Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Thailand >  Bangkok >  3 Dagen Kaeng Krachan Wild Life Tour

3 Dagen Kaeng Krachan Wild Life Tour

Een driedaagse wildlife-tour in Kaeng Krachan National Park is een geweldige manier om te wandelen, wilde dieren te spotten en de belangrijkste hoogtepunten van het park te bezoeken. Kaeng Krachan is de grootste en een van de beste nationale parken van Thailand. Het is de thuisbasis van een breed scala aan dieren, waaronder gibbons, langurs, makaken, luipaarden, bewolkte luipaarden, olifanten, civets, stekelvarkens en nog veel meer. Met meer dan 420 verschillende geregistreerde vogelsoorten beschouwen velen het park als de beste locatie voor vogelspotten in Thailand. U zult er geen spijt van krijgen!

Wat?

Met een driedaagse wildlife tour verkennen we de natuur vanaf de vroege uurtjes tot in het donker, met de nadruk op het observeren van wilde dieren. De route als volgt; safaritochten overdag, junglewandelingen, nachtwandelingen, een bezoek aan enkele van de belangrijkste hoogtepunten van het park.
Reisplan

Omdat het moeilijk is om in het wild te plannen, staan onze routes vaak op hun kop. Het volgende reisschema moet als voorbeeld worden beschouwd;
Dag 1 (Afhankelijk van uw aankomsttijd beginnen we tussen 7-9 uur)

De tour begint met een mooie langzame rit door het park op zoek naar dieren in het wild en gaat verder met een korte junglewandeling. Na de lunch in het restaurant van het kamp, blijven we de weg op en neer verkennen met een auto op zoek naar meer dieren in het wild. Na het diner zetten we tenten op op de camping en gaan we door met een nachtwandeling in de buurt van de camping op zoek naar nachtdieren zoals slangen, civets, stekelvarkens, vogels en meer. We raden u aan een zaklamp bij u te hebben.Dag 2 (17.00 - 21.00 uur)

We starten rond 5 uur 's ochtends helemaal tot het einde van de onverharde weg en beginnen vanaf daar aan een gematigd tot moeilijk pad. Je moet fit zijn voor deze wandeling omdat de starthoogte 650 m boven de zeespiegel ligt en hoe dieper we de jungle in gaan, we zullen geleidelijk afdalen naar 200 m boven de zeespiegel. Halverwege het pad zullen we een lunchpauze houden bij de Thor Thip-waterval, waar het ook mogelijk is om af te koelen in het water.

In de late namiddag beginnen we terug te rijden naar het basiskamp en komen daar aan als het donker wordt. Als we na het eten nog energie over hebben van het wandelen, kunnen we verder wandelen met zaklampen in de hand.
Dag 3 (17.00 - 17.00 uur)

We beginnen de laatste dag met nog een vroege rit tot we een pad bereiken voor een nieuwe jungle wandeling langs een van de eerbetonen aan Pranburi River. U krijgt waarschijnlijk natte voeten omdat we langs de waterstroom lopen en af ??en toe de stroom oversteken. Onze chauffeur zal ons aan het einde van het pad ontmoeten en we zullen teruggaan naar de camping voor de lunch. Na de lunch pakken we onze spullen in en in de late namiddag beginnen we de laatste rit vanuit het park. De eindtijd is flexibel, afhankelijk van waar u daarna heen moet.Waar wanneer?

Het nationale park Kaeng Krachan ligt op ongeveer 3 uur van Bangkok en 1,5 uur van Hua Hin. Onze tours starten vanuit de stad Kaeng Krachan, gemakkelijk bereikbaar met de minibusjes van de openbare shuttle vanaf het Bangkok Victory Monument. We bieden ook privétransfers vanuit Bangkok of elders op aanvraag.

Nationaal park Kaeng Krachan is gesloten van augustus tot oktober, dus onze reizen zijn alleen beschikbaar van november tot juli.
Tourdetails in het kort:

     Duur: 3 dag (en)
     Type: privétour
     Groepsgrootte: 1 of meer personen
     Cijfer: matig tot moeilijk
     Vervoer: Safari-voertuig
     Start: 7 - 9 uur (dag 1)
     Einde: 16.00 - 17.00 uur (dag 3)

Wat mee te brengen:

     Lange broek
     Trui of lichte jas
     Regenkleding
     Wandel- of sportschoenen
     Sandalen
     Zwemkleding
     Handdoek
     Zaklamp
     Insectenwerend middel
     Hoed of pet
     Sunblock lotion.

  

 

3 Dagen Kaeng Krachan Wild Life Tour

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat