Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Thailand >  Bangkok >  3 Dagen Safari Khao Yai Jungle - Privé

3 Dagen Safari Khao Yai Jungle - Privé

Je maakt een korte trip naar het schitterde Khao Yai Nationaal Park, een park dat bekend staat om zijn bijzondere Flora en Fauna.


Dag 1: Bangkok - Khao Yai (-)

Je wordt in de ochtend opgehaald van je hotel of de luchthaven in Bangkok. Transfer naar het trein station waar je een lokale trein neemt naar Pak Chong. Je wordt opgehaald van het trein station en gaat met een privé transfer naar je hotel waar je incheckt in je kamer.
Of je kunt kiezen voor een prive transfer van Bangkok naar het hotel in Khao Yai direct.
In de middag bezoek je onder andere een Boeddistische grot waar monniken tot lang geleden mediteerden om tot inzichten te komen. Vanuit de grotten heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. Laat in de middag of in het begin van de avond komen we terug in het resort, waar je overnacht.
Je kunt ook starten vanuit Ayuthaya waarbij je de lokale trein neemt naar Pak Chong.
Dag 2: Khao Yai (ontbijt, lunch)

Na het ontbijt vertrekken we rond 08.00 uur naar het geweldige Khao Yai Nationaal Park waar je in de ochtend een mooie wandeling door het park maakt over een natuurpad. Begeleid door de gids ontdek je de geweldige omgeving van het park. Na je wandeling rijden we naar de Haew Su Wat watervallen, die bekend zijn geworden door de film ‘The Beach’. Hier geniet je tevens van een picniclunch voordat we verder rijden naar een hoge berg in het park. In het begin van de avond volgt een nachtsafari voordat we terugkeren naar het resort, waar je overnacht.
Dag 3: Khao Yai  - Bangkok (ontbijt)

Na het ontbijt ben je vrij tot aan de privé transfer naar het trein station om met de trein terug te gaan naar Bangkok of om er bij Ayuthaya uit te stappen. 
Of je gaat met een privé transfer terug naar Bangkok of laat je afzetten in Ayuthaya. De keus is aan jou.
*** Einde Khao Yai Avontuur ***
 

3 Dagen Safari Khao Yai Jungle - Privé

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat