Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Gastenboek BezoekThailand.nl pagina 6

Loes en Ruud Ouweneel op vakantie in Thailand

Loes en Ruud Ouweneel
14 – 29 maart 2011
16 dagen Bounty Eilanden

Hallo Joeri,

We zijn op de dag van vertrek uiteindelijk toch veel vroeger vertrokken omdat het water erg snel steeg en het zag er niet goed uit. We waren bang dat we niet meer van het resort af konden komen en hebben onze spullen gepakt. Gelukkig konden we nog op het vliegveld komen (een rit van ruim 2 uur) en is de reis verder goed verlopen.

Wij willen jullie bedanken voor de ontzettend goede organisatie want alles is echt goed verlopen. De ontvangst van je collega Kik was een mooi begin in Thailand voor ons. Ook heb je goed begrepen waar je ons het beste kon huisvesten. We zaten precies in de juiste resorts leek het wel en met name het Sunda Resort is ons heel goed bevallen. Helaas zat het weer niet helemaal mee maar toch hebben we ons prima vermaakt. Fijn ook dat Elisabeth ons nog belde i.v.m. de wateroverlast.

Heel hartelijk bedankt voor de goede organisatie van onze reis!

Groetjes,

Loes en Ruud


Harrie en Annet op vakantie in Thailand

Harrie en Annet van den Broek
Februari 2011
14 daagse rondreis door Thailand

Hallo Joeri en Arjan,

Onze reis was perfect geregeld  tot in elk detail adembenemend.

Het was super met de taxi met de tuk tuk met de open auto de trein het vliegtuig. Alles liep vloeiend in elkaar over. Bij het River Kwai hotel heerlijk ontspannen.  

De Lisu Lodge was gewoon een super ervaring wat een mooie locatie zeg. Dan niet te vergeten het strand bij Koh Samet wauw echt geweldig. Wij hebben echt genoten van Alles

Ik heb meerder malen verbaasd gestaan  over wat we zagen en tegenkwamen

Hopelijk weer tot  snel,

Vriendelijke groeten Harrie en Annet

Familie de Grood

Familie de Grood op vakantie in Thailand


Jan en Jolanda Pilkes
30 januari – 24 februari 2011
Bangkok- Hua Hin – Koh Samui – Koh Phangan – Koh Tao

Hallo Arjan en Joeri,

Wij hebben een geweldige vakantie gehad.Het was echt super geregeld en werden ook overal op tijd opgehaald.Ook de hotels waren goed.
En we vonden het ook super dat jullie het zo goed geregeld hadden dat wij vertraging hadden met de trein en toch met een andere boot naar het eiland konden gaan. Want anders moesten wij heel lang op de andere ferry wachten. Echt onze complimenten hiervoor.
We kunnen weer naar een hele leuke vakantie terug kijken.

Met vriendelijke groeten Jan en Jolanda Pilkes.


John van Schaik en Marna Ouwehand
28 januari – 12 februari 2011
16 dagen Thailand

Hallo Joeri,

Wij vinden het leuk om even te laten weten hoe onze Thailandreis geweest is.

Algemene indruk: fantastisch, alles zeer goed geregeld!

Jullie organisatie was (bijna) altijd op tijd, en met zeer vriendelijk mensen. Alle lokaties zijn ons heel goed bevallen, van het Best Western In Bangkok (prima-heel goede service) tot ons hotel in Phuket (The Pulin). The Pulin is een leuk kleinschalig hotel, met fijn zwembad. Zonder lift- dat was jammer voor de bellboy! Het hotel in Ayttaya heeft een geweldig goede keuken. Mijn vrouw zei in tijden niet zo goed Italiaans te hebben gegeten.De prijzen zijn behoorlijk hoog, maar de kwaliteit is echt geweldig.

Wij denken nog vaak aan de dag dat gids Wooddy bij ons was. Zeer deskundig, en nog grappig ook, echt een aanrader deze man!

De trein van Bangkok naar het zuiden vond ik avontuurlijk en leuk, mijn vrouw vond het allemaal wat minder, vooral de hygiene in de trein.

Sunda Resort is heel mooi, vriendelijke mensen, uitstekende keuken, Tuk-tukservice onvermoeibaar etc. etc. De meisjes van de balie zwaaien je uit bij vertrek, komt echt gemeend over! De host die ons ophaalde op Bangkok Airport stond klaar met koude flesjes water!

We zullen jullie aan een ieder aanraden, dank,

Groet,

John van Schaik


Robbert en Esther 2011

Robbert en Esther
24 januari tot 12 februari 2011
Rondreis Thailand, Vietnam, Cambodja

Hallo Arjan en medewerkers van Bezoekthailand.nl

Eind januari zijn wij voor de derde keer met Bezoek Thailand op vakantie geweest. De eerste twee keer Noord-Thailand, de tweede keer Rond Bangkok en midden-west Thailand en nu voor de derde keer Vietnam en Cambodja. Jekunt wel raden of onze reizen met jullie bevallen.Wederom was alles perfect georganiseerd en hebben wij enorm genoten en veel gezien. Erg grappig en een beleving om de voorbereidingen en het chinees nieuwjaar in Vietnam mee te maken. Beetje  jammer dat de "toeristische attracties" (drijvende markten) rond deze tijd op een zeer laag pitje staan. Iets om rekening mee te houden met je vakantieplanning.

Vietnam en Cambodja zijn in veel opzichten anders dan Thailand. Vietnam is ontzettend aan het boomen, de mensen zijn zeer gedreven en erg vriendelijk. Het land is prachtig, het eten prima. Met name de Vietnamese noodlesoup (Pho) is een echte aanrader. Wat een gekte in Ho Chi Minh, 9 miljoen inwoners die allemaal op een brommertje zitten. Dat maak je niet, mee dat beleef je. Ook Cambodja heeft prachtige landschappen, hele vriendelijk mensen, mooie tempels en hele leuke en gemoedelijke stadjes waar je 's-avonds heel gezellig een hapje kunt eten en een terrasje kunt pikken (Siem Reap en Phnom Penh). Een stuk rustiger dan Vietnam. Wij hebben heel veel respect voor de bevolking van beide landen. Als je weet wat ze daar allemaal meegemaakt hebben.........

Tja, en dan weer voor een paar dagen "thuiskomen" in Bangkok .... We kunnen er geen genoeg van krijgen.

De foto's die we bijgesloten hebben vonden we zelf wel grappig. Beiden gemaakt in Vietnam. Je komt om alle bezienswaardigheden te zien, maar soms voel je je zelf een bezienswaardigheid. De foto met de studenten is gemaakt in een crocodile farm. De dames wilde koste wat kost met die grote mensen op de foto.

Wat ons betreft , tot de volgende keer.

Groeten van Robbert en Esther
Waalwijk


Ton ene Geke op Vakantie in Thailand

Ton en Geke Lammerts
22 januari – 10 februari 2011
20 dagen Thailand

Hallo Joeri,

We wilden na onze reis graag laten weten wat we ervan vonden. We zijn zeer tevreden over de communicatie, deze was erg goed. Dankzij de communicatie hebben we samen een uitstekend programma samen kunnen stellen.

Over de reis zelf, we hebben overal leuke gidsen gehad en de guestservice was goed. Over het algemeen waren de verschillende manieren van transport erg goed, alleen de treinreis is ons niet zo bevallen. De goede keuze in hotels maakte dit echter goed.

We zullen jullie zeker aanraden aan vrienden en familie.

Met vriendelijke groet,

Ton en Geke Lammerts.


                                                       Pagina:       BN'ers , 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10


 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat