Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Myanmar >     12 Dagen Myanmar - Privé & Betaalbaar

12 Dagen Myanmar - Privé & Betaalbaar

Bezoek Myanmar alle hoogtepunten. Start in Mandalay, Bagan, Kalaw and Inle Lake. Eindig de reis in de hoofdstad: Yangon.

Dag 1 - Mandalay (-)
Arriveer in Mandalay in centraal Myanmar. Prive transfer naar uw centraal gelegen hotel. Vrij voor lunch en diner en overnachting in Mandalay.

Dag 2 - Mandalay (ontbijt)

Na het ontbijt bent u vrij of kunt u een excursie bij boeken met bezoek aan de U-bein brug of per boot naar Mingun. U overnacht weer in Mandalay.

Dag 3 - Mandalay (ontbijt)

Na het ontbijt bent u vrij. U kunt de stad ook zelf ontdekken en een bezoek brengen aan de oude teak houten tempels. Overnachting in Mandalay.

Dag 4 - Mandalay - Bagan (ontbijt)

Na het ontibjt, wordt u opgehaald voor een transfer naar de pier of het bus station (hangt af van ferry schema). Vanaf de pier gaat u per ferry boat over de Arrayavadee rivier langzaam naar Bagan af varen. Als de ferry op uw dag niet gaat, dan gaat u met een locale bus over de weg naar Bagan. Bij aankomst op de pier of op het bus station, wordt u weer opgehaald en gebracht naar uw hotel in Bagan. Overnachting Bagan.

Dag 5 - Bagan (ontbijt)

Na het ontbijt bent u vrij en kunt u zelf fietsen huren of een ossen wagen of een prive chauffeur om Bagan te ontdekken. U bent vrij voor lunch en diner en overnacht in Bagan.

Dag 6 - Bagan (ontbijt)

Na het ontbijt bent u vrij om meer van de oude tempels te ontdekken of misschien een dagje rust en bij komen bij het zwembad of aan de Ayaravadee rivier. Overnachting wederom in Bagan.

 

Dag 7 - Bagan - Kalaw (ontbijt)

Na het ontbijt wordt u gebracht naar het lokale bus station voor een bus naar Kalaw. U reist dwars door het prachtige landschap en komt in de middag aan in Kalaw. Vanaf hier kunt u lopend naar uw hotel. Overnachting in Kalaw.

Dag 8 - Kalaw - Inle Lake (ontbijt)

Na het ontbijt kunt u zelf Kalaw ontdekken per voet. In de middag wordt u opgehaald voor een prive transfer naar uw hotel op of bij het Inle Lake. Overnachting Inle Lake.

Dag 9 - Inle Lake (ontbijt)

Na het ontbijt bent u vrij of kunt u zelf een boot huren om het meer te ontdeken. U kunt ook stoppen in het Indein dorp waar een lokale markt en tempels te beschouwen zijn. Overnachting Inle Lake.

Dag 10 - Inle Lake (ontbijt)

Na het ontbijt bent u vrij. Overnachting Inle Lake.

Dag 11 - Inle Lake - Yagon (ontbijt)

Na het ontbijt is het uit checken en transfer naar Heho luchthaven voor een vlucht naar Yangon. Bij aankomst wordt u gebracht naar uw centraal gelegen hotel. Overnachting in Yangon.

Dag 12 - Yangon - einde van de Journey(ontbijt)

Na het ontbijt bent u vrij totaan de transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar de volgende bestemming.


 

* De gehele trip can worden aangepast aan uw wensen, aankomst en vertrek data. U kunt korter, langer of bestemming toe voegen of overslaan. De keuze is aan u. Laat het ons weten en wij komen zsm bij u terug met een voorstel op maat!

12 Dagen Myanmar - Privé & Betaalbaar

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat