Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Thailand >  Bangkok >  6 Dagen Bangkok, Ayuthaya, Sukhothai, Nan & Chang Rai - Privé

6 Dagen Bangkok, Ayuthaya, Sukhothai, Nan & Chang Rai - Privé

Vanaf € 447 p.p. 447

Hier een privéprogramma waarmee je in je eigen tempo reist met een privé-Engelssprekende gids en uw privévervoer. Begin vanuit Bangkok naar Ayuthaya en vervolgens naar Lopburi, Phitsanuloke en Sukhothai. Na een bezoek aan Sri Satchanalai en Lampang, bezoek dan het prachtige gebied van Nan en eindig in het hogere noorden in Chiang Rai. 

Dag 1 - Bangkok - Bang Pa Inn - Ayuthaya (lunch)
Pick-up van de luchthaven, het treinstation of je hotel in Bangkok. Je Engelssprekende gids brengt je met privétransport naar Bang Pa Inn om het oude zomerpaleis van de voormalige koningen van Siam te bezoeken. Daarna door naar de Unesco-werelderfgoedsite Ayuthaya, die van 1200 tot 1600 een belangrijke handelshoofdstad van Zuidoost-Azië was. Bezoek de belangrijkste oude tempelruïnes zoals Wat Yai Mongkol, Wat Sri Samphet en Wat Mahathat. Geniet van een lokale lunch aan de rivier en overnacht in Ayuthaya.

Dag 2 - Ayuthaya - Lopburi - Phitsanuloke - Sukhothai (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt is het tijd om naar Lopburi te vertrekken, waar je een stop zult maken en de oude tempels van koning Narai en de apentempel za bezoeken. Rijd verder naar het noorden naar Phitsanuloke, die 600 jaar geleden werd opgericht en bezoek een van de belangrijkste tempels van Thailand: Wat Phra Sri Rattana Mahathat. Maak een kleine driewiel-fietstocht door deze kleine stad en geniet van een lokale lunch voordat je naar de oude hoofdstad van Sukhothai gaat voor de overnachting.

Dag 3 - Sukhothai en Sri Satchanalai (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt is het tijd om deze oude hoofdstad te bezoeken die dateert uit 1180. De meeste tempels zijn nog steeds intact en hier bezoekt u het historische park met de Wat Mahathat, Wat Si Sawai, Wat Phra Phai Luang, Wat Sa Si en Wat Si Chum. Er is tijd om meer te bezoeken als je dat wilt op deze interessante boeddhistische plek. Na een lokale lunch bezoeken we ook de oude stad Sri Satchanalai, het tweede centrum na Sukhothai. Overnachting in Sukhothai.

Dag 4 - Sukhothai - Lampang (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt vertrekken we noordelijker naar de oude stad Lampang, een belangrijk centrum in het oude Lanna-koninkrijk en 100 km ten zuiden van Chiang Mai. De mooie stad is leuk om te ontdekken met paard en wagen. Na een lokale lunch zullen we hier overnachten en is er tijd om te ontspannen bij het zwembad.

Dag 5 - Lampang - Nan (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt rijden we naar het noordoosten naar de oude stad Nan, gelegen in de prachtige bergen van Noord-Thailand. Deze relaxte stad staat bekend om de prachtige oude teakhouten huizen en muurschilderingen. Sommige van de oude tempels zijn ook zeer mooi om te bezoeken. In het gebied rond Nan zijn enkele zeldzame stammen te vinden, zoals de Mabri. Ervaar een lokale Nan-lunch en overnacht in dit kleine leuke plaatsje.

Dag 6 - Nan - Phayao - Chiang Rai (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt vertrekken we meer naar het noorden om de provincie Phayao, die werd opgericht in het jaar 1096, te bezoeken. We stoppen bij het grote meer en andere bezienswaardigheden. Na een lokale lunch gaan we verder naar het noorden naar de stad Chiang Rai, waar we de beroemde Witte Tempel, het zwarte huis en enkele van de unieke heuveltribes zullen bezoeken die in de buurt te vinden zijn.


*** Dit programma kan worden gewijzigd waarbij we Nan en Chiang Rai omruilen. Na het bezoek aan Lampang gaan we niet naar Nan maar naar Mae Rim waar we de hoogste berg van Thailand, de Doi Inthanon, zullen bezoeken en dit programma in Chiang Mai beëindigen.

Vanaf € 447 p.p. 447

6 Dagen Bangkok, Ayuthaya, Sukhothai, Nan & Chang Rai - Privé

Vanaf € 447 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat