Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >     Korte Voordelige Privé Rondreis Thailand - 13 Dagen

Korte Voordelige Privé Rondreis Thailand - 13 Dagen

13 daagse prive rondreis door Thailand (individueel). U verblijft in centraal gelegen hotels in Bangkok, Chiang Mai en Pattaya. Bezoek de metropool Bangkok, reis per trein naar het noorden, bezoek een olifantenkamp, vlieg naar Pattaya voor een heerlijk strand verblijf. En dit alles privé voor een zeer scherpe prijs!

Dag 1 - Bangkok (-) 
Arriveer op het vliegveld van Bangkok. Welkom en privé transfer naar uw hotel in het centrum van de stad. Vrij voor de rest van de dag en overnachting in Bangkok

Dag 2 - Bangkok (ontbijt)
Na het ontbijt, halve dag tempel tour langs de meest indrukwekkende temples die Bangkok te bieden heeft. De namiddag kunt u zelf invullen, overnachting in hotel in Bangkok.

bangkok-chiang-mai-pattaya

Dag 3 - Bangkok (ontbijt)
Na het ontbijt, vrije besteding van de dag of een mogelijkheid om een excursie te boeken naar Ayutthaya 'de oude hoofdstad van Siam', een ochtend trip naar de kleurijke drijvende markt of misschien een leuke fietstocht door de buitenwijken van Bangkok. Overnachting in Bangkok. 

Dag 4 - Bangkok – Nachttrein naar Chiang Mai (ontbijt)
Na het ontbijt bent u vrij tot de check out, daarna heeft u een privé transfer naar het Hua Lumpong treinstation voor de nachttrein naar Chiang Mai. Overnachting in de trein.

Dag 5 - Chiang Mai (-)
U komt in de vroege ochtend aan in Chiang Mai. Welkom en transfer naar uw centraal gelegen hotel. Vrij voor lunch en diner en overnachting in Chiang Mai.

bangkok-chiang-mai-pattaya2

Dag 6 - Chiang Mai (ontbijt)
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor het voor een bezoek aan Doi Suthep tempel gelegen boven op een berg. Vrij voor lunch en diner en overnachting in Chiang Mai.

Dag 7 - Chiang Mai (ontbijt)
Na het ontbijt bent u vrij of kunt u een van de leuke excursies boeken zoals een oliftanten kamp bezoeken, leren Thais koken, city tour, fietsen of een andere tour. U bent vrij voor de lunch. 's Avonds staat een Kantoke diner op het programma. Overnacht in Chiang Mai.

Dag 8 - Chiang Mai – Pattaya of Hua Hin (ontbijt)
Na het ontbijt bent u vrij tot de check out, daarna heeft u een privé transfer naar het vliegveld van Chiang Mai voor een binnenlandse vlucht naar Bangkok. Op het vliegveld van Bangkok word u verwelkomt en gaat u vervolgens met een privetransfer  naar uw hotel in Pattaya. U overnacht in Pattaya of Hua Hin.

pattaya

 

Dag 9 – 12 Pattaya of Hua Hin (ontbijt)
Na het ontbijt, kunt u de dagen in Pattaya naar eigen inbreng invullen, overnachtingen in uw centraal gelegen hotel in Pattaya of Hua Hin.

Dag 13:  Pattaya of Hua Hin– Bangkok (ontbijt) 
Na het ontbijt vrije tijd, daarna transfer naar het vliegveld van Bangkok. Aankomst Bangkok en vertrek met vlucht naar huis of uw volgende bestemming.

*** Einde van super Thailand 'break' ***

Wilt u meer comfort en luxe? Ook dat kan. Vermeld u dit als u een boeking maakt of een verzoekformulier invult.

Hua-hin-12-days

Of wilt u de reis verlengen, inkorten of aanpassen? Dat kan allemaal. Laat u het ons weten en wij komen terug met een voorstel aan de hand van uw wensen!

Korte Voordelige Privé Rondreis Thailand - 13 Dagen

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat