Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Myanmar >     21 Dagen Myanmar * ULTIEM * Compleet Ontdekt

21 Dagen Myanmar * ULTIEM * Compleet Ontdekt

Bezoek alle hoogtepunten van Myanmar, het oude Burma, in 21 dagen. Reis naar Mandalay, Pin Oo Lwin, Monya, Bagan, Mount Popa, Kalaw, Inle Lake, Yangon, de Gouden Rock en het strand van Ngapali.

Dag 1 – Mandalay (-)

Aankomst in Mandalay. Ontmoet je gids en transfer naar je hotel. Vrije tijd en overnachting in Mandalay.

 

Dag 2 – Mandalay (Ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd of doe een trip naar het klooster met 1000 monniken en de U-Bein brug en/of bezoek de oude hoofdstad Mingun met de gigantische bel. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Mandalay.

  

Dag 3 – Mandalay – Pin Oo Lwin (Ontbijt)

Na het ontbijt, privé auto met gids naar Pin Oo Lwin. Bezoek dit oude heuvelstation in een dorp met vele oude koloniale huizen en Britse tuinen. Ontdek deze prachtige plek met paard en wagen. Vrij voor lunch en diner. Overnachting Pin Oo Lwin.

 

Dag 4 – Pin Oo Lwin – Mandalay (Ontbijt)

Na het ontbijt, vertrek naar Mandalay. Vrije tijd in de middag en vrij voor lunch en diner. Overnachting Mandalay.

Dag 5 – Mandalay – Monya (Ontbijt)

Na het ontbijt, vertrek naar Moyna met privé auto en gids. Maak tussenstops onderweg. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Monya.

 

Dag 6 – Monya – Bagan (Ontbijt)

Na het ontbijt, vertrek naar Bagan met de boot over de Irrawaddy rivier. Arriveer in Bagan in de middag. Transfer naar je centraal gelegen hotel en overnachting in Bagan.

Dag 7 – Bagan (Ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd of tijd om de oude stad Bagan met de vele tempels te ontdekken. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Bagan.

 

Dag 8 – Bagan (Ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Bagan.

 

Dag 9 – Bagan – Mount Popa – Kalaw (Ontbijt)

Na het ontbijt, privé transfer met gids naar Kalaw via Mount Popa. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Kalaw.

 

Dag 10 – Kalaw (Ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd om dit heuvelstation met vele koloniale invloeden te ontdekken of trek een halve dag of een hele dag door deze prachtige omgeving. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Kalaw.

 

Dag 11 – Kalaw – Inle Lake (Ontbijt)

Na het ontbijt, transfer naar Inle Lake met auto. Transfer met boot naar je hotel op of bij het meer. Vrij voor lunch en diner. Overnachting Inle Lake.

Dag 12 – Inle Lake (Ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd of tijd om het meer te ontdekken en het dorp in het midden van het meer met de drijvende tuinen. Vrij voor lunch en diner. Overnachting Inle Lake.

 

Dag 13 – Inle Lake (Ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd of tijd om Kakku te bezoeken voor een volle dag met boot en auto. Vrij voor lunch en diner. Overnachting Inle Lake.

Dag 14 – Inle Lake – Yangon (Ontbijt)

Na het ontbijt, transfer naar de pier met de boot en met auto naar Heho airport voor je vlucht naar Yangon. Arriveer in Yangon en transfer naar je centraal gelegen hotel. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Yangon.

 

Dag 15 – Yangon (Ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd om de voormalige hoofdstad van Myanmar te ontdekken. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Yangon.

 

Dag 16 – Yangon – Kyaiktiyo/Golden Rock (Ontbijt)

Na het ontbijt, transfer met privé auto en gids naar Kyaiktiyo om de beroemde Golden Rock te bezoeken. Vrij voor lunch en diner. Overnachting Golden Rock.

 

Dag 17 – Kyaiktiyo – Yangon (Ontbijt)

Na het ontbijt, vertrek met privé auto en gids terug naar Yangon. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Yangon.

Dag 18 – Yagon – Ngapali (Ontbijt)

Na het ontbijt, transfer naar het vliegveld voor je vlucht naar Ngapali. Arriveer in Ngapali en transfer naar je hotel aan of vlakbij het strand. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Ngapali.

Dag 19 en dag 20 – Ngapali (Ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Ngapali.

 

Dag 21 – Ngapali – Yangon (Ontbijt)

Na het ontbijt, transfer naar het vliegveld voor je vlucht terug naar Yangon waar je de volgende vlucht naar huis neemt of naar je volgende bestemming.

  • Noot Ngapali strand is alleen bereikbaar tijdens het winter seizoen. In het zomer seizoen vervangen we Ngapali met een strand in Hua Hin in Thailand.
  • Dit programma staat niet vast en kan worden aangepast aan je wensen. We kunnen dit programma verkorten en verlengen. We kunnen meer tours toevoegen waar nodig.
  • Dit programma kan ook omgekeerd worden georganiseerd.

21 Dagen Myanmar * ULTIEM * Compleet Ontdekt

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat