Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Vietnam >     21 Dagen Vietnam Rondreis prive

21 Dagen Vietnam Rondreis prive

Deze 21-daagse prive rondreis leidt u langs de hoogtepunten van Vietnam. Vietnam is bekend om zijn Franse kolonisatie en oorlog geschiedenis. U kunt deze historische invloeden nog steeds voelen en ervaren door het hele land. In deze reis bezoekt u zowel de rivaliserende steden Ha Noi en Ho Chi Minh City (Saigon) en al de prachtige natuur die deze steden omringt. Sapa maakt ook deel uit van deze route, hier kunt u een bezoek brengen aan de bergstam bewoners en even het gevoel hebben dat je terug in de tijd stapt. Deze reis is divers en geeft een fijne mix van cultuur, natuur, religie, geschiedenis en lekker luieren op het strand. 

Dag 1: Aankomst Ha Noi (-)
Bij aankomst op het Noi Bai luchthaven in Ha Noi wordt u opgewacht door onze chauffeur.
Deze brengt u vervolgens naar het hotel en heeft u de dag verder ter vrije besteding. Overnachting in uw hotel in Ha Noi.

Dag 2: Ha Noi (ontbijt)
De dag is ter vrije besteding. Overnachting in uw hotel in Ha Noi.Dag 3: Ha Noi - Lao Cai (ontbijt)
Na het ontbijt checkt u om 12.00 uur uit bij het hotel. De middag kunt u vrij besteden en om 18.30 uur ontmoet u de gids in de lobby van uw hotel. Hieropvolgend heeft u een transfer naar het station, waar u de Livitrans trein neemt naar Lao Cai. Deze vertrekt om 20.35 uur.
Overnachting in de trein.

Dag 4: Lao Cai - Sapa (ontbijt)
In de vroege ochtend, om 04.55 uur, arriveert u op het treinstation in Lao Cai. Hier maakt u kennis met onze lokale gids en heeft u een transfer naar uw hotel. Hier kunt u zich opfrissen en genieten van een
ontbijt. Deze dag beleeft u de drukke markt in Lao Cai wat in handen is van de regionale etnische minderheden, maakt u een gemakkelijke klim omhoog van de Ham Rong berg om vervolgens te genieten van een prachtig uitzicht van Sa Pa. Daarna heeft u een ontspannen wandeling door enkele dorpjes naar de Cat Cat waterval en zult u andere schilderachtige plekjes in de buurt zien. Overnachting in uw hotel in Sapa. Let op: Check-in tijd voor het hotel is 14.00 uur (eerdere check-in tijd hangt af van de kamer beschikbaarheid)

 

Dag 5: Sapa (ontbijt)
De dag is ter vrije besteding. Overnachting in uw hotel in Sapa.

Dag 6: Sapa - Lao Chai - Ta Van - Sapa - Lao Cai - Ha Noi (ontbijt)
Na het ontbijt maakt u een ontspannen wandeling dieper de bergen in, waar u terug zal gaan in de tijd. Hier ontmoet u de Hmong en Dzay volkeren van Lao Chai en Ta Van Hamlets en zult u een goede indruk krijgen van hun manier van leven. Hierna vervolgt u uw weg langs dorpen met traditionale huizen en een omgeving van ongerepte natuur. Geniet nog even van de bergstam gastvrijheid voordat u terugkeet naar de stad. Vervolgens heeft u vrije tijd voor uw transfer naar het station in Lao Cai. Hier neemt u de trein naar Ha Noi om 19.30 uur. Overnachting in de trein. Let op: Check-uit tijd is om 12.00 uur.

 

Dag 7: Ha Noi - Ha Long (ontbijt, lunch, diner)
Vroeg in de ochtend komt u aan op het station in Hanoi. Onze lokale gids verwelkomt u hartelijk en hieropvolgend heeft u een transfer naar uw hotel om te ontbijten. Na wat ontspanning reist u met onze chauffeur naar de World Heritage site van Ha Long Bay. Hier stapt u aan boord van een Junk, waar een heerlijk zeevruchten feest op u wacht! Tijdens het cruisen tussen de kalkstenen eilandjes is er gelegenheid om de prachtige grotten te verkennen en te zwemmen. In de avond wordt het diner geserveerd op de boot. Tot slot kunt u nog deelnemen met een aantal avond-activiteiten. Overnachting aan boord van de Junk.


Dag 8: Ha Long - Ha Noi - Trein naar Hue (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt cruist u terug naar de haven en na een lichte brunch gaat u van boord van het schip en wordt u terug gereden naar Ha Noi. Hier zult u de middag doorbrengen bij uw hotel in Ha Noi en heeft u vrije tijd. Om 17.30 uur maakt u kennis met onze gids in de lobby van het hotel en heeft u vervolgens een transfer naar het treinstation. Hier stapt u op de nachttrein naar Hue om 19.00 uur.
Overnachting in de trein.

 

Dag 9: Hue (ontbijt)
Rond 8 uur komt u aan in Hue. Op het treinstation in Hue ontmoet u eerst onze lokale gids en heeft u een transfer naar uw hote
l in Hue. Hier kunt u eerst genieten van een ontbijt en is de rest van de dag ter vrije besteding. Let op: check-in tijd hotel is 14.00 uur. Overnachting in uw hotel in Hue.

Dag 10: Hue (ontbijt)
De dag is ter vrije besteding. Overnachting in uw hotel in Hue.Dag 11: Hue - Hoi An (ontbijt)
Na het ontbijt heeft u een transfer naar Hoi An met stops bij de Lang Co beach en de Hai Van Pass. Bij aankomst in Hoi An is de dag verder ter vrije besteding. Overnachting in uw hotel in Hoi An.

 

Dagen 12-13: Hoi An (ontbijt)
Deze dagen zijn ter vrije besteding. Overnachting in uw hotel in Hoi An.Dag 14: Hoi An - Da Nang - Nha Trang (ontbijt)
Na het ontbijt heeft u eerst nog tijd om te ontspannen voor uw transfer naar de luchthaven.
Hier zult u op het vliegtuig stappen naar Nha Trang. Bij aankomst in Nha Trang, wordt u door onze chauffeur naar uw hotel gebracht. De dag is verder ter vrije besteding. Overnachting in uw hotel in Nha Trang.

Dag 15: Nha Trang (ontbijt)
De dag is ter vrije besteding. Overnachting in uw hotel in Nha Trang.

Dag 16: Nha Trang - Mui Ne (ontbijt)
Na het ontbijt checkt u uit bij uw hotel in Nha Trang en heeft u een transfer naar Mui Ne. Bij aankomst in uw hotel is de dag ter vrije besteding. Overnachting in uw hote in Mui Ne.Dagen 17-18: Mui Ne (ontbijt)
Deze dagen zijn ter vrije besteding. Overnachting in uw hotel in Mui Ne.

Dag 19: Mui Ne - Ho Chi Minh City (ontbijt)
Na het ontbijt kunt u eerst nog wat ontspannen voor uw transfer vertrekt het treinstation. Vanaf hier neemt u de trein naar Ho Chi Minh City. Bij aankomst in Ho Chi Minh City, vroeger ook wel Saigon genoemd, wordt u naar uw hotel gebracht en is de rest van de dag ter vije besteding. Overnachting in uw hotel in Ho Chi Minh City.

 

Dag 20: Ho Chi Minh City - Cu Chi - Ho Chi Minh City (ontbijt)

Deze ochtend brengt u een bezoek aan Cu Chi, beroemd om zijn uitgebreide netwerk van tunnels. Deze werden gebruikt als schuilplaats door de guerrilla-strijders om zich voor de Amerikaanse strijdkrachten te verbergen. Hier
kunt u dan ook echt de tunnels in om echt te ervaren hoe de guerilla-strijders destijds geleefd hebben.De middag is verder ter vrije besteding. Overnachting in uw hotel in Ho Chi Minh City.

(Deze dag kan ook worden omgezet voor een volle dag naar de Mekong Delta voor een meerprijs.)Dag 21: Ho Chi Minh City - Vertrek (ontbijt)

Na het ontbijt heeft u eerst de tijd om te ontspannen tot uw transfer naar de luchthaven.
Hier zal uw vlucht vertrekken naar uw volgende bestemming en neemt u afscheid van het fascinerende Vietnam!

21 Dagen Vietnam Rondreis prive

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat