Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Myanmar >     6 Dagen Bagan & Yangon prive reis

6 Dagen Bagan & Yangon prive reis

In zes dagen wordt u door uw gids meegenomen langs de prachtige tempels van Bagan en Yangon. U voelt, ziet en ervaart een eeuwenoude cultuur en de hartelijkheid van Myanmars inwoners! Hoogtepunten van deze prive reis zijn de Shwedagon Pagoda in Yangon, Shwezigon Pagoda in Bagan, Mount Popa en de bekende Scott Markt.

Dag 1 Aankomst Yangon
U komt aan in Yangon en wordt aansluitend naar uw hotel gebracht. In de middag krijgt u een stadstoer waarbij u het koloniale stadcentrum, Botataung Pagoda, National Museum en Shwedagon Pagoda bezoekt. Shwedagon Pagoda is tevens misschien wel de meest indrukwekkende gouden stoepa van de wereld. Overnachting in uw hotel in Yangon.


myanmar-yangon-shwedagon-pagoda
Dag 2 Yangon - Bagan (O)
Vandaag vliegt u door naar Bagan.Vanaf de Nyaung U luchthaven wordt u naar uw hotel in Bagan gebracht. Nadat u heeft ingecheckt, maakt u een dagvullende privé-excursie met bezoek aan Azie’s meest populaire ruines. Hoogtepunten van deze dag zullen de Nyaung Oo Markt, veel van Bagan kenmerkende pagodes, zoals de Shwezigon pagoda. Tevens worden de Ananda Pagoda & Ananda Ok Kyaung bezocht. Daarna keert u terug naar uw hotel voor wat ontspanning.‘s Middags bezoekt u nog een lakwerk fabriek en in de namiddag geniet u van een paard met wagen ritje naar een gedenkwaardige locatie voor de zonsondergang. Overnachting in uw hotel in Bagan.

Dag 3 Bagan - Popa - Bagan (O)
Na het ontbijt, wordt u naar Mount Popa gereden.
Deze berg is ontstaan uit een heftige aardbeving van 442 voor Christus. Mount Popa is bekend als de verblijfplaats van de Nats (Nats zijn spirituale wezens die zich tussen de goden en spirituele geesten bevinden) en voor zijn panoramische uitzicht over de tropische omgeving. Op de terugweg naar Bagan bezoekt u een grog palm sap productie-installatie. In de namiddag zult u de Nagayon en de Gubaukgyi tempel bezoeken. De Gubaukgyi tempel staat in het oude Bagan dorp van Myinkaba, dit is een erg oude tempel met prachtig bewaardgebleven schilderingen. Wanneer de avond valt heeft de gids alweer een mooie locatie uitgezocht om de dag fijn af te sluiten. Overnachting in het hotel in Bagan.

myanmar-mount-popa

Dag 4 Bagan (O)
Na het ontbijt vertrekt u naar de nabijgelegen dorpjes in Bagan. De zonsondergang zult u dit keer genieten vanaf de top van een pagode of tempel, gekozen door uw gids. Overnachting in uw hotel in Bagan.


Dag 5 Bagan - Yangon (O)
In de ochtend vertrekt u naar het Nyaung U vliegveld om vanuit daar te vertrekken naar de luchthaven in Yangon. Hier wordt u opgehaald en naar uw hotel in Yangon gebracht. Na het inchecken zult u de beroemde Scott Markt bezoeken. Deze is gebouwd in 1926 en hier zult u vele soorten handwerken vinden en andere producten. Overnachting in uw hotel in Yangon.

myanmar-bagan-buddga-temple

Dag 6 Yangon - Vertrek (O)
Na het ontbijt heeft u eerst nog tijd voor wat ontspanning in het hotel totdat u naar de internationale luchthaven van Yangon gebracht wordt. Vanuit hier vertrekt u naar uw volgende bestemming.

Einde van het programma.

 

6 Dagen Bagan & Yangon prive reis

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat