Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Dag tours > Vietnam >  Dalat/ Cat Tien >  Dalat canyoning - gezamenlijke tour

Dalat canyoning - gezamenlijke tour

Vanaf € 90 p.p. 90
Canyoning is een reisactiviteit in de kloof die verschillende technieken gebruikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, stuiteren, vrij springen, naar beneden vallen van watervallen en rotsen, zwemmen.
Je zult speciale vaardigheden moeten gebruiken, maar wees gerust, onze professioneel opgeleide gidsen leren je hoe je veiligheidsuitrusting, draadkabeltechnieken, de waterval naar beneden klimmen ... en hoe je jezelf overwint wanneer je met uitdagingen wordt geconfronteerd.
Plan een canyoning-tour in Da Lat? Uitrusting, instructie en oefening. ophalen bij het hotel en transfer naar Datanla-waterval. Op de trainingsplaats wordt u uitgerust met: veiligheidshelm, riemhaak, versnellingsreductiemiddel, reddingsvesten en handschoenen; Begeleid het gebruik van veiligheidsuitrusting. In het bijzonder oefen je vaardigheden met staaldraad en luchtbehandeling. 

Zodra je al het werk hebt gedaan, begin je de eerste klif van ongeveer 15 meter hoog naar beneden te zwaaien en val je in het water beneden. Bij elke klif rangschikken we gidsen zowel bovenaan als onderaan om u op de beste manier te ondersteunen.
Tokkelbaan. Vanaf hier zweef je op de zip-line over watervallen en bossen. Dit geeft je het gevoel van opwinding.
Waterglijbaan. Blijf wandelen in de jungle langs het water met de open natuur naar het waterglijbaangebied. Je kunt alleen glijden, twee mensen glijden, in een groep glijden ... en meerdere keren glijden op de absoluut natuurlijke dia.
Muur 25m. Na de lunch voer je het meest spectaculaire deel van het programma uit: zwaai 25 meter hoog de waterval af. Je loopt op de rots met de waterstroom op de koeler en laat je in het water springen met de toegewijde begeleiding van onze medewerkers.
Vrij springen. Je hebt twee opties: vrij springen vanaf een hoogte van 7 m of vanaf een hoogte van 11 m voor degenen die zich sterker willen voelen. Deze uitdaging vereist moed, maar het geeft je ook een geweldig gevoel.
Muur "wasmachine". Dit is de laatste klif en ook de meest onderscheidende klif. Zoals de naam "wasmachine", het water hier gekruld, ondergedompeld je, draai je verschillende rondes en duw je uit. Wees bereid om te schreeuwen!
Ga naar de parkeerplaats. Programma beëindigen.

Schema en reisbeschrijving
8:30 - 8:45: Je wordt opgehaald bij je hotel met een minibusje voor 16 personen. Klanten ophalen van het hotel en vervolgens duurt het ongeveer 15 minuten om je naar het zuiden van de stad te brengen, langs de kronkelende straatjes bedekt met pittoreske groene dennen.9: 00-9: 15: Ga naar de canyoning-plek. Daarna leer je de basistechnieken van knopen, het dragen van riemen en ga je binnen 45 minuten op een juiste manier van een klif af. De eerste uitdaging is dat je 15 meter hoge kliffen afloopt, naast de witte waterval van 30 meter hoog. Als je verder de kloof afdaalt, is het volgende station Tiroolse Traverse. Je moet de waterval 17 meter hoog passeren over de. Ernaast is een natuurlijke glijbaan. Anders dan in het park, voel je je hier als uitglijden op de rots.
Na de reis wandelen we langs de verborgen stroom in de jungle. Soms moet je waden, zwemmen, klimmen en de reis voortzetten.
zullen nog twee kliffen zijn die op je wachten om te veroveren. dat is 20 meter klif, de springende 7 meter en ten slotte nog een waterval 11 meter. 12: 00-12: 30: lunch 14:20: Voltooi de tour terug naar je hotel.

Vanaf € 90 p.p. 90

Dalat canyoning - gezamenlijke tour

Vanaf € 90 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat