Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Laos >     21 Dagen Laos en Cambodja * Hoogtepunten Privé

21 Dagen Laos en Cambodja * Hoogtepunten Privé

Een fantastische reis van 21 dagen door het authentieke Laos en Cambodja. Start in het noorden bij de grens bij Houaxay en vaar over de Mekong rivier naar het UNESCO werelderfgoed Luang Prabang. Verblijf een aantal dagen in deze oude koloniale stad en ga dan verder naar het zuiden door de bergen naar Vang Vieng en Vientiane. Vlieg naar Phnom Phen en ontdek de levendige sferen van de hoofdstad van Cambodja. Ga verder naar de oude stad Angkor in Siem Reap. Daarna ga je via Battambang naar het strand van Koh Rong of Koh Rong Samroen om daar je reis af te sluiten.
Dag 1 - Bangkok - Chiang Rai (-)
Vlieg van Bangkok naar Chiang Rai. Welkom en privé transfer naar je centraal gelegen hotel in Chiang Rai voor overnachting.
Dag 2 - Chiang Rai - Chiang Khong - Houaxay - Pak Beng (ontbijt)
Na het ontbijt, in de vroege morgen, transfer van Chiang Rai naar de grensstad van Laos, Chiang Khong. Steek de grens over naar Laos en arriveer in Houaxay/ Transfer naar je cruise en vertrek over de grote Mekong rivier naar het ruige, bergachtige, groene platteland in het noorden van Laos. Met tussenstops arriveer je in de middag in Pak Beng voor je overnachting.
Dag 3 - Pak Beng - Pak Ou - Luang Prabang (ontbijt)
Na het ontbijt, heb je wat tijd om door dit kleine handelsstadje aan de Mekong rivier te dwalen. Bezoek de lokale markt en vertrek met de boot verder over de rivier, langs volksstamdorpjes en het groene platteland. Maak tussenstops en arriveer in de middag op UNESCO werelderfgoed stad Luang Prabang. Welkom en privé transfer naar je centraal gelegen hotel in het oude centrum van Luang Prabang voor je overnachting.
 
Dag 4 - Luang Prabang (ontbijt)
Na het ontbijt, vrije tijd om Luang Prabang zelfstandig te ontdekken. Je kunt ook een tour naar de prachtige nabij gelegen watervallen van Kuangsi nemen. Overnachting in Luang Prabang.
 
Dag 5 - Luang Prabang - Vang Vieng (ontbijt)
Na het ontbijt, word je opgepikt voor een gezamelijke transfer door de bergen naar Vang Vieng. Kom aan in de middag en check in het nabij gelegen hotel voor overnachting.
 
Dag 6 - Vang Vieng (ontbijt)
Na het ontbijt, vrije tijd of huur een lokale motor of fiets om de prachtige landschappen te ontdekken. Overnachting in Vang Vieng.
Dag 7 - Vang Vieng - Vientiane (ontbijt)
Na het ontbijt, word je opgepikt voor gezamelijke transfer naar Vientiane, de hoofdstad van Laos, voor overnachting.
 
Dag 8 - Vientiane (ontbijt)
Na het ontbijt, vrije tijd om de stad op eigen tempo te ontdekken. Overnachting in Vientiane.
Dag 9 - Vientiane - Phnom Phen (ontbijt)
Na het ontbijt, privé transfer naar het vliegveld voor je vlucht naar Cambodja en nog een hoofdstad: Phnom Phen. Na aankomst, privé transfer naar je centraal gelegen hotel in Phnom Phen voor overnachting.
   
Dag 10 - Phnom Phen (ontbijt)
Na het ontbijt, vrije tijd. Je kunt bijvoorbeeld the Grand Palace, Silver Pagoda en de Nationale Bibliotheek die vlakbij liggen bezoeken. Of maak een halve dag trip naar de killing fields. Overnachting in Phnom Phen.
Dag 11 - Phnom Phen - Siem Reap (ontbijt)
Na het ontbijt, transfer naar het busstation voor je gezamelijke bustransport door het platteland naar UNESCO werelderfgoed Siem Reap waar het oude rijk Angkor is gelegen, dateert terug naar de 8ste en 10e eeuw. Privé transfer naar je centraal gelegen hotel voor overnachting.
 
Dag 12 - Siem Reap (ontbijt)
Na het ontbijt, vrije tijd of orginaseer je eigen transport naar de stad Angkor waar je Angkor Thom, Bayon, Thaphrom en Angkor Wat tempels kunt bezoeken. Overnachting in Siem Reap.
Dag 13 - Siem Reap (ontbijt)
Na het ontbijt, nog een dag in de oude stad Siem Reap en Angkor. Je kunt wat tempels bezoeken, zoals de iets verder gelegen prachtige roze tempel Bantey Srei. Of maak een boottrip over Tonle Sap Lake en zie hoe mensen leven in drijvende huizen. Overnachting in Siem Reap.
 
Dag 14 - Siem Reap - Battambang (ontbijt)
Na het ontbijt, transfer naar het busstation voor je gezamelijke bus naar de landelijke plattelandsstad Battambang. Arriveer en check in je hotel voor overnachting.
Dag 15 - Battambang (ontbijt)
Na het ontbijt, vrije tijd of je kunt door de stad en de nabij gelegen landschappen fietsen. Of neem een spannende rit in de enige echte Bamboo Train! Overnachting in Battambang.
 
Dag 16 - Battambang - Phnom Phen (ontbijt)
Na het ontbijt, neem de gezamelijke bus van Battambang naar Phnom Phen langs het zuidelijke deel van Tonle Sap Lake. Arriveer in Phnom Phen en privé transfer van het busstation naar je centraal gelegen hotel voor overnachting.
Dag 17 - Phnom Phen - Sihanoukville - Koh Rong of Koh Rong Samroen (ontbijt)
Na het ontbijt, privé transfer naar de kustplaats Sihanoukville en neem hier de ferry naar de eilanden van Koh Rong of Koh Rong Samroen. Overnachting aan het witte zandstrand van Koh Rong of Koh Rong Samroen.
 
Dag 18 tot dag 20 - Koh Rong of Koh Rong Samroen (ontbijt)
Na het ontbijt, tijd om te relaxen op het strand of neem een bootrit naar een van de nabij gelegen eilanden met andere prachtige stranden. Overnachting op Koh Rong of Koh Rong Samroen.
Dag 21 - Koh Rong of Koh Rong Samroen - Sihanoukville - Phnom Phen - Terug naar huis of naar je volgende bestemming (ontbijt)
Na het ontbijt, uitchecken enj neem de ferry naar Sihanoukville en daar met privé transfer naar Phnom Phen airport voor je vlucht terug naar huis of naar je volgende bestemming.
*** Dit is het einde van je Laos en Cambodja ontdekkingsreis - Hopelijk zien we je terug ***

21 Dagen Laos en Cambodja * Hoogtepunten Privé

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat