Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Gastenboek BezoekThailand.nl pagina 10


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Familie van der Gouw
27 februari - 13 maart 2009
14 dagen Thailan: Bangkok - Chiang Mai - Mae Hong Sorn - Chiang Mai - Chiang Rai - Bangkok

Hallo Arjan, 
Ik moest vandaag weer eens denken aan de geweldige Thailand trip die wij (Robbert en ik) eind februari begin maart van dit jaar gehad hebben, waarbij mijn complimenten naar jouw en je organisatie. Wat een geweldige vakantie. Tijdens de vakantiebeurs hebben wij jouw en je vrouw ontmoet en besloten onze vakantie via WinWin te boeken. Met een heel klein beetje onderbuik gevoel stapten wij op 26 februari in het vliegtuig richting Bangkok, tja je hebt een reis geboekt en het geld overgemaakt naar Thailand maar verder geen papieren of niets. Voor ons typische veilige reisbureau boekers was dit best avontuurlijk. 
Op vliegveld Bangkok aangekomen stond Phil keurig met een bordje op ons te wachten. Dat onderbuik gevoel was meteen weg. Verder was echt alles prima, nee .. perfect geregeld. Van elke gids die wij gehad hebben kregen we direct mobiele nummers en de melding dat we hen 24x7 lastig mogen vallen. Dat is nog eens iets anders dan de NL hostess die je alleen bij de meest hoge prioriteit "lastig" mag vallen. Alleen het idee van de mobiele nummers geeft al een heel veilig gevoel. Over de trip zelf: we zijn echt van verbazing in verbazing gevallen. Van de metropool Bangkok tot het rustige Chiang Mai, van het prachtige verblijf in de Belle Ville in Pai tot de "wandeling" naar de Lahu Outpost (de beklimming was wel een beetje zwaar, als we dit van te voren geweten houden ben ik er niet zeker van dat we deze trip geboekt hadden maar achteraf hadden we het zeker niet willen missen), van het verblijf in de Lisu Lodge en de kookervaring in Khum Lana met als klapper op de vuurpijl als eindpost het Le Meridien in Chiang Rai (Wow, wat een verwennerij !!!). 
En overigens niet te vergeten de Thaise vriendelijkheid, beleefdheid, behulpzaamheid, vriendelijkheid en ga zo maar door. En natuurlijk niet te vergeten het heeeeerlijke eten (Mmmmmm) 
Wij hebben nog weken van deze vakantie kunnen genieten en nu tijdens het typen van deze mail komt het heerlijke gevoel weer terug. Wij willen jouw en je collega's/medewerkers dan ook bedanken voor de geweldige organisatie van onze vakantie. Jullie gaan ons zeker terug zien. 
Groeten Robbert en Esther  

Familie Winkelaar
25 juli - 13 augustus 2009
21 dagen Thailand: Bangkok - Kanchanaburi - Chiang Mai - Chiang Rai - Samui - Bangkok

Goedemorgen Arjan.

Hier nog even een berichtje van ons.

Wij willen jou en je team nog hartelijk bedanken voor de geweldige vakantie die jullie voor ons hebben
geregeld.Als we weer richting Azië gaan doen we dat zeker weer via jullie en wij zullen jullie zeker ook aan anderen aanbevelen.
We hebben genoten van Thailand!

Als nog bedankt en groetjes van ons allemaal

Fam. Winkelaar


Izaak & Dominique Wiekeraard

26 juli - 11 augustus 2009
21 dagen Thailand: Bangkok - River Kwai - Bangkok - Koh Samui - Bangkok


Beste  BezoekThailand,

We willen jullie graag heel erg bedanken voor een geweldige reis. Ondanks het feit dat mijn vriendin erg ziek was hebben we een hele leuke tijd gehad, de beste service die we ooit hebben gehad.
We zijn ook heel blij dat ter plekke zonder problemen de reis aangepast kon worden en dat we hem toch helemaal konden doen.
Ook willen we nogmaals onze dank uitspreken voor onze hostess die ons meer dan uitstekend geholpen heeft toen mijn vriendin ziek raakte, ze kwam zelfs in haar eigen tijd naar het Ziekhuis om te helpen en vertalen. Verder was het een leuke reis met verschillende elementen die, denk ik een breed publiek aanspreekt.

Ik kan jullie verder laten weten dat het iets beter gaat met mijn vriendin mede dankzij jullie snelle handelen en hulp.

Dank je wel!

Raoul en Dominique


 

 

 

 

 

 

 


Familie Zitvast

17 maart - 2 april 2009 (15 dagen Thailand)
Bangkok - River Kwai - Bangkok - Khao Yai - Chiang Mai - Chiang Rai - Bangkok


Via een folder van de vakantiebeurs in Utrecht kwamen wij op de website van Win-Win Asia terecht. Aangezien we Thailand niet met een grote groep wilden bezoeken , maar met zijn tweetjes hebben we in overleg met Win-Win Asia een programma van 15 dagen samengesteld.

We begonnen onze reis in Bangkok op 17 maart 2009 waar we een fascinerende fietstocht van 25 km maakten die ons via de Mekongrivier bracht naar het groene gedeelte van Bangkok. Een unieke ervaring in zo'n enorme stad. Daags erna het Bangkok City Flash programma gevolgd, met de long tail boot naar het paleis met de vele tempels, gevolgd door een enerverende rit per tuk tuk naar Chinatown. De 19e vroegop voor twee dagen Kanchanaburi alwaar we o.a. "The Bridge over the River Kwai" bezochten om uiteindelijk na een boottocht van drie kwartier bij ons flotel River Kwai jungle rafts aan te komen. Geen electriciteit, wel olielampjes hetgeen de twee overnachtingen extra bijzonder maakten.

Daarna terug naar Bangkok om de 22ste af te reizen naar Khao Yai  Garden Lodge voor een tweedaags verblijf. Hoogtepunten waren hier de miljoenen vleermuizen die hun grot verlieten op zoek naar voedsel in het nationaal park en de ruim vier uur durende jungletocht. Met de nachttrein van Ayutthaya naar het in het noorden van Thailand gelegen Chiang Mai, lekker een dag rustig aan om de volgende dag met chauffeur en gids de Doi Suthep te bezoeken en vervolgens een heerlijk buffet te gebruiken in een Thais/Japans restaurant. De 26ste om acht uur opgehaald door Charly en per pickup truck naar Lisu Lodge.

Vandaar mountainbiken, olifant rijden en raften, ook al zo geweldig. Het verblijf in Lisu Lodge was eigenlijk tekort. Van Chiang Mai naar Chiang Rai met o.a. een bezoek aan het "Akhavolk" en "The Golden Triangle". Op de 29ste met Air Asia, terug naar Bangkok en vandaar vrienden bezocht in het oosten van het Thailand.

Een onvergetelijke vakantie mede dankzij Win-Win Asia die een fantastisch programma had vastgesteld met geweldige gidsen, dito chauffeurs en goede hotels. Heerlijk dat je tussen de programma's voldoende tijd voor jezelf had, het eten verrukkelijk is, de mensen bijzonder vriendelijk zijn en het gewoon een prachtig land is.

Het was onze eerste, maar zeker niet ons laatste bezoek aan Thailand.

Met vriendelijke groeten,
Gien en Frans Zitvast


 

 

 

 

 

 

 

Familie de Groot - van Oudenharen

27 maart - 11 april 2009

16 dagen Thailand: Bangkok - Koh Samui - Koh Pagnan - Koh Tao - Koh Samui - Bangkok

Beste meneer Buffing,

Wij zijn weer terug van een fantastische reis, alles was prima geregeld! De keuze van U om naar Koh Ngai resort te gaan was super, heerlijk gegeten daar. Hier even een berichtje van ons over onze reis van 27-03 t/m 11-04 in Thailand. Ten eerste waren alle transfers perfect geregeld!

In chronologische volgorde de volgende opmerkingen:

Ontvangst in Bangkok door Phil was uitstekend.

Het Lipalovely overtrof onze verwachtingen, prachtige bungalow met zeezicht (waarvan er maar 2 zijn).
Alain heeft ons nog gebeld, om te vragen of alles oke was, uitstekende service. Wat ons betreft kan je dit resort aanbevelen, vriendelijk personeel, prachtige tuin, lekker eten voor een redelijke prijs, voor ons top.

Op Koh Phangang Long Bay resort, ook prachtige bungalow met zeezicht, goed ontbijt, hebben daar niet 's avonds gegeten, er waren voor ons leuke Thaiseeetgelegenheden in de buurt. Het resort heeft vriendelijk personeel, mooi zwembad, al met al uitstekend voor ons

Koh Tao Resort: Mooie kamer, prachtige tuin, heerlijk zwembad, heel vriendelijk personeel, zeker op het strand waar je 's avond lekker kan eten. Voor het hotel is het prachtig om tesnorkelen, zeker een aanrader.
 
Volgend jaar komen we zeker terug naar Thailand en overwegen dan naar Koh Chang en Koh Samet te gaan. Wij willen U tot slot vriendelijk bedanken voor alles en maken in de toekomst vast nog eens gebruik van Uw bureau.
 
Bedankt voor alles en tot ziens,
 
Met vriendelijke groeten,

Anneke de Groot en Ria van Oudenaren


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Party  Knüsel

29 januari - 16 februari 2009
22 Days Thailand: Bangkok- Ayutthaya - Bangkok - Kanchanaburi - Chiang Mai - Chiang Rai - Hua Hin - Bangkok

Dear people of win-win,

We would like to thank you for the fantastic three weeks we could spend in your beautiful country. Our experience with your organization was great. Everything was well organized and the timing of the whole program was strictly followed by all your people. We would like to express out special thanks to Khun Nami, our guide in Ayutthaya, Bangkok and Kanchanaburi, to Khun Or, our guide (of CPA) in Chiang Mai and Chiang Rai, and our drivers, who drove fast but who nevertheless knew and managed the traffic situations, Khun Preecha, Khun Damrong and our driver in the north, whose name we do not know.

Please give our special thanks to Arjan and Ju with our sincerest compliments for the quality work the company delivers as a travel agent. We appreciated very much the invitation on the arrival date of our friend Adri and Peter Kock and the delicious meal.

Best regards

Teddy and Hans Knüsel


 

Glazer family
25th  May - 14th June 2009
21 days Southern Thailand: Bangkok - Phuket - Khao Lak - Krabi -Koh Samui -Bangkok

Arjan,

Thanks for your taking care of us. The transportation, the local guides, the guest service and the communication during our stay,  where of an Excellent quality!
Also your guides Kae and Keaw were very pleasant to be with. Lovely girls!

Cheers,
Edwin and Family 

Party de Vos
10  - 20 January 2009
10 days Thailand: Bangkok - Chiang Mai - Chiang Rai

Dear Tang and other staff involved in our trip to beautiful Thailand,

On behalf of all my friends and, of course, myself  I would like to express our gratitude for the excellent arrangements you made for us. Everything worked out like clockwork. We all have enjoyed our stay tremendously. Thank you all very much!!!I hope to be in touch with you again in the 2nd part of 2009.

With warmest regards,
Rob de Vos


 

Family Crum
23 November - 2 December 2008
10 Days Thailand: Chiang Mai - Chiang Rai- Hua Hin - Bangkok

Dear Mr. Arjan Buffing,

Last Saturday evening we all return safely back in Holland from our holiday in Thailand with the first K.L.M. flight from Bangkok in the last 10 days. Also on behalf of my wife and son I would like to thank you and special all so the two staff members Phil and Nui for the excellent support during our unexpected longer stay in Thailand. The flexibility and the logistics and advices are very valuable for us. As business man coming already 25 years in Thailand I know a little about your service and hospitality, but this service I can recommended everybody who intend to spend holiday in Thailand.

Tanks again and hope to see you soon.

Kind regards Family Crum (from Holland in relation with the occupation of the Bangkok airport).


                                                          Pagina:       BN'ers , 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10
 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat