Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >     21 daagse Thailand privé reis - Happy Family

21 daagse Thailand privé reis - Happy Family

Vanaf € 814 p.p. 814

BezoekThailand.nl biedt zeer diverse en spannende reizen door Thailand die perfect geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. In deze reis vindt u lichte adventure programma's, cultuur en genoeg vrije tijd zodat het niet te druk wordt voor uw kinderen.

Tijdens deze privé reis maken we gebruik van verschillende kindvriendelijke hotels met zwembad. Omdat wij begrijpen dat wanneer de kinderen gelukkig zijn u echt kunt ontspannen! Koh Samui is de beste strandbestemming tussen 01 april en 31 augustus.

O = Ontbijt, L = Lunch, D= Diner

thailand-reizen-met-kids-21-dagen-koh-samui-1

Dag 1 Bangkok
Aankomst op Bangkok Airport. Welkom en prive transfer naar uw hotel. Vrije tijd gedurende de middag en avond. Overnachting in Bangkok

Dag 2 - Dag 5 - Bangkok (O)
Na het ontbijt vrij te besteden en overnachting in Bangkok. U kunt excursies boeken zoals een halve dag fietsen door de 'groene long' van Bangkok of ons populaire City Flash programma.


Dag 6 - Bangkok - Kanchanaburi (L, D)
Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald van uw hotel in Bangkok. Op weg naar Kanchanaburi bezoekt u het museum, gedenkteken en de beroemde brug over de River Kwai. U arriveert bij de Jungle Rafts met een longtail boat, na een heerlijke lunch brengt u een bezoek aan de Hell Fire Pass. Diner en overnachting in de Jungle Rafts.

Dag 7 - Jungle Rafts (O, L, D)
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de nabijgelegen Mon Village. U kunt ook eventuele optionele tours boeken, zoals Olifant rijden. Lunch, diner en overnachting in de Jungle Rafts.


Dag 8 - Jungle Rafts - Bangkok - Chiang Mai (O)
Na het ontbijt is er tijd om te ontspannen tot dat het check-out is. Maak een treinrit over het  'doden spoor' en transfer naar Bangkok. In Bangkok neemt u de nachttrein naar Chiang Mai. Overnachting in de nachttrein.

Dag 9 - Chiang Mai
Vroeg in de ochtend aankomst in Chiang Mai. Welkom en prive transfer naar het hotel. Daarna vrij te besteden en overnachting in Chiang Mai.


Dag 10 – Dag 12 Chiang Mai (O)
Na het ontbijt vrij te besteden en overnachting in Chiang Mai. U kunt ook een excursie boeken naar Doi Suthep of Flight of the Gibbon.

Dag 13 - Chiang Mai - Chiang Dao Trek (O, L, D)

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een joined programma naar Chiang Dao. Maak een stop bij een oliftanten kamp om te zien hoe oliftanten worden gewassen en hoe zij een bad nemen. U gaat verder naar grotten en een Buddhistisch sanctuary voor een lokale lunch. Na de lunch een softe trek door de heuvels en jungles van Chiang Dao en uw overnachting plaats. Na het diner overnachting in een locaal hotelletje in de heuvels van Chiang Dao.


Dag 14 - Chiang Dao - Chiang Mai  - (O)

Na het ontbijt, maak een rit op een olifant voor 1 uur naar een klein Karen dorpje. U gaat verder met een open truck om een stuk te gaan varen op een bamboe vlot over de Ping Rivier. Na de lunch en een stop onderweg arriveert u weer in Chiang Mai voor de overnachting.

Dag 15 - Chiang Mai - Surat Thani-Koh Samui of Sam Roi Yot (O)

Na het ontbijt bent u vrij totaan de transfer naar the trein station of de luchthaven.

Hier heeft u 2 keuzes om u vakantie te beeindigen.

Keuze 1 - Eindigen op het strand van Sam Roi Yot: U neemt de nachtrein van Chiang Mai naar Bangkok:

Keuze 2 - Eindigen op het strand van Koh Samui: U vliegt van Chiang Mai naar Bangkok en met een prive transfer wordt u gebracht naar het trein station voor een nacht trein van Bangkok naar Surat Thani.


Dag 16 - Sam Roi Yot of Koh Samui (-)

Keuze 1 : U arriveert in Bangkok in de vroege ochtend en een prive transfer van het trein station brengt u naar uw hotel aan het strand van Sam Roi Yot. Overnachting Sam Roi Yot.

Keuze 2: U arriveert in de ochtend in Surat Thani (Zuid Thailand) en met een prive transfer wordt u gebracht naar Don Sak pier voor een ferry naar Koh Samui. Transfer van Nathon pier Koh Samui naar uw hotel gelegen aan het strand. Overnachting Koh Samui.

Dag 17 t/m 20 - Sam Roi Yot of Koh Samui (O)

Na het ontbijt ter vrije besteding. Overnachting in Sam Roi Yot of op Koh Samui.


Dag 21 - Sam Roi Yot Koh Samui – Bangkok (O)

Keuze 1 : Na het ontbijt uit checken en met een prive transfer naar Bangkok.

Keuze 2: Na het ontbijt, Vrije tijd tot pick-up tijd met prive transfer naar Nathon pier voor ferry naar Don Sak. Transfer from Don Sak naar Surat Thani luchthaven voor de vlucht terug naar Bangkok

< Einde van het programma >

Vanaf € 814 p.p. 814

21 daagse Thailand privé reis - Happy Family

Vanaf € 814 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat