Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >     15 Dagen Thailand - Privé Rondreis

15 Dagen Thailand - Privé Rondreis

Rondreis Thailand: Een individuele Thailandreis van 14 dagen!

Tijdens deze rondreis door Thailand verblijft u 11 nachten in 3 sterren hotels op centrale leuke locaties, 1 keer overnachten in een 2e klasse slaaptrein en 1 nacht in de homestay in Chiang Dao. Prive transfers, lokale vlucht Chiang Mai - Bangkok zijn inbegrepen. Verder is het Jungle Rafts programma in een gezamenlijk gezelschap.

Wilt u het nog voordeliger?
Dat kan. In dat geval vervangen we gewoon de binnenlandse vlucht voor een nachttrein.

Deze rondreis door Thailand

is een van onze meest geboekte Thailand rondreis. Met deze reis bezoekt u het hectische Bangkok, bezoekt u het culturele noorden en sluit u af op een tropisch strand.

Rondreis Thailand - 14 daagse privé rondreis door Thailand

Dag 1- Bangkok (-)

Aankomst op de internationale luchthaven van Bangkok. U wordt verwelkomt door ons personeel en met een privé-transfer naar uw hotel in het centrum van Bangkok gebracht. De middag en avond kunt u naar eigen wens invullen. U kunt op eigen initiatief de stad verkennen of uitrusten van uw reis. De eerste nacht overnacht u in Bangkok.   

Dag 2 - Bangkok (ontbijt)

Na het ontbijt ter vrije besteding of u kunt zelf makkelijke op pad en een aantal hoogtepunten van Bangkok zelf bezoeken. Of u kunt een optionel excursie bijboeken zoals onze leuke half dag fiets tocht of volle dag city flash met bezoek aan het Grand Palace, Chinatown, per tuk tuk door de stad en per longtailboot door de kanalen van Thonburi. Overnachting in Bangkok.

Dag 3 - Bangkok (ontbijt)

Na het ontbijt ter vrije besteding of maak een leuke excursie naar de oude hoofdstad van Siam: Ayuthaya. Overnachting in Bangkok.

Thailand rondreis 14-dagen 

Dag 4 - Resotel Hotel Kanchanaburi - River Kwai (ontbijt, lunch, diner)

Na het ontbijt vertrekt u uit Bangkok richting Kanchanaburi, gelegen in het noorden van Thailand. Onderweg naar het hotel stopt u om de geschiedenis van de Kwai Rivier en de bekende brug over deze rivier te ontdekken. U bezoekt de brug over de Kwai Rivier, het museum en het monument, allen in de buurt van de brug over de Kwai Rivier. Na de lunch heeft u tijd voor uzelf, zo kunt u de prachtige natuur van de Kwai Noi rivier ontdekken of tijd doorbrengen in het dorpje Kanchanaburi. U dineert en slaapt in Resotel Hotel in Kanchanaburi. 

Dag 5 - Resotel Hotel Kanchanaburi (ontbijt, lunch, diner)

U brengt na het ontbijt een bezoek aan het traditionele dorpje Mon, waar u een indruk krijgt van het rijke verleden van Thailand. Na de lunch kunt u zelf de streek verkennen of een additionele tour reserveren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunt u bijvoorbeeld op een olifant rijden, kanoeën of een middag wandelen in de omliggende omgeving van Kanchanaburi. U dineert en overnacht in het Resotel Hotel in Kanchanaburi.

Dag 6: Resotel - Chiang Mai (ontbijt, lunch)

Na het ontbijt maakt u een kort trein ritje over de houten brug tussen Wang Pho en Takilek. Na een lokale lunch transfer naar Bangkok. U stapt over op de trein en vertrekt verder naar het noorden. U overnacht in de trein.
  

Dag 7 - Chiang Mai (-)

U komt vroeg in de ochtend aan in Chiang Mai en wordt met privé-vervoer naar uw hotel gebracht. Nadat u in uw hotel bent verwelkomt, heeft u de middag en avond in de culturele Noord Thaise hoofdstad van Thailand vrij te besteden. U overnacht in Chiang Mai. 

Dag 8 - Chiang Mai - Trekking (ontbijt, lunch, diner)

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een twee-daagse trekking. U luncht, dineert en overnacht 1 nacht in de bergen van Chiang Dao en gaat onder andere raften.

Dag - 9 & 10 - Chiang Mai (ontbijt)

Na het ontbijt ter vrije besteding. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Chiang Mai.

Dag 11- Chiang Mai - Koh Samet of Hua Hin (ontbijt)

Na het ontbijt, heeft u de rest van de ochtend vrij te besteden voordat u opgehaald wordt om naar Chiang Mai te gaan. Vanaf de luchthaven van Chiang Mai vertrekt u naar Bangkok. In Bangkok wordt u verwelkomt door ons personeel en wederom met een privé-transfer naar het eiland Koh Samet gebracht. U overnacht de komende nachten op Koh (eiland) Samet, waar u kunt genieten van witte stranden en een blauwe zee.

Of u heeft de keuze om per prive transfer van Bangkok vliegveld naar Hua Hin te gaan om daar het einde aan het strand door te brengen.

thailand-reizen-14-dagen-koh-samet-1
Dag 12 - 14 -  Koh Samet of Hua Hin (ontbijt)

Na het ontbijt, heeft u alle dagen te besteden zoals u dat wilt. U kunt de dag op het strand doorbrengen of de lokale omgeving zelf te ontdekken of een optionele tour bij te boeken. Overnachting Koh Samet of Hua Hin.

Dag 15 - Koh Samet of Hua Hin - vertrek (ontbijt)

Na het ontbijt vertrekt u van Koh Samet of Hua Hin met privé-vervoer naar Bangkok, nadat u geniet van de laatste uren aan het strand. Vanuit Bangkok vliegt u of terug naar Europa of een andere bestemming.
 
Meer informatie over deze rondreis door Thailand?

Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent deze rondreis door Thailand.


15 Dagen Thailand - Privé Rondreis

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat