Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:

Gastenboek BezoekThailand.nl pagina 9

Vakantie Sanne Bonnes

Sanne Bonnes
7 - 27 juli 2010
Bangkok - Kanchanaburi - Chiang Mai - Lisu Lodge - Chiang Rai - Bangkok - Surat Thani - Samui - Surat Thani

We hebben inderdaad een geweldige vakantie gehad! We hebben zelf nog wat zaken bijgeboekt: floating market, tiger farm (hele andere verwachting bij) en the flight of the gibbon.

Verder hele fijne communicatie! Veelvuldig contact per mail, er werd zoveel mogelijk geprobeerd om aan onze wensen te voldoen :)

De reis door Thailand was ontzettend afwisselend en interessant: cultuur, rustgevend, sportief en actief. Vooral de jungle rafts was een gave verblijfplaats. Guest service was prima en verder waren er leuke gidsen aanwezeg. Vooral Jenny was erg leuk, zij pikte ons op in Chiang Mai en was gedurende een aantal dagen onze gids. Over transport en hotel keuze zijn we ook zeer tevreden.

Ik stuur een foto van Koh Samui. Ik word hierop door een olifant 'gemasseerd'. Misschien is dit voor jullie 'gewoon', maar voor mij was het een gave ervaring! De 'presentator' vroeg om een vrouw die even wilde relaxen. Nou dat wilde ik wel! Het was erg speciaal en toch ook wel spannend! 

Alles was tijdens de reis tot in de puntjes geregeld en we hebben een heerlijke vakantie in het land van de eeuwige glimlach gehad!

Groetjes en nogmaals dank,

Sanne Bonnes


 Vakantie familie Seegers

Familie Seegers
4 juli t/m 28 juli 2010
24 dagen Thailand en Laos

We hebben een uitstekende vakantie gehad! Het beste hotel vonden wij Pon's Arena, gloednieuw en heel erg mooi afgewerkt, net als Bel air in Luang Prabang, hoewel we daar maar een kamer met riverview kregen. Het hele resort was erg sfeervol en goed verzorgd. De hotels in Thailand over het algemeen erg goed.

Voornamelijk de tranfers waren allemaal prima in orde. Elke keer weer zijn we op tijd  en op vriendelijke wijze geëscorteerd door jullie guest service. Prima! Verder vinden we dat jullie een zeer doordachte reis voor ons hebben samengesteld waar wij allen zeer van hebben genoten!

De afwisseling van de reis was prima. we hebben een erg boeiende vakantie gehad, die door iedereen goed bevallen is.

Met vriendelijke groet,

Nicole Seegers


Luppo & Tiny Zijlma

14 dagen Thailand + 3 dagen Pattaya

Hoi Arjan, je sympathieke vrouw en collega's,

Wij willen jullie even oprecht hartelijk bedanken voor de reis die we hebben gemaakt middels jullie organisatie.Alles was super geregeld, verbluffend dat er altijd weer met duidelijke herkenning iemand ons op stond te wachten, zonder dat wij hoefden te wachten.

Ik zal jullie bij een ieder die ik hoor die een reis naar Thailand wil maken aanbevelen, ga zo door.

Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Groeten, Luppo en Tiny Zijlma

Familie Molendijk

19 januari – 4 februari 2010
Bangkok - River Kwai - Chiang Mai - Lisu Lodge - Phi Phi - Bangkok

Hallo BezoekThailand,

BezoekThailand.nl is een aanrader voor iedereen die een fantastische vakantie wil hebben. Wij hebben met z’n drieën een onvergetelijke vakantie gehad, alle transfers vanaf Bangkok  waren perfect geregeld. Prima hotels en geweldige gidsen met voldoende tijd daartussen voor jezelf. De keuken in Thailand vonden wij zeer smakelijk en de mensen heel vriendelijk.

Een dag extra in Bangkok is zeker de moeite waard wij hebben daar een fantastische fietstocht gedaan met lunch. De River Kwai vonden wij echt geweldig en de laatste dagen op Phi Phi waren heerlijk.  

Arjan en Jim heel hartelijk bedankt voor het organiseren van deze vakantie voor ons, het was geweldig en zeker voor herhaling.

Groeten,

Jan, Imanda, Frank Molendijk uit Oostvoorne


Familie Polman
10 – 31 december 2009
Bangkok - River Kwai - Chiang Mai - Krabi

Hallo BezoekThailand,

Wel wat later dan de bedoeling was maar bij deze willen wij jullie nogmaals hartelijk danken voor jullie belangstelling en al het regelwerk tijdens en na de opname in het ziekenhuis van onze zoon Michiel. Mede door jullie is de vakantie In Thailand niet in het water gevallen. In tegendeel!

Helaas is het ons niet gelukt de vakantiebeursin Utrecht te bezoeken, maar wellicht zien wij elkaar op een ander moment weer.

Met vriendelijke groet,

Henriete Polman

(mede namens Roel, Wouter, Michiel en Nadine) 


Familie van der Kraan

13 – 31 december 2009
19 dagen Thailand: Bangkok - Kanchanaburi - Ayutthaya - Chiang Mai - Chiang Rai - Chiang Saen.

Hi Arjan, Jim and the whole staff, also guides and drivers,

Wij wensen jullie een gelukkig, gezond en voorspoedig 2010.

We zijn net terug van 19 dagen Thailand en hebben een geweldige tijd gehad. De chauffeurs en gidsen waren uitstekend. Sommigen echt professioneel en andere weer heel erg leuk om mee om te gaan. Dit was de beste vakantie die we ooit hebben gehad. De Thaise bevolking is zo super vriendelijk en behulpzaam. Alleen wij moesten bij het oversteken soms rennen voor ons leven. In Amerika kan je zelfs blind de straat oversteken. De voetganger heeft alle rechten. Dat was dus wel even flink wennen. Voor de rest, het eten is heerlijk (veel origineel Thais voedsel gegeten), want wij vroegen onze gids voor ons te orderen. Onze vakantie was in een (1) woord gezegd, "GEWELDIG!!!"

Nogmaals een heel goed en voorspoedig nieuw jaar in the business.

Henk en Greet van der Kraan (Amerika)


Familie Lamers

26 november – 16 december 2009
Phuket-Koh Ngai-Krabi

Hallo BezoekThailand,

Het contact m.b.t. de reis die we met jullie hadden was heel persoonlijk, efficient en verliep fantastisch.  De keuze voor de reisroute was goed, alleen hebben we  de laatste 3 dagen laten aanpassen om een meer ontspannen terugreis te hebben. In navolging van de overige comments: jullie guestservice is echt uitstekend. Vooral het ontvangst op de luchthaven stelde wij zeer op prijs.

Hotels: het Montien hotel in Bangkok was perfect. Het strand op Koh Lanta was meer dan geweldig en het strand bij Krabi Resort voldeed ook prima aan onze eisen. Hulde voor Royal Lanta resort voor de fantastische accommodatie en service! Hier keren we zeker weer terug.

Nog een laatste advies, als iemand de reis door het Khao Sok National Park doet wees voorbereid dat dit zeer basic is en je maar weinig bagage mee kunt nemen.

Groet,

Familie Lamers.


Familie Nederveen

7 november 2009 – 2 december 2009
Bangkok-Jungle Rafts-Chiang Mai-Lampang-Lamphun-Lisu Lodge-Chiang Rai-Surat Thani-Krabi

Hallo BezoekThailand.nl,

Gisteren zijn we thuisgekomen na een reis van 3 en een halve week door Thailand. We hebben een geweldige tijd achter de rug en we hebben ontzettend veel gezien.

Eén van de eerste medewerkers waar we kennis mee hebben gemaakt was Phil. Zij was voor ons een steun en toeverlaat bij onze aankomst in Bangkok. Mede dankzij Phil hebben we in Bangkok en omgeving een aantal enorm leuke dagen gehad en zij heeft ons ontzettend veel mooie dingen laten zien. Bovendien is ze een erg prettig persoon om mee op te trekken.

 In het noorden hebben wij dankzij onze gids Lucky van CPN ook bijzondere dingen gezien. Hij heeft naast de vaste onderdelen ook de moeite genomen om ons ook allerdaagse dingen te laten zien zoals landarbeiders bij de rijstoogst en bijzondere plaatselijke marktjes. Een bijzondere ervaring vonden wij de jungle rafts en lisu lodge. Back to basics maar op een hele prettige manier met fijne gastheren en -vrouwen. Zondermeer heel bijzonder. Onze strandvakantie in Ao Nang was een heerlijke afwisseling met heel veel leuke activiteiten.

Langs deze weg willen we jou en jouw medewerkers hartelijk bedanken voor een geweldige tijd. Alles was perfect geregeld en we hebben op geen enkel moment hoeven wachten op ons vervoer. Wil je Phil de hartelijke groeten van ons doen. Ik zal haar via de e-mail de foto's toesturen die we van haar hebben gemaakt.

Nogmaals hartelijk dank voor een geweldige reis.

Met vriendelijke groet,

Conny en Aad Nederveen

Fam Nieuwenhuijzen

12 augustus – 3 september 2009
Bangkok – Kanchanaburi – Chiang Mai – Lisu Lodge – Chiang Rai -Samui


Hoi beste lezers,

Ik ben het totaal met onderstaande comment eens: de communicatie met bezoekthailand.nl was uitstekend en bijzonder efficient! Als wij een vraag hadden kwamen ze altijd zeer snel met een antwoord, en alles was mogelijk. Achteraf gezien waren hun adviezen altijd goed. Wij wilden bijvoorbeeld in eerste instantie naar Phuket, dit hebben ze ons afgeraadde vanwege het regenseizoen. Daarom beval zij ons Samui aan. Prachtig weer gehad, in tegenstelling tot een gezin, dat wij spraken en die dezelfde periode op Phuket waren verbleven.

Inhakend op bovenstaade vond ik sowieso dat het reisprogramma goed was verzorgd. We hebben ontzettend veel gezien en gedaan.. Een minpuntje was de treinreis van Bangkok naar Chang Mai, dit was wellicht beter geweest als we eerste klas hadden gereisd, anderzijds was het ook wel weer een hele ervaring. 

Daarnaast willen wij met name de dames Kelly en Tiara (gidsen) een complimentje geven, het oordeel wat betreft de gidsen is uitstekend. Dit geld trouwens ook voor de mannelijke gidsen. 

Tot slot, de keuze van de hotels was uitstekend. Vooral het drijvende hotel van Jungle rafts heeft veel indruk bij de kinderen gemaakt. Dus we willen de crew dan ook een complimentje geven voor de geweldige reis die wij hebben gemaakt, en zullen jullie diensten zeker aanbevelen! 

Groeten, 

Nieuwenhuijzen


Vakantie familie van den Berg

Fam vd Berg

19 september - 9 oktober 2009
Bangkok – Kanchanaburi – Chiang Mai – Lisu Lodge – Chiang Rai -Bangkok

Hoi BezoekThailand,

 

We hebben een hele leuke vakantie gehad. Veel gezien, gedaan en zeker de moeite waard! Kelly en Tang hebben de reis prima samengesteld en de communicatie met hen was uitstekend. Dit geld zowel voor, tijdens als na de reis.

Voor de overige lezers/bezoekers:

-         Communicatie met Bezoekthailand: Uitstekend.

-         Reisprogramma: Uitstekend.

-         Gastservice: Uitstekend.

-         Transport/vervoer: Goed.

 Tot slot, de reis was goed georganiseerd. We hebben de kans gehad om de verschillende gezichten van Thailand te kennen. Alle accomodaties waren uitstekend. Jungle Rafts en Lisu Lodge waren heel uniek. Phowadol en Vogue heerlijk luxe.

We zullen zeker jullie organisatie aanraden bij familie en vrienden.

Ontzettend bedankt!


Familie Ladan

14 – 28 september 2009.

Bangkok - Kanchanaburi - Chiang Mai - Koh Samed

Hoi BezoekThailand.nl

Het was een geweldig programma, en de communicatie met jullie verliep uitstekend. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Volgende keer zouden we alleen nog wel een dag langer bij Lisu Lodge willen blijven, ‘’wat een geweldige plek is dat’’. Alleen de treinreis doe ik volgende keer liever eerste klas. Aangezien ik nogal een lastige reiziger kan zijn. De prima 3-sterren hotels maken dit echter wel weer goed!


Familie  Toewar

5 – 18 september 2009
Bangkok – Phuket - Bangkok

Beste mensen,

Allereerst bezoekthailand.nl heel erg bedankt voor de service en de georganiseerde huwelijksreis in Thailand. We zijn allebei meer dan tevreden dat we de reis in Thailand hebben gedaan, en in de door jullie geselecteerde hotels zijn verbleven.

Wellicht dat we jullie in de toekomst weer contacten voor een reis richting Azië. Ik zei het al tegen Kea: ‘’Als jullie naar Holland komen? Laat het ons weten dan geven we jullie een rondleiding’’.

We zijn nu aan het wachten op de bus die ons komt ophalen van de laatste trip die we hebben gedaan.

Vriendelijke groet,

Arnold & Kawita


Familie Teunissen 

8 juli – 3 augustus 2009 

22 days Thailand: Bangkok – Kanchanaburi – Ayutthaya – Sukhothai – Lampang – Chiang Rai – Chiang Mai – Lisu Lodge – Bangkok - Samui

Hoi Bezoekthailand, 

Allereerst bedankt voor alles. Het was een onvergeetelijke vakantie, en hele leuke ervaring. De tourguides in het noorden waren erg behulpzaam en gaven veel extra informatie over het gebied. De hotels waren goed, nog hartstikke bedankt trouwens voor de welkomskaart en fruit.  Het Tamarind hotel, het hotel in Chang rai en het marriot waren perfect. De Lisu loges waren de ‘’garden of eden’’ Alleen volgende keer zouden we graag ietwat langer in Bangkok verblijven en wat minder lang reizen in het Noorden. Maar goed, al met al was het een heerlijke vakantie. 

Groetjes


Familie Houben

25 juli - 14 augustus 2009
21days Thailand: Bangkok – Kanchanaburi – Chiang Mai – Chiang Rai – Samui – Bangkok
 

Hoi bezoekthailand.nl, 

Afgelopen zomervakantie hebben we via jullie een 21-daagse trip door Thailand geboekt. Onze bestemmingen waren: Bangkok – Kanchanaburi – Chiang Mai – Chiang Rai – Samui – Bangkok.  

Allereerst wil ik kwijt dat de communicatie voorafgaand- en tijdens de reis uitstekend verliep! De trip was heel mooi, en de reisgidsen waren heel vriendelijk (en spraken bovendien goed Engels). De plaats Lisu is echt een aanrader! We hadden hier achteraf gezien wel wat langer willen blijven. Als ik nogmaals 21 dagen ga neem ik echter een binnenlandse vlucht extra om nog meer te kunnen zien. Kortom al met al een uitstekende service, we hebben dan ook echt een top vakantie gehad.  


Groetjes


                                                       Pagina:       BN'ers , 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10


 

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat