Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >     21 daagse Thailand privé reis - Happy Family

21 daagse Thailand privé reis - Happy Family

Vanaf € 813 p.p. 813

BezoekThailand.nl biedt zeer diverse en spannende reizen door Thailand die perfect geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. In deze reis vindt u lichte adventure programma's, cultuur en genoeg vrije tijd zodat het niet te druk wordt voor uw kinderen.

Tijdens deze privé reis maken we gebruik van verschillende kindvriendelijke hotels met zwembad. Omdat wij begrijpen dat wanneer de kinderen gelukkig zijn u echt kunt ontspannen! Koh Samui is de beste strandbestemming tussen 01 april en 31 augustus.

O = Ontbijt, L = Lunch, D= Diner

thailand-reizen-met-kids-21-dagen-koh-samui-1

Dag 1 Bangkok (-)
Aankomst op Bangkok Airport. Welkom en prive transfer naar uw hotel. Vrije tijd gedurende de middag en avond. Overnachting in Bangkok

Dag 2 - Dag 5 - Bangkok (ontbijt)
Na het ontbijt vrij te besteden en overnachting in Bangkok. U kunt excursies boeken zoals een halve dag fietsen door de 'groene long' van Bangkok of ons populaire City Flash programma.


Dag 6 - Bangkok - Kanchanaburi River Kwai (ontbijt, lun h)
Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald door uw prive gids vanuit uw hotel in Bangkok. U vertrekt met de trein. Op weg naar Kanchanaburi bezoekt u het museum, gedenkteken en de beroemde brug over de River Kwai. Na een locale lunch, check in uw hotel aan de Kwai Yai rivier en in de middag staat een halve dag fiets tocht op het programma. Vrij voor het diner en overnachting in Kanchanaburi.

Dag 7 - River Kwai (ontbijt, lunch)

Na het ontbijt gaat u met uw prive gids op pad en neem de trein over de houten brug, u loopt naar de Sai Yok Waterval voor een picknick lunch en gaat verder met locaal transport naar de spectaculaire Erawan watervallen. In de namiddag met de local bus over het platteland terug naar Kanchanaburi. Virj voor diner en overnachting. 


Dag 8 - Kanchanaburi - Ayuthaya - Nacht trein naar Chiang Mai (ontbijt)

Na het ontbijt is er tijd om te ontspannen tot aan de prive transfer naar Ayuthaya. Aankomst in de middag in deze oude Unesco Wereld Erfgoed stad. U heeft tijd om nog enkele hoogtepunten te bezoeken voor u de nachttrein neemt naar Chiang Mai. Overnachting in de trein. 

Dag 9 - Chiang Mai (-)

Vroeg in de ochtend aankomst in Chiang Mai. Welkom en prive transfer naar het hotel. Daarna vrij te besteden en overnachting in Chiang Mai.


Dag 10 – Dag 12 Chiang Mai (ontbijt)

Na het ontbijt vrij te besteden en overnachting in Chiang Mai. U kunt ook een excursie boeken naar Doi Suthep of u kunt een leuk ziplijn avontuur boeken of naar een olifanten opvang centrum gaan om te leren hoe u olifanten kunt verzorgen. Overnachting in Chiang Mai. 

 

Dag 13 - Chiang Mai - Chiang Dao Trek (ontbijt, lunch, diner)

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een prive trek programma naar Chiang Dao. Start een prive trek met een ervaren jungle gids door de bergen en de jungle van Chiang Dao. Ontdek waarom Chiang Dao 1 van de mooiste berglandschappen van Thailand heeft. Na de lunch ga door met een softe trek en eindig in een Lisu dorp voor een locaal diner en de overnachting met spectaculair uitzicht.


Dag 14 - Chiang Dao - Chiang Mai  - (ontbijt)

Na het ontbijt, bent u vrij om zelf de locale Lisu omgeving te ontdekken totaan de transfer terug naar Chiang Mai voor de overnachting. 

Dag 15 - Chiang Mai - Surat Thani-Koh Samui of Sam Roi Yot (ontbijt)

Na het ontbijt bent u vrij totaan de transfer naar the trein station voor de nacht trein terug naar Bangkok. 

Hier heeft u 2 keuzes om u vakantie te beeindigen.

Keuze 1 - Eindigen op het strand van Sam Roi Yot.

Keuze 2 - Eindigen op het strand van Koh Samui: 


Dag 16 - Sam Roi Yot of Koh Samui (-)

Keuze 1 : U arriveert in Bangkok in de vroege ochtend en een prive transfer van het trein station brengt u naar uw hotel aan het strand van Sam Roi Yot. Overnachting Sam Roi Yot.

Keuze 2: U arriveert in de ochtend in Bangkok en gaat er uit bij Don Muang. U stapt over op het vliegveld voor een vlucht naar Surat Thani (Zuid Thailand) en met een prive transfer wordt u gebracht naar Don Sak pier voor een ferry naar Koh Samui. Transfer van Nathon pier Koh Samui naar uw hotel gelegen aan het strand. Overnachting Koh Samui.

Dag 17 t/m 20 - Sam Roi Yot of Koh Samui (ontbijt)

Na het ontbijt ter vrije besteding. Overnachting in Sam Roi Yot of op Koh Samui.


Dag 21 - Sam Roi Yot Koh Samui – Bangkok (ontbijt)

Keuze 1 : Na het ontbijt uit checken en met een prive transfer naar Bangkok.

Keuze 2: Na het ontbijt, Vrije tijd tot pick-up tijd met prive transfer naar Nathon pier voor ferry naar Don Sak. Transfer from Don Sak naar Surat Thani luchthaven voor de vlucht terug naar Bangkok.

< Einde van het programma >

Vanaf € 813 p.p. 813

21 daagse Thailand privé reis - Happy Family

Vanaf € 813 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat