Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >     7 daagse privé reis door Thailand

7 daagse privé reis door Thailand

Vanaf € 583 p.p. 583

Een korte reis met hoogtepunten van Bangkok, de River Kwai en Chiang Mai.

Dag 1 Bangkok (-)
Arriveer op de luchthaven van Bangkok, aansluitend een transfer naar een centraal gelegen hotel in Bangkok. U ben vrij in de middag en voor het diner. U kunt op eigen inititief Bangkok verkennen of uitrusten van uw reis in het hotel. Overnachting in Bangkok.
 
Dag 2 Bangkok (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt bezoekt u de hoogtepunten van Bangkok en maakt u een boottocht over de Chao Praya. De Chao Praya rivier is de 'levensader' van Bangkok en stroomt dwars door de stad. U ziet op de rivier tal van activiteiten, zoals kleine en grotere vrachtschepen, tal soorten openbaar vervoer, marineschepen en andere soorten boten. Op de oevers van de rivier ziet u onder andere tempels en op de achtergrond de skyline van Bangkok. Ook bezoekt u het 'Grand Palace' en luncht u in het gezellige China Town.
Dag 3 Bangkok - River Kwai (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt, privetour en transfer naar Kanchanaburi. U bezoekt de gedenkplaats en de brug over de River Kwai, de bekende brug die in de Tweede Wereldoorlog aan tal van oorlogsgevangen het leven heeft gekost. U overnacht aan de Kwai Noi rivier.
Dag 4 River Kwai - Ayutthaya - nachttrein (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt maakt u een mooie treinrit over de houten brug over de Kwai Rivier. Na de lunch brengt u een bezoek aan het zomerpaleis Bang Pa Inn en de stad Ayutthaya, de oude hoofdstad van Thailand die door Unesco toe is gevoegd aan de de 'World Heritage Sites' van de wereld. Met de nachttrein reist u door naar Chiang Mai, een mooie en spannende ervaring. In de trein heeft u de gelegenheid om te dineren. 
Dag 5 Chiang Mai (- )
Vroeg in de ochtend arriveert u in Chiang Mai. Nadat u in bent ingecheckt in uw hotel heeft u even de tijd voor uzelf. In de middag bezoekt u Doi Suthep, één van de heiligste plekken van Thailand. U bent vandaag vrij voor ontbijt, lunch en diner. Overnachting in Chiang Mai.
Dag 6 Chiang Mai (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt gaat u  op pad voor een dagvullende excursie. U bezoekt een volle dag een olifanten opvang centrum en leert hoe u olifanten kunt verzorgen en hoe u met ze kunt communiceren. Gezamenlijke transfers en lunch is inclusief. Vrij voor diner en overnachting in Chiang Mai.
Elephant cm         CM Elephant         Cm chang

Dag 7 Chiang Mai (ontbijt)

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven van Chiang Mai.
Vanaf € 583 p.p. 583

7 daagse privé reis door Thailand

Vanaf € 583 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat