Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Gastenboek BezoekThailand.nl pagina 8

Familie  Schindeler 

28 augustus t/m 17 september 2010
21 dagen Thailand

De communicatie die vooraf ging hebben we als zeer prettig ervaren, daarnaast was het reis programma dat jullie voor ons hebben samengesteld super in elkaar gezet! Verder willen we even benadrukken dat het transport, de guest service en de gidsen allemaal uitstekend waren, heel gastvrij, goed engels en de gidsen wisten ons heel veel te vertellen. Kortom het was allemaal top in orde geregeld en we hebben een onvergetelijke tijd gehad! Dank jullie wel! Om onze foto’s van deze geweldige ervaring te zien bekijk hier onze Youtube filmpjes.

Groetjes, 

Familie Schindeler


 Vakantie familie Warmerdam in Thailand

Familie Warmerdam

18 - 30 oktober 2010
13 dagen Thailand

Bij deze willen wij jullie laten weten dat wij een ongelooflijk mooie reis hebben gemaakt via jullie reisorganisatie. Alles was perfect geregeld, we hadden ontzettend leuke gidsen en het vervoer van en naar een locatie was altijd op het tijdstip dat was afgesproken.Helaas ging voor ons de reis met de nachttrein naar chang Mai niet door ivm de overstroming in Thailand, maar ook dat is door jullie heel goed opgelost hierdoor hebben we geen dag van ons reisschema gemist.

Al met al hebben wij Thailand leren kennen als een land met uitersten van rijk tot arm. Van mooie landschappen tot krottenwijken, wat vooral tijdens onze fietstocht door Bangkok indruk maakte. 

Bedankt voor de goede service en hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Familie Warmerdam uit Hillegom

 Vakantie familie Warmerdam in Thailand


Luc Weets
1 september - 31 oktober 2010

14 dagen Thailand Eilandhoppen: Samui - Koh Tao - Koh Pha Ngan - Koh Samui

Hi BezoekThailand.nl,

Dankjulliewel voor het uitgebreide programma. Het was uitstekend in elkaar gezet.
Verder willen we even laten weten dat de communicatie perfect was, alles was goed geregeld! Guest service en guides waren zeer vriendelijk en het transport en de hotels waren prima geregeld.

Ga zo door en dank voor de bijzondere vakantie.

Groetjes,

Luc Weets.  


Suzan Renet  & Martijn Duin  

6 - 18 oktober 2010
13 dagen Thailand: Bangkok – Kanchanaburi – Bangkok– Chiang Mai – Lisu Lodge – Koh Samet

Alles was uitstekend geregeld dankjulliewel! De guest service was zeer vriendelijk en spontaan. De gidsen spraken allemaal goed engels en konden erg veel vertellen over alles wat we zagen. Met name onze gids die zelf 5 jaar monnik was geweest in Chiang Mai (geloof dat hij Ek heette) was heel leuk om mee op pad te gaan. Dit is de belangrijkste reden waarom ik jullie aan anderen zou aanbevelen. Verder was elke gids op tijd en goed te vinden op de luchthavens en stations. Wij hebben daardoor nooit hoeven wachten. Transport was ook prima geregeld! Met name de busjes voor de langere ritten waren erg relaxed met leren bekleding.

Daarnaast kregen we ook altijd water van de drivers. De hotels waren allemaal prima uitstekende keuze. Ik zou jullie zeker aanraden bij vrienden en nogmaals dank voor de geweldige vakantie

Vriendelijke groetjes,

Suzan Renet & Martijn Duin


Party Saskia and Wim Weterings 

26 september – 12 october 2010 (
17 dagen Thailand: Bangkok – Kanchanaburi – Bangkok – Chiang Rai – Chiang Mai – Lisu Lodge – Chiang Mai  – KohSamed - Bangkok 

Hoi BezoekThailand.nl,

Even onze terugblik op de organisatie van onze reis. We hadden prima communicatie met Joeri, zowel telefonisch als per e-mail altijd een snelle terugkoppeling. Het reisprogramma dat jullie hebben samengesteld was ook uitstekend. Wij hebben een hele afwisselende vakantie genoten. Precies zoals wij dat wilde! Ook de guestservice en de gidsen waren fantastich!

Gastvriendelijkheid staat bij jullie organisatie bovenaan. Dat is aan alles te merken. De gidsen die wij hebben meegemaakt spraken goed engels en waren zeer vriendelijk. Vervolgens waren wij uitermate tevreden het transport. Uitstekend geregeld! De transfers waren werkelijk perfect!! Altijd op tijd en hele goede busjes met altijd een koud flesje water klaar!! Hotels waren ook prima in orde. De toppers waren River Kwai jungel rafts, Laluna Resot in Chiang Rai en de Lisu Lodge.

Wij hebben dankzij jullie organisatie een top vakantie gehad. Werkelijk alles was perfect geregeld!! 

Groetjes Saskia Weterings-den Exter


Robert Dull en Marlene de Boer

8 Juli - 28 Augustus 2010
Bangkok - Kanchanaburi - Chiang Mai - Lisu Lodge - Chiang Rai - Koh Samui

Hallo BezoekThailand.nl,

Wij zijn gisteren teruggekomen uit Thailand en willen jullie bedanken voor de geweldige reis die we hebben gemaakt.

Alles was tot in de puntjes perfect geregeld, hierdoor hebben we optimaal kunnen genieten. De 21-daagse reis is een leuke afwisseling van cultuur en natuur.De hotels waren prima, de gidsen en chauffeurs vriendelijk en nogmaals de organisatie top.

We zullen jullie zeker aanraden bij mensen die in de toekomst naar Thailand willen!
 
Met vriendelijke groet,

Robert Dull en Marlene de Boer


 Vakantie Familie Stoot in Thailand

Familie Stoots


Fam. van der Schoot

1 juli -11 augustus 2010
Bangkok - Kanchanaburi - Chiang Mai - Lisu Lodge - Chiang Rai - Koh Samui - Koh Tao

Wij willen jullie bedanken voor een geweldige reis. Alles was perfect geregeld!

Van het begin tot eind was de communicatie helder en duidelijk. We hebben alles via de mail geregeld en dit ging steeds erg goed. We kregen altijd snel een reactie op onze vragen, zeer fijn. Het programma dat jullie voor ons hebben samengesteld was ook echt uitstekend. We hebben veel gezien en gedaan. Een afwisselend programma met ook rust momenten. De guest service en guides waren ook uitstekend, deze mensen waren erg vriendelijk en wilde je met alles helpen als dit nodig was en communicatie verliep ook prima. Verder waren wij zeer te spreken over het vervoer. Prima vervoer en altijd vóór de afgesproken tijd aanwezig. Zeer fijn geregeld. En dan de accomodaties. Ook niks op of aan te merken en zeer tevreden. Vooral de accomodaties met huisjes vonden we erg leuk jungle rafts, lisu lodge, ko samui en ko tao.

Kortom we hebben allemaal ontzettend genoten was onze reis, veel gezien en gedaan en ook momenten voor ons zelf gehad. Thailand is een prachtig land waar we nog lang niet op uitgekeken zijn, dus wie weet tot nog eens.

Hartelijke groeten,

Familie v/d Schoot


Patricia Partarrieu

6 - 26 augustus 2010
Thailand - Laos - Vietnam – Cambodia

Ik ben zeer tevreden over de communicatie, altijd gelijk een antwoord op mijn vragen/verzoeken. Achteraf bekeken had ik een paar dingen anders gedaan, maar dat geldt voor iedereen. De guest services en guides waren zeer goed. Iedereen was gastvriendelijk, sommigen uitstekend (Phil in Bkk City Flash tour, gids in Lisu Lodge, gids Bkk biking). Alle chauffers waren fantastisch, alle vans waren vrijwel nieuw en top. Ik ben blij dat ik jullie als agent gekozen heb en ga zeker weer van jullie diensten gebruik maken over een paar jaar voor Vietnam en Cambodja. Heb jullie website al aan meerdere mensen doorgegeven.

Groetjes,

Patricia


 Vakantie familie van der Hoeven Thailand

Familie van der Hoeven

5 - 24 juli 2010 
21 dagen Thailand + 3 dagen Siem Reap 

We hebben vooraf via e-mail contact onderhouden en werden steeds goed en snel geinformeerd, uitstekende communicatie. Onze complimenten voor Kae!

Het reis programma was ook uisteken, heel afwisselend en goed op elkaar afgestemd, alle tickets en formulieren waren steeds aanwezig, zodat we zonder zelf na te hoeven denken gewoon rond hebben kunnen reizen. Ongelooflijk goed georganiseerd vooraf!!

Over de guestservice en gidsen waren wij ook uiterst tevreden. Wij waren op huwelijksreis en willen jullie bedanken voor de bloemen en het fruit wat we in ieder hotel kregen bij aankomst, Super!

Het vervoer gebeurde telkens weer met mooie nieuwe busjes en iedere keer waren ze weer op tijd, haha. Echt heel goed geregeld. Alle hotels, kamers en sanitair waren superschoon, verder een uitstekende keuze van hotels en accomodatie!

Bij onze volgende reis naar Thailand of omgeving komen we dan ook zeker bij jullie terug.

Groetjes,

Carrolyn en Chris van der Hoeven


 Vakantie familie de Bruin in Thailand

Familie de Bruijn
14 juli – 3 augustus 2010
21 dagen Thailand: Bangkok - Kanchanaburi - Chiang Mai - Lisu Lodge - Chiang Rai - Koh Samui -

Hallo Joeri,

We zijn inmiddels alweer bijna 2 weken thuis en wij wilden je laten weten dat we een supervakantie hebben gehad. Alles was perfect geregeld, transfers, hotels, gidsen enz. De route was fantastisch en we hebben heel veel mooie indrukken opgedaan. Ook onze kinderen van 17 en 14 jaar hebben van begin tot eind genoten. Wij kijken met genoegen terug op deze reis.

Om het even op een rijtje te zetten de reis was super. De guest service liet niets te wensen over en de guides waren zeer vriendelijk, behulpzaam en namen alle tijd. De transfers en accomodatie waren ook prima in orde. Kortom alles was perfect geregeld!

Onze complimenten!! Jammer dat we elkaar niet ontmoet hebben in Bangkok, maar wie weet een volgende keer.

Nogmaals ontzettend bedankt voor het regelen voor een onvergetelijke vakantie!

Hartelijke groeten,

Jan Willem, Renata, Claire en Tim de Bruijn

 Vakantie familie de Bruin door Thailand


Familie van Dijk
21 juli - 3 augustus 2010  

Ten eerste willen wij even benadrukken dat we zeer tevreden waren over de communicatie, die helder en perfect verlopen is. We hebben altijd bijtijds een helder antwoord gekregen op onze vragen en verzoeken. Verder was alles uitermate goed geregeld en hebben wij een bijzondere en geweldige vakantie gehad. De guest service was ook heel hartelijk en stond altijd op het juiste moment klaar en de lokale gidsen waren ook prima.

Het land van de eeuwige glimlach, werd ruimschoots waargemaakt. De meeste gidsen spraken (en begrepen) voldoende Engels. Transfers waren perfect in orde. Compliment! En de Hotels waren allemaal prima uitgezocht, een goede keuze!

Een compliment voor jullie organisatie dus. Alles was perfect geregeld. Transfers waren steeds op tijd en we werden zelfs geholpen met inchecken voor de binnenlandse vlucht naar Phuket. Dit alles heeft ons een onvergetelijke vakantie opgeleverd.

Groetjes

Familie Dijk & co


Familie  Bijnevelt
16 juli - 1 augustus 2010

14 dagen Thailand + 3 dagen uitbreiding

Ons reisgezelschap bestond uit een gezin van 5 personen. Wij hadden gekozen voor de standaard reis "14 dagen Thailand intro" plus 3 dagen uitbreiding: 1 dag Bangkok en 2 dagen Chang Mai. Ondanks de aanpassing aan onze persoonlijke wensen is het gehele  reisprogramma tot in de puntjes verzorgd.

De guest service werd door ons als Uitstekend ervaren! Overal punctueel en zeer vriendelijk ontvangen en begeleid.

Door het intensieve reisprogramma hebben wij diverse gidsen gehad. De ene gids was beter dan de andere, maar wij zijn tevreden over de belangrijkste gidsen. Verder was het transport ook uitstekend geregeld. Transport per busje (persoonlijk), reisbus (groep, 1x), open truck, long tail boot, speed boat, trein en vliegtuig. Alles perfect op tijd en prima verzorgd.

Verder een g oede prijs-kwaliteit verhouding als het gaat om hotels welke uitstekend waren. Met name zeer genoten in/op de River Kwai Jungle Rafts, Lisu Lodge, Phowadol Resort and Spa in Chang Rai en Samed Club Resort (Deluxe hill cottages). Wij zijn bijzonder tevreden over de uitstekende organisatie van de reis, ondanks de vele excursies waarvoor wij gekozen hebben en onze persoonlijke aanpassingen aan het standaard programma. De gidsen stonden altijd klaar, duidelijk herkenbaar, en de vervoermiddelen waren van goede kwaliteit. De inclusief maaltijden (altijd ontbijt, gedeeltelijk lunch en diner) waren goed tot prima.

Groet,

Ronald Bijnevelt


 Vakantie familie Zonneveld in Thailand

Familie Zonneveld

15 Juli -  4 Augustus 2010
21 dagen Thailand

Hallo Joeri,

Jullie hebben een uitstekend reisprogramma voor ons samengesteld. Boven verwachting, zo veel gezien en gedaan!  De guestservice was ook helemaal top.  Bijzonder, alle ontvangsten met fam van Zonneveld bordjes waren punctueel en zeer welkom.

De locale gidsen die door jullie geregeld zijn waren ook allemaal prima. 1 gids die ons begeleide van Chang Mai naar Chang Rai was zeer enthousiast met z'n info sharing. Transfers waren allemaal goed geregeld. Zeker op rondreis van Bangkok naar het noorden een zeer aangenaam busje met ervaren chauffeur.  Verder waren de hotels in het programma ook allemaal prima.

Vakantie was geweldig, perfecte organisatie en prachtig land, we hebben met z'n zessen een van de mooiste vakanties ooit gehad!

Groetjes familie Zonneveld


F.B.M. van Aanhold
17 - 22 juli 2010

Pattaya - Bangkok - River Kwai - Bangkok

Wij willen jullie bedanken voor een leuke en uitstekende vakantie!

Prima verzorgd reis programma en goede communicatie. We zijn met name te spreken over de lokale gidsen die jullie geregeld hebben. Ook waren de transfers tussen lokaties uitstekend geregeld! Verder waren de hotels  en dergelijke ook goed in orde. Al met al hebben wij een zeer fijne en goed verzorgde vakantie gehad dankzij jullie.

Groetjes,

Frank


                                                       Pagina:       BN'ers , 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10


 

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat