de local guides hebben ons ook goed ontvangen. We vonden de transfers eigenlijk allemaal goed, alleen de private transfer in phuket naar het vliegveld ging niet helemaal goed. Chauffeur kwam ruim een half uur te laat waardoor we bijna het vliegtuig miste. Gelukkig was de vlucht een half uur vertraagd anders hadden we hem echt gemist. Maar verder geen commentaar, bedankt!

Mvg,

Marjolein de Nooijer


Party van der Pols

21 – 28 januari 2011
8 dagen Thailand

Beste Joeri en Arjan,

Wij zijn inmiddels al weer een paar dagen thuis en willen je graag laten weten dat we genoten hebben van de reis die jullie voor ons geregeld hebben. Alles was helemaal perfect geregeld! De heerlijke “reis”-bus, de chauffeurs, de gidsen (Peng was echt superrrrrrrrr!), de timing van halen en brengen, de keuze van lodges en hotels, echt fantastisch allemaal!

Hiervoor onze grote dank aan jullie organisatie!

Met vriendelijke groet,

Boudewijn, Klaas, Heini en Liesbeth


Familie van der Niet
8 – 25 januari 2011
Bangkok – Kanchanaburi – Phuket – Krabi

Bezoekthailand.nl, 

Dank voor de leuke vakantie! De communicatie voor tijdens de onze reis was goed. Vriendelijke en snelle manier van contact. Soms was er ietwat vertraging door het tijdsverschil met thailand. Het programma was uistekend met fantastische afwisselingen, tussen drukte en chaos(bangkok), rust en natuur (river kwai) en actief relaxen (Krabi en Phuket). De guest service was goed, voor alle medewerkers die wij hebben gezien, gesproken en gemaild geldt dat dit contact zeer prettig was. De lokale gidsen waren ook uitstekend, we werden heel prettig op pad gestuurd door gidsen die vrij aardig Engels en soms een woordje Nederlands spreken! Transfers waren prima geregeld. Houd er wel rekening mee dat AirAsia vluchten minder geschikt zijn voor lange mensen! We hadden een leuke afwisseling in de hotels. Nogmaals dank voor de leuke afwisselende vakantie!

Met vriendelijke groet, 

Familie van der Niet


Vakantie Robin en Maria

Robin en Maria
December 2010
21 dagen Thailand: Bangkok - Kanchanaburi - Chiang Mai - Koh Lanta - Koh Ngai - Koh Muk - Krabi - Bangkok

Hoi Arjan en de rest van het team,

Wat hebben we genoten van een fantastische vakantie in het betoverende Thailand!! Grote complimenten voor jou en je team, het was onze beste vakantie tot nu toe.

Tijdens de voorbereidingen op onze reis hebben jullie al uitstekend reisadvies gegeven maar ook gedurende de reis hebben we altijd op jullie kunnen rekenen. Altijd stond daar ons contactpersoon klaar met het mooie busje om ons weer naar het volgende paradijs te vervoeren. Het geeft zo’n fijn en relaxed gevoel dat alles goed geregeld is, en wat een prachtige accommodaties hebben we aangedaan. Het kon simpelweg niet beter!

Aangezien de gehele reis een hoogtepunt was, proberen we toch hieronder een aantal topmomenten te verwoorden!

1.    Fietstocht door Bangkok met Ko van Kessel (kies de lange tocht van 5 uur, een wereldervaring!
2.    Floatel op de River Kwai….wat een rust…(probeer huisje nummer 1 t/m 5 dan maken de olifanten je wakker de volgend
ochtend.. wederom top geregeld Arjan)
3.    Treinreis van Bangkok naar Chiang Mai in de slaapcoupé…ge-wel-dig (bedankt nog voor het boeken van de 1e klas tickets)
4.    Bezoek aan Regio Chiang Mai met als ons hoogtepunt het bezoek aan het Elephant Nature Park en het overnachten bij de Lisu Lodge. (Parkhotel trouwens erg goed daar)
5.    Koh Lanta Island … goed geadviseerd Arjan het Koh Lanta Resort was top, trouwens de lekkerste vis gegeten bij het buurrestaurantje.
6.    Koh Ngai Island….heerlijk..alleen op de wereld..
7.    Koh Muk … Sivalai Beach Resort…”Malediven van Thailand” …ge-wel-dig.. de bungalow aan het strand was top!
8.    Krabi – Railay Bay, maar vooral Phagnan Beach --- paradijselijk!

Beste Arjan en de rest van het team, wat vooral een hoogtepunt was is jullie servicegraad en de manier waarop je mensen het ons zo naar de zin hebben gemaakt.

Altijd stond daar inderdaad iemand van je team klaar, de gekozen accommodaties waren uitstekend en dat in combinatie met de lieve Thaise bevolking maakte het tot een onvergetelijke ervaring.

We hebben je organisatie al bij veel mensen aanbevolen en we kunnen een ieder die van plan is naar Zuid Oost Azie te gaan zonder twijfel BezoekThailand / Win Win Asia aanraden.

Tot de volgende keer!

Groeten vanuit Amersfoort,

Maria en Robin


Carla en Johan Goudriaan
20 -22 januari 2011
Phuket

Beste BezoekThailand.nl,

Wij hebben 3 heerlijke dagen gehad in het Momtri Boathouse, wat zijn wij  daar verwend, wat een heerlijk hotelletje!

We waren er die vrijdag al tegen tienen, kregen koffie met warme croissantjes aangeboden en daarna hadden we al een kamer, geweldig.We lagen om 11 uur al te spartelen in het water, en we konden inderdaad leuk snorkelen aan een kant van de baai, geen koraal, dat hadden we ook niet verwacht zo dicht bij de kust aan zo’n mega drukke baai, maar er waren heel veel mooie vissen, hele grote en zoveel verschillende soorten, we hebben elke ochtend daar rond gezwommen, als het water spiegelglad was, prachtig zicht heb je dan.

Momtri Boathouse vonden we echt geweldig, zo knus en zo luxe tegelijk. “Weg van de drukte, maar in de drukte” vond mijn man. Enig om al dat leven in de baai te kunnen aanschouwen, maar dan wel vanaf je luxe strandbedje op je prive stukje strand, waar je verwend werd met koude handdoekjes, fruitspiesjes etc.

Het ontbijt daar was ook subliem, alles zo vers en verzorgd en dan heerlijk daar op dat terras naar die mooie baai kijken.We hebben er ook een keer gedineerd, heerlijk tot de muziek toe! En toen we vrijdag onze kamer ook tot 18.00 mochten gebruiken hebben we daar ook nog uitgebreid zitten lunchen, ook al zo heerlijk! Dus al met al, helemaal geweldig en ik ben echt een kritisch mens!

Hartstikke bedankt voor deze vondst, we hebben er van genoten!

Groeten,

Carla en Johan Goudriaan


Familie de Jong-Walker & Familie Vermeulen
27 december 2010 – 13 januari 2011      
Bangkok – River Kwai – Bangkok – Surat Thani – Khao Sok – Phuket – Phi Phi - Koh Lanta - Krabi

Hallo Arjan en Joeri,

Wij willen jullie bedanken voor het organiseren van onze reis naar Thailand. Alles was tot in de puntjes verzorgd, alle transfers waren altijd perfect op tijd en als we iets ter plekke wilden veranderen was dat nooit een probleem! Ik denk dat dat bij een organisatie vanuit Nederland nooit gelukt was.

We hebben ontzettend genoten van onze boomhut die overigens nog best luxe was, de nachttrein waarin we heerlijk geslapen hebben (ja echt!) en ons supermooie hotel in Kata beach op Phuket: Sawasdee Village, echt een aanrader want zodra je op dit park binnen bent, voel (en ruik, heerlijk!) je je echt in een paradijs! Ons hotel op Koh Lanta, Twin Bay resort is ook een regelrechte aanrader. De manager van dit resort is ons zeer behulpzaam geweest omdat ik mijn bikini had laten liggen in ons hotel op Phuket. Zij heeft er voor gezorgd dat hij binnen 1 dag op Koh Lanta was gebracht! Het hotel ligt een beetje uit het centrum maar over het strand ben je in 10 minuutjes bij alle eettentjes. Overigens is dat niet echt nodig want ons hotel had een heerlijke keuken en wij konden ook met onze voetjes in het zand 's avonds hier eten.

Nogmaals, heel erg bedankt voor alles!

Groetjes van familie Vermeulen en familie de Jong uit Haarlem


Familie van Bommel

Dear Tang,

We had a very good holiday just arrived back home 1 hour ago.

Thanks for the perfect arrangements, it made our holiday perfect

Say hi and thanks to Phil from all of us.

Regards,

Steven
Familie van Bommel op vakantie in Thailand

Party Sandra Jonker
11 t/m 28 december 2010
18 dagen Thailand

Hallo bezoekthailand,

We vonden in de voorbereiding het directe contact met Joeri erg prettig! We vonden het programma goed, goede gidsen, al was de Engels taal soms matig. We hadden over het algemeen wel iets meer rust in het programma gewild, al was het reizen goed geregeld met de prachtige busjes en altijd een lekker watertje. Helaas was de kamer met extra bed te klein voor een derde persoon op de kamer, maar de volgende dag is er een grotere kamer geregeld.

We hebben genoten van onze vakantie! Thailand smaakt naar meer, volgende keer weer!

Met vriendelijke groet,

Sandra Jonker


Annique Aarnink

16 t/m 29 december 2010
Bangkok – Surat Thani– Krabi - Phuket

Hallo,

Dank voor het organiseren voor onze reis. Het programma was perfect, door de drie verschillende locaties hebben we veel van het land kunnen zien. De communicatie vooraf was uitstekend, bij elke vraag kon ik mailen en kreeg ik snel antwoord.

De gidsen waren goed, al had je soms wat fantasie nodig om ze te verstaan. De hotels en het vervoer was goed, al was de rit van het Sunda Resort naar de ferry niet helemaal vlekkeloos. Ook is het jammer dat het Sunda Resort geen bier schonk, dat was ’s avonds wel lekker geweest.

Al met al hebben we een fijne vakantie gehad en we gaan jullie zeker aanraden!

Groet,

Annique Aarnink


Marcelle Kasperaitis

26 november t/m 16 december
21 dagen Thailand

Beste bezoekthailand,

Ons programma, de communicatie, de guestservice, alles was uitstekend geregeld! De gidsen spraken soms maar matig Engels, maar zorgzaamheid en enthousiasme vergoedt veel! Helaas stond het water van de Mekong erg laag, maar er was een alternatief geregeld.

Groeten,

Marcelle Kasperaitis


Party Roger en Francine

1 t/m 13 december 2010
13 dagen Thailand

Hoi Bezoekthailand.nl,

We willen jullie bedanken voor het organiseren van onze reis! We kregen steeds heel snel antwoord op onze vragen via e-mail of via gsm. Het programma was uitstekend, in overleg zijn we tot dit programma gekomen en hebben het als afwisselend ervaren doordat we niet langer dan 3 dagen op een plaats bleven.

De transfers verliepen steeds op een vlotte en comfortabele manier. Het Narai in Bangkok hadden we gekozen voor de goede ligging. Ook heel uitgebreid ontbijt. Tree House Living in Khao Sok : Een fijne verademing die rust en stilte en het vriendelijk personeel na de drukte van Bangkok Ao Nang Sunset hotel in Krabi : voor zijn 3 sterren een net hotel met vriendelijk personeel en goede service, dat net niet in de grote drukte ligt. Twin Bay Resort in Koh lanta met mooie tuin, vriendelijk personeel ook, beetje afgelegen van de rest maar niet storend want via het strand een fijne wandeling naar de restaurantjes. We gaan jullie zeker aanraden!

Bedankt,

Thijs Roger en Linden Francine


Jaap Pronk en Nanda Brink

31 oktober t/m 27 november
Bangkok – Jungle Rafts – Bangkok – Khao Yai – Ayutthaya – Chiang Mai – Lisu Lodge - Chiang Rai – Krabi – Koh Phi Phi – Bangkok

Beste Joeri en Mark,

We zijn heel erg tevreden over hoe onze reis is georganiseerd en verlopen. We kunnen slechts zeggen dat het uitstekend geregeld is! Enkel de transfer van Surat Thani naar Krabi was niet helemaal wat we ervan verwachtten, maar dit valt te overzien.

Met vriendelijke groet,

Jaap Pronk en Nanda Brink


                                                       Pagina:       BN'ers , 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat