Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Myanmar >     14 Dagen Myanmar Hoogtepunten

14 Dagen Myanmar Hoogtepunten

Bezoek alle hoogtepunten in Myanmar en reis naar de oude hoofdsteden zoals Mandalay en Bagan. Ontdek de noordelijke heuvels van Kalaw en koel af in het geweldige Inle Lake. Eindig in Yangon voordat je de opmerkelijke Golden Rock bezoekt.

Dag 1 – Mandalay

Aankomst Mandalay en ontmoet je gids voor transfer naar je centraal gelegen hotel. Overnachting in Mandalay.

 

Dag 2 – Mandalay (Ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd om Mandalay te ontdekken of doe een dagtrip naar Mingun. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Mandalay.

Dag 3 – Mandalay (Ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd om bijvoorbeeld het klooster met 1000 monniken en de U-Bein brug te ontdekken. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Mandalay.

 

Dag 4 – Mandalay – Bagan (Ontbijt)

Na het ontbijt, uitchecken en transfer naar de pier voor de ferry over de beroemde Irrawaddy rivier naar Bagan. 

In het geval dat de ferries niet varen tijdens jouw reisdatum, zullen we de lokale publieke bus naar Bagan nemen.

Aankomst Bagan pier of busstation in de middag en transfer naar je centraal gelegen hotel. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Bagan.

 

Dag 5 – Bagan (Ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd die je kunt gebruiken om de oude tempels van UNESCO's werelderfgoed te bezoeken met auto, ossenkar of fiets. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Bagan.

 

Dag 6 – Bagan – Mount Popa (Ontbijt)

Na het ontbijt, uitchecken en transfer met privé auto en gids naar Mount Popa met tussenstops. Bezoek het beroemde natuurlijke wonder en overnacht vlakbij Mount Popa. Vrij voor lunch en diner.

 

Dag 7 – Mount Popa – Kalaw (Ontbijt)

Na het ontbijt, verder met de privé auto en gids naar Kalaw. Ontdek dit oude heuvelstation met vele oude koloniale Britse huizen. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Kalaw.

 

Dag 8 – Kalaw – Inle Lake (Ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd om meer te ontdekken van Kalaw of maak een trekking als je dat zou willen. In de middag transfer naar Inle Lake en neem een boot naar je hotel aan of op Inle Lake. Vrij voor lunch en diner en overnachting Inle Lake.

 

Dag 9 – Inle Lake (Ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd of neem een boottrip naar de drijvende tuinen en het volksstamdorp Indein in de heuvels. Vrij voor lunch en diner. Overnachting Inle Lake.

 

Dag 10 – Inle Lake – Yangon (Ontbijt)

Na het ontbijt, uitchecken en neem een boot naar de pier voor transfer met privé auto naar Heho Airport. Neem een vlucht van Heho naar de voormalige hoofdstad Yangon. Aankomst Yangon, welkom en privé transfer naar je centraal gelegen hotel. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Yangon.

 

Dag 11 – Yangon (Ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd of ontdek meer van de voormalige hoofdstad van Myanmar. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Yangon.

Dag 12 – Yangon – Golden Rock (Ontbijt)

Na het ontbijt, privé transfer met gids naar Kyaiktiyo om een bezoek te brengen aan de Golden Rock. Overnachting bij de Golden Rock. Vrij voor lunch en diner.

 

Dag 13 – Golden Rock – Yangon (Ontbijt)

Na het ontbijt, uitchecken en transfer terug naar Yangon. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Yangon.

Dag 14 – Yangon – einde (Ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd tot het uitchecken en transfer naar het vliegveld voor je volgende bestemming of voor je vlucht terug naar huis.

* Noot: dit programma kan ook worden geboekt en georganiseerd in de omgekeerde volgorde. Niets staat vast en we kunnen dit programma aanpassen aan jouw wensen.

14 Dagen Myanmar Hoogtepunten

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat