Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Gastenboek BezoekThailand.nl pagina 3Familie Reintjes
Bangkok-River Kwai-Ayutthaya-Khao yai national park-Koh Tao- Koh Samui
8-28 augustus 

Een schitterend filmpje over hoe we elkaar iets kunnen leren en daarmee iets kunnen terug geven. Klik op de foto voor het volledige fimpje.

filmpje gastenboek

 

Familie van der Krogt
Bangkok- Jungle rafts- Koh Phangan- Koh Tao- Koh Samui.
10 – 25 augustus 2011

Beste Joeri en iedereen van "BezoekThailand.nl",

Wij willen iedereen ontzettend bedanken die ons een prachtige en onvergetelijke vakantie in Thailand hebben bezorgd. We zijn met ons hele gezin geweest omdat we dit jaar 25 jaar getrouwd waren en een vakantie wilden meemaken waar we over 10 jaar nog over kunnen praten; dit is heel goed gelukt. Iedereen was erg enthousiast. We hebben heel veel gezien en verschillende plaatsen bezocht; elke plaats was weer anders en bijzonder mooi.

We zijn blij dat we jullie in januari op de vakantiebeurs hebben gesproken. Nogmaals iedereen heel erg bedankt en we willen zeker nog een keer terug om het noorden van Thailand te bezoeken.

Met vriendelijke groeten,

Familie van der Krogt


Bart de Wachter
Bangkok – Koh Samui – Koh Tao -  Koh Phangan
15 – 28 augustus 2011

Joeri,
 
Met deze hartelijke dank voor een prachtige reis.
Iedereen was ter plaatse volgens afspraak.
Alles is zeer zeer vlot verlopen.
Vriendelijke mensen - zeer goed ontvangen in Bangkok - met de nodige kennis.
Aangenaam verrast door je organistatite.
We hadden vooraf een beetje twijfel, maar deze was in Bangkok verdwenen.
Zeker een aanrader  ( ga dit zeker doorgeven aan vrienden en collega's in België).
 
Zelfs mijn laatste vraag is nog vlotter verlopen. Alles voor de bagage is op het laatste eiland direct geregeld zodat we in Bangkok hier geen last meer van hadden.
 
Gaan zeker nog boeken,
 
Tot later,
Bart de Wachter


T. Dobson
22 juli t/m 7 augustus 2011
Bangkok- Ayutthaya- Chang Mai- Phuket- Koh Phi Phi- Krabi

Mijn dank gaat uit naar Joeri, Arjan en de lokale gidsen, wat een geweldige mensen!! Jullie zijn echte toppers, keep up the good work!!! Bezoekthailand.nl: WE LOVE YOU !!


inzending fotowedstrijd

Fam. Van Buiten
Gecombineerde reis Thailand - Cambodja
20 juli - 26 augustus 2011

Gerben van Buiten houdt een Blog bij over alle ervaringen tijdens de privereis met Bezoekthailand.nl. Lees hier de ervaringen van familie van Buiten tijdens hun 5,5 week durende rondreis door Thailand en Cambodja!

Met hartelijke groet en nog bedankt voor de fantastische vakantie die we door jullie tussenkomst mochten beleven.

Gerben van Buiten


Gastenboek foto

Fam. Visseren
Rondreis Thailand
26 juli – 20 augustus 2011

Beste Joeri,

We kijken terug op een geweldige vakantie in Thailand. Wijzelf en ook onze kinderen hebben ervan genoten! Het was bijzonder afwisselend met cultuur, natuur en activiteiten. Het ene hoogtepunt volgde op het andere! Bijzondere dank voor jouw bijdrage in dit geheel! We vonden het super zoals je ons begeleid hebt bij de totstandkoming van ons reisschema! Dit was niet eenvoudig omdat we ook zelf een deel van de reis wilden invullen. Het meedenken in het totaal en het maatwerk dat je aan ons hebt aangeboden was in 1 woord geweldig!; zeer geduldig en met kennis van zaken en met precisie is het reisschema heel soepel tot stand gekomen. Bijzonder knap dat jullie deze mate van maatwerk kunnen leveren! Jullie kunnen met recht “Reizen op maat” claimen!

Ook de gids die jullie georganiseerd hebben was geweldig. Ze sloot naadloos aan bij de normen, waarden en interesses van ons gezin! Kortom, het was een geweldige gezamenlijke reiservaring met ons gezin.

Dank voor alle goede zorgen! We zullen de positieve verhalen in onze omgeving laten horen en als we in de toekomst weer naar gebieden in Azië reizen waar jullie actief zijn dan kloppen we zeer zeker weer bij jullie aan!

Met vriendelijke groet,
Petra, Paul, Arnoud, Lisanne & Martijn Visseren


Gastenboek familie Gruijs

Fam. Gruijs
Rondreis door Thailand
24 juli - 20 augustus 2011

Grote dank gaat uit naar bezoekthailand.nl, Arjan, Lotte en Joeri en hun Thaise collega's van win-win Asia, zij hebben voor een vlekkeloos verlopen reis gezorgd.

Alles was zeer zorgvuldig en goed georganiseerd, de transfers altijd op tijd en prima hotels. Het gevoel dat ze altijd bij je in de buurt zijn, is een veilig en vertrouwd gevoel en zeer persoonlijk. De snelheid van reageren op mail, af en toe even bellen via de Thaise gidsen, ze weten altijd waar je bent en houden je in de gaten. Als je ver weg bent en je wordt via een Thai gebeld, schrik je toch, mogelijk is er op het thuisfront iets loos. Maar het was Lotte die even checkte of een verbetering van een hotel had geregeld. Fantastische organisatie die ik iedereen kan aanbevelen. Vorig jaar september zijn we gaan onderzoeken met welke organisatie we zouden gaan reizen. Als snel hadden we een goed gevoel bij bezoekthailand.nl. Joeri is bij ons thuis geweest, we hebben Arjan ontmoet op de vakantiebeurs en het gevoel is alleen maar sterker geworden dat dit een betrouwbare organisatie is. Nu de reis bijna achter de rug is, kunnen we uit ervaring zeggen dat elke toezegging is waargemaakt. Normaal uit ik niet de loftrompet over een reisorganisatie. Dat komt omdat je daar meestal geen band mee hebt en het een gestandaardiseerde overeenkomst is die je aangaat. Bij bezoekthailand.nl krijg je echt het gevoel dat je samen met hun op vakantie bent en dat ze alles willen doen om het jouw naar de zin te maken. Dit gevoel is het meer dan waard om niet zelf als calvinistische Nederlander het zelf goedkoper te willen regelen, maar het in handen te geven van de specialist, die letterlijk en fysiek ter plaatsen is.

Groetjes Raymond


Gastenboek bezoekthailand.nl

Fam. Meijer
Rondreis Thailand
2 – 21 augustus 2011

Arjan,

Gisteren terug gekomen van onze fantastische reis door Thailand.
Alles was tot in de puntjes georganiseerd.  Vanaf de eerste tot de laatste minuut heeft jullie organisatie ervoor gezorgd dat dit een vakantie is geworden die wij ons nog lang zullen herinneren.

De transfers, de gidsen, de accommodaties en de flexibiliteit van jullie organisatie hebben ervoor gezorgd dat wij enorm hebben kunnen genieten van Thailand en dat wij ons verder nergens zorgen om hebben hoeven maken.
Zelfs toen wij halverwege onze reis, in Bangkok, van hotel wilden veranderen, werd dit weer snel geregeld.
Bangkok was overweldigend, City Fash tour was direct een topper. River Kwai flaotel een fantastische ervaring, De treinreis naar het noorden is inderdaad een ervaring die je meegemaakt moet hebben. Chiang Mai met o.a. de Patara Elephant farm een enorm succes.
Lisu Lodge een warme deken van rust met wederom heerlijk eten. Chiang Rai en de Golden Triangle, het zoveelste hoogtepunt van deze reis. Daarna via Bangkok naar Koh Samui. Heerlijk uitgerust van de eerste indrukwekkende twee weken.
Nogmaals een compliment aan iedereen bij Bezoekthailand.nl

Familie Meijer uit Amsterdam.


Gastenboek bezoekthailand.nl

Fam. Eigeman
Rondreis Thailand
27 juli – 15 augustus 2011

Beste Team van Bezoekthailand.nl

Wij hebben een heerlijke reis gemaakt. Het reisschema was zoals verwacht gevarieerd en voldeed helemaal aan onze wensen. Door de goede, persoonlijke adviezen van Joeri vooraf kwamen we geen een keer voor onverwachte onaangename verrassingen te staan. De gidsen waren alleen zeer kundig, vriendelijk en altijd gericht op ons welzijn. Door de grote kennis van de gidsen heeft onze reis absoluut een extra dimensie gekregen. Goede private bussen of ander vervoer. Regelmatig verkoeling in de vorm van een flesje water en/of een refreshing towel. Door de goede verzorging en het warme onthaal in Thailand hebben we heerlijk relaxed kunnen genieten van onze vakantie. Een enkel probleempje werd altijd snel opgelost en steeds werd er naderhand weer gebeld of alles daarna goed verlopen was. Wij zullen zeker Win-Win Asia bij onze vrienden aanbevelen.


Wim en Ineke
Rondreis Thailand, Laos, Cambodja
18 juli - 15 augustus 2011


Hi Joeri,

We hebben natuurlijk ook het evaluatieformulier ingevuld, maar we willen je toch ook nog persoonlijk bedanken voor je organisatie van de prachtige reis die we hebben gemaakt. De indeling over de weken was perfect. Echt hoogtepunten: de public boat over de Mekong, Luang Prabang, Khong island en Angkor Wat.

Overal stonden vriendelijke en deskundige mensen klaar om ons op te vangen.

nogmaals dank,

Hartelijke groeten,
Wim en Ineke


Fam van Biljouw
Rondreis Thailand
2 – 15 augustus 2011

Beste Lotte, Joeri en Arjan,

Afgelopen dinsdag zijn we moe en voldaan terug in Nederland aangekomen en nog een beetje zweverig in het hoofd van alle indrukken die we hebben opgedaan. 
We zien terug op een zeer fantastische vakantie die voor ons gezin een speciale lading had. Jullie geweldige organisatie heeft ervoor gezorgd dat alles probleemloos en super is verlopen, dit betekent voor ons dat we deze reis en Thailand in ons hart hebben kunnen sluiten als een warme herinnering.

En we kunnen jullie vertellen dat we werkelijk geroerd en geraakt zijn door Thailand en de hartelijkheid van de Thaise mensen. We hopen in de toekomst nog eens in de gelegenheid te verkeren dit fantastische land te kunnen en mogen bezoeken.

Nogmaals dank voor alles, aan iedereen de hartelijke groeten van zeer tevreden klanten en graag tot een volgend contact,

Steef, Miriam, Bas en Linda van Biljouw


Gastenboek bezoekthailand.nl

Fam. Van Leeuwen
21 juli – 12 augustus 2011
Gecombineerde reis Laos Thailand


Hoi Joeri,
 
Sensi zit er ook al weer op. Prachtig, erg genoten! Beeldschone huisjes(met uitzicht op zee) dus kon niet beter.
We hebben genoten van de rondreis in Laos, goede gids met leuke info en een gevarieerd programma met juist die dingen die ik had aangegeven: natuur, cultuur en contact met de mensen.

We kunnen iedereen de combinatie van Laos en Thailand aanraden. Het pure en nog  ongerepte van Laos en de prachtige stranden van Thailand. We hebben heel erg genoten van de gastvrijheid van het gezin dat ons op de (privé !) longtailboot over de Mekong in Laos meenam. Wat een grote boot voor ons alleen, we wisten niet wat we zagen! Het gezin deed alles om het ons zo fijn mogelijk te maken: de moeder maakte heerlijke lunches, vers fruit de hele dag, zonnedak open of dicht, een praatje met handen en voeten, de zoontjes die vader hielpen met bamboestokken bij het aan en afmeren, en ondertussen genieten van de prachtige natuur die voorbij komt en de goede informatie die we van onze gids Suk kregen. Af en toe een dorpje bezoeken waar de tijd heeft stil gestaan en de kinderen massaal  op ons komen begroeten, ze waren erg blij met onze Hollandse ballonnen. 's Avonds overnachten in een prachtig resort met uitzicht op de Mekong.....echt fantastisch ook de andere dorpen in Laos zoals Pa Luang Prabang  en Vang Vieng (lekker getubd) allemaal even beeldschoon. Tempeltjes, watervallen, vergezichten, de lieve bescheiden mensen en de  nachttrein; zo veel  geweldige belevenissen. 
Daarna naar Thailand om op Koh Pagnan en Koh Tao heerlijk te duiken en te snorkelen. (en de massages en lekker  scooteren en de marktjes) Prachtige kamers/ huisjes met zeezicht en op het Sensiparadijs  resort echt paradijselijke huisjes (wilde er nooooooit meer weg) .

Ik ben zo blij dat ik jullie op de vakantiebeurs heb getroffen. Blijf (ook al zullen jullie wel groeien) zoals het nu gaat: persoonlijk en goed luisterend naar de wensen van de klanten !!

Bedankt voor alles,

Groetjes,
Patricia


inzending gastenboek

Fam. Huiberts
Rondreis Thailand
27 juli – 14 augustus 2011

Goedenavond Joeri,

We hebben een fantastische vakantie gehad in Thailand, en dat is zeker mede gekomen door de goede organisatie via jullie.

Het was geweldig te ervaren hoe alles zo goed was geregeld, steeds stond er een taxi klaar om ons hier of daar heen te brengen.Ook toen vanwege regenval de nachttrein niet meer doorging en we voor een bus kozen, en contact hebben gezocht met Lotte, werd ook nu weer alles goed geregeld voor wat betreft de taxi, die ook nu weer klaarstond, alleen op een andere locatie dan gepland.

De hotels en de afgesproken activiteiten waren allemaal prima, we hebben ons uitstekend vermaakt.

Ik wil je hiervoor hartelijk bedanken.Op deze manier is onze vakantie ontspannen en onvergetelijk geworden.Misschien komen we in de toekomst nog wel een keer terug bij jullie organistatie.

Met vriendelijke groet,

Aad en Anneke Huiberts


gastenboek bezoekthailand.nl

Familie Doornink
25 juli tot 14 augustus 2011
Rondreis Thailand

Hallo Joeri.

Wij zijn weer terug na onze prachtige reis naar Thailand. Alles is geheel naar wens verlopen en wat betreft jullie organisatie waren we heel tevreden. Alles klopte en was prima georganiseerd. We hebben toch ter plekke in Bangkok nog een onvergetelijke fietstocht gemaakt.

Ook werden we keurig gebeld dat ons laatste verbijf op Koh Samui was veranderd en we ipv  the fair garden beach resort werden overgezet naar Samui Palm Beach resort. Een prima verblijf met een prachtig zwembad (meerdere zelfs),gelegen aan het strand. Schoon, mooie kamers en een prima ontbijt en zeer vriendelijk personeel.Het lag wel wat verder weg van Chaweng Beach, maar na een avond daar te zijn geweest, waren we blij dat we op het rustige Bhoput zaten, ver weg van de hectiek.

Jij bedankt voor alles en groeten van ons.


Inzending gastenboek

Maartje van Osch
Rondreis Thailand
18 juli – 13 augustus 2011

Beste BezoekThailand.nl,

Mijn complimenten voor de reis! Wij vonden het heel netjes geregeld en jullie vooral erg vriendelijk! Bedankt hiervoor! De communicatie was heel netjes! Vooraf snelle en vriendelijke reactie! Ook in Thailand zelf 1 keer contact gehad, zeer attent! Het reisprogramma was prima, hele mooie route die prima in elkaar zat! Ook vinden we jullie zeer gastvriendelijk. Je merkt dat jullie de klant belangrijk vinden! Vrijwel alle hotels waren goed. Uitschieters naar boven waren het resort in Sukothai en ons hutje in Ko Tao!

Het was een super reis met hele mooie en leuke ervaringen! Ik wil jullie daarvoor bedanken! Het was super geregeld en ik zal jullie zeker aanraden (heb ik zelfs al gedaan!) bij mensen die ook plannen hebben om naar Thailand te verekken! Mijn complimenten voorbezoekthailand.nl!

Met vriendelijke groet,
Maartje van Osch
Remco Foppen

Rondreis Thailand
24 juli tot 11 augustus 2011

Beste Joeri,

We zijn al weer ruim een week terug.................. zeg maar gerust vreselijk balen!!!

De vakantie was helemaal perfect van begin tot eind met als door jou bevolen uitschieter de Lisu Lodge! Maar ook het fietsen in Bangkok was heel bijzonder om te doen.

Nogmaals onze dank voor de perfecte vakantie welke door jullie geregeld is. Uit de kunst!

Met vriendelijke groet,
Remco Foppen


gastenboek familie van Duijkeren

Fam. Van Duijkeren
Rondreis Thailand
22 juli  – 11 augustus

Beste team Bezoekthailand.nl

Dit was voor ons de eerste keer dat we een geboekte reis hebben gemaakt. Alles sloot naadloos op elkaar aan. Normaal gesproken gaan we altijd ongeboekt op vakantie..Het scheelde ons een hoop uitzoekerij en gaf veel rust. We hebben niets hoeven regelen en alles was Fantastisch voor elkaar,we hebben Thailand als zeer prettig vakantieland ervaren en komen zeker een keer terug. Wij houden niet van een vaste groep mensen om ons heen waar misschien in de loop van de vakantie ergenissen uit voort komen. Deze reis was individueel en soms kwam je dezelfde mensen tegen voor korte duur en dat was wel weer leuk om ervaringen uit te wisselen. We zullen jullie aanbevelen aan anderen.


Fam. Huijbregts
Rondreis Thailand
24 juli tot 9 augustus 2011

Beste Joeri en medewerkers in Thailand,

Langs deze weg willen wij jullie even bedanken voor het goed regelen van deze reis.

Alles was in een woord geweldig. Het is een reis geworden die we niet snel meer zullen vergeten.

Bangkok was een ervaring apart. Vooral dank aan de gids. Wat een gezellige en bekwame dame. Zij heeft ons Bangkok in de regen laten zien en heel veel verteld...River Kwai en resotel was een unieke ervaring. Prachtig om daar te verblijven. Zeker ook met kinderen.Chiang Mai was rustiger en een upgrade gehad van hotel. Wat was dat een sprookje. Wil daar graag nog en keer naar toe. Alles klopte daar. Dank nogmaals hiervoor. Lisa Lodge paradijs op aarde. De actieve dag was gezellig, fietsen soms zeer zwaar, olifanten moet je gedaan hebben en raften spectaculair. Ook daar een goede gids waar we veel mee hebben kunnen lachen.Koh Samui. Mooi resort met prachtig strand waar we lekker hebben kunnen uitrusten.

Veel mensen in Thailand tegengekomen die via jullie geboekt hadden en allemaal even lovend.

Tot ziens en groet
Walter, Gonnie, Bram en Sophie Huijbregts


Fam. Meertens
Rondreis Thailand-Cambodja
17 juli – 7 augustus 2011

Joeri,

De Thailand-Cambodja reis is tot volle trevedenheid verlopen. Iedereen is vol lof. Dank aan jou en het hele Win-winAsia team dat bij de organisatie betrokken is geweest.  
Nogmaals hartelijk dank voor alle goede diensten en misschien tot een volgend avontuur....
 
Rob Meertens


                                                 Pagina:       BN'ers , 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10


 

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat