Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Vietnam >  Hanoi >  15 Dagen Verbazingwekkend Vietnam - Privé

15 Dagen Verbazingwekkend Vietnam - Privé

Vanaf € 720 p.p. 720
15 dagen Vietnam is het ideale programma om dit fantastische land te ontdekken dat het hele jaar door toegankelijk is. Reizen vanuit Hanoi in het noorden, op een houten boot door Halong Bay, loop door de bergen langs de verschillende heuvelstammenvan Sapa en bezoek de oude hoofdstad van Hue. Ontspan enkele dagen in de Unesco World Heritage City van Hoi An en eindig de ontdekking's reis in het 'Parijs van het Oosten' : Ho Chi Minh City met de Cu Chi tunnels en de Mekong Delta op rijafstand.

Dag 1 - Hanoi (-)
Kom aan op de luchthaven van Hanoi.  Welkom en prive transfer naar uw centraal gelegen hotel in het centrum van de oude wijk. U kunt lopen naar de nabijgelegen hoogtepunten zoals het Hoan Kien meer, de rode brug, de One Pillar Pagoda of het Ho Chi Minh Mausuleum wat allen op loopafstand zijn gelegen vanuit uw hotel. Overnachting Hanoi.

Dag 2 - Hanoi (ontbijt)
Na het ontbijt, bent u vrij of u kunt een volle dag een  bezoek brengen aan de 'Perfume Pagoda' of een dagtocht maken naar het prachtige platteland van Ninh Binh met de Tam Coc grotten. Overnachting in Hanoi.

Dag 3 - Hanoi - Halong Bay (ontbijt, lunch, diner)
Na het ontbijt gaat u samen met een internationale groep naar Halong Bay  om aan boord van een houten Vietnamese boot deze unieke baai te ervaren. U wordt verwelkomd aan boord en een heerlijke lunch wordt geserveerd voordat u de spectaculaire grot van Sung Sot bezoekt. Hier is er tijd om te zwemmen ofte  kajakken rond Halong Bay. Terug naar de boot in de namiddag om te ontspannen op het deck tot aan het diner. 'S Avonds kunt u op het boven op het deck de dag nog eens doornemen onder de vele heldere sterren. Overnachting in uw privé cabine aan boord van uw Halong Bay Cruise boot.

Dag 4 - Halong Bay - Hanoi - Night Train naar Lao Cai (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt gaat de boot naar het Ti Top eiland en strand waar u kunt  wandelen naar de top en beloond wordt met een spectaculair uitzicht over Halong Bay. Terug naar de boot en cruise terug naar de haven. Na een lichte lunch, gaat u weer terug met de bus naar Hanoi waar u in de middag aankomt. U gaat vervolgens met een prive transfer naar het treinstation voor uw overnachting in de treinnaar Lao Cai.

Dag 5 - Lao Cai - Sapa (-)
Aankomen in de ochtend in Lao Cai. Welkom en prive transfer naar uw hotel in Sapa. In de ochtend en de middag heeft u de tijd om de vallei zelf te verkennen en te lopen naar Cat Cat, Lao Chai of Tavan dorpje. De paden zijn heel gemakkelijk te belopen zijn. Overnachting in Sapa.

Dag 6 - Sapa (ontbijt)
Na het ontbijt kunt u de valleien van Sapa verder ontdekken. Misschien tijd om naar het dorp van de Rode Dzao te lopen richting Ta Pin en een van hun natuurlijke kruiden spa behandeling te proberen. Overnachting in Sapa.

Dag 7 - Sapa - Hanoi - Night Train to Hue (ontbijt)
Na het ontbijt, bent u vrij tot aan de tijd dat u wordt opgehaald voor uw dag bus transfer naar Hanoi. U komt in de namiddag aan en een met een prive transfer gebracht  naar het treinstation voor uw overnachting in de trein naar Hue.

Dag 8 - Hue (-)
U komt in de ochtend aan op het treinstation van Hue. Welkom en prive ransfer naar uw centraal gelegen hotel in Hue. In de ochtend en de middag kunt u de hoogtepunten van Hue bezoeken zoals het Imperial Paleis, de Tombs van de koningen, de pagode van de Celestial Lady en de ' Perfume River'. Overnachting in Hue.

 
Dag 9 - Hue (ontbijt)
Na het ontbijt bent u vrij of u kunt een optionele tour programma boeken naar de DMZ ten noorden van Hue. Hier kunt u  de ongelooflijke ondergrondse tunnels van Vinh Moc en de Rock Pile te bezoeken. Overnachting in Hue.

 
Dag 10 - Hue - Hoi An (ontbijt)
Na het ontbijt brengt uw chauffeur u voor een prive transfervan uw hotel naar het hotel in Hoi An. Onderweg wordt er gestopt bij  er het Lang Co Beach en de Hai Van Pass. Hier kunt u een aantal fantastische foto's maken. Overnachting in Hoi An.

Dag 11 & Dag 12 - Hoi An (ontbijt)
Na het ontbijt, heeft u vrij en tijd om de oude stad zelf te verkennen. Het is gemakkelijk om zelf rond te wandelen of te fietsen zowel in de oude stad als buiten het stadje over het platteland. U kunt ook ontspannen aan het strand dat in de buurt ligt. Overnachting in Hoi An.

 
Dag 13 - Hoi An - Danang - Ho Chi Minh-Stad (ontbijt)
Na het ontbijt, prive transfer naar het vliegveld van Danang voor uw vlucht naar Ho Chi Minh City. Aankomst, welkom en prive transfer naar uw centraal gelegen hotel in district 1. Overnachting in Ho Chi Minh City.

Dag 14 - Ho Chi Minh City (ontbijt)
Na het ontbijt, bent u vrij en heeft u tijd om de stad zelf te verkennen of u kunt een leuke halve dag scooter tour bij boeken. U kunt ook de Cu Chi Tunnels in een halve dag bezoeken of een volle dag naar de Mekong Delta gaan. Overnachting in Ho Chi Minh Stad.

 
Dag 15 - Ho Chi Min City - terug naar huis (ontbijt)
Na het ontbijt, bent u vrij tot aan de tijd voor uw prive transfer naar het vliegveld voor uw vlucht naar huis.

                                                          *** Einde van uw Vietnam Avontuur ***

* Indien u dit programma wilt aanpassen; meer of minder dagen, andere plaatsen toevoegen of andere plaatsen weglaten, laat het ons weten. We kunnen een voorstel op maat voor u maken aan de hand van us wensen en budget.
Vanaf € 720 p.p. 720

15 Dagen Verbazingwekkend Vietnam - Privé

Vanaf € 720 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat