Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Laos >  Pakbeng >  2 Dagen Luang Say Cruise op de Mekong Rivier

2 Dagen Luang Say Cruise op de Mekong Rivier

Een prachtig 2 daags programma waarbij u start bij de grens tussen Noord Thailand and Noord Laos. U cruist over de Mekong Rivier naar Pak Beng voor de overnachting en de volgende dag door naar het UNESCO Wereld Erfgoed stadje van Luang Prabang.
Downstream

Dag 1: HUAY XAI - PAKBENG (lunch, diner)

De Luangsay Cruise vertrekt van de Huaxay pier om 09:30 en vaart de Mekong rivier af naar Pak Beng. Stops worden onderweg gemaakt en er is een lokale lunch aanboord. Je arriveert in het kleine handels dorpje Pak Beng waar je dineert en overnacht in de mooie Luangsay Lodge met uitzicht over de Mekong.

 

Dag 2: PAKBENG - PAK OU - LUANG PRABANG (ontbijt, lunch)

Na het ontbijt heb je tijd om nog even over de lokale markt te lopen van Pak Beng. Om 08:00 vertrekt de cruise weer en gaat verder de Mekong af door het prachtige groene onontwikkelde gebied van Noord Laos. Een korte tussenstop bij een heuvelbewoners dorpje waar je kunt zien hoe men daar lokale whisky maakt. Lunch is aanboord en je gaat verder en maakt vervolgens nog een stop bij de mysterieuze Pak Ou grot met honderden oude Buddha beeldjes. Je arriveert in Luang Prabang in de late middag. Hier eindigt je 2-daagse Noord Laos Mekong Cruise avontuur.

 

Upstream

Dag 1: LUANG PRABANG - PAK OU - PAKBENG (lunch, diner)

De Luangsay Cruise vertrekt om 07.00 in de ochtend vanuit Luang Prabang en hier ga je de Mekong op. Een stop wordt gemaakt bij de mysterieuze Pak Ou grotten waar honderden Buddha beeldjes in staan. Je gaat door de Mekong op richting Pak Beng en maakt nog een stop bij een lokale heuvelbewonders dorpje waar je kunt zien hoe men hier lokale whisky maakt. Lunch aanboord en je arriveert in de middag in het kleine handels dorpje van Pak Beng. Na het diner overnacht je aan de Mekong rivier in het mooie Luangsay Lodge.

Dag 2: PAKBENG - HUAY XAI (ontbijt, lunch)

Na het ontbijt heb je tijd om over de lokale markt te lopen en te verbazen wat er al niet wordt verhandeld. De cruise vertrekt weer in de vroege ochtend verder de Mekong river op. Je maakt nog een stop onderweg om de benen te strekken bij een lokaal dorpje en lunch wordt geserveerd aanboord. Je arriveert in Houayxay in de middag waar u cruise avontuur eindigt.

Bij Houaxay kunt u de grens over naar Chiang Khong in Noord Thailand.

 

 

2 Dagen Luang Say Cruise op de Mekong Rivier

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat