Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Vietnam >  Hanoi >  Ha Long Bay Vietnam aan boord een jonk - 2 Dagen

Ha Long Bay Vietnam aan boord een jonk - 2 Dagen

Vanaf € 152 p.p. 152

Ervaar de wonderen van Ha Long Bay, Noord Vietnam, gelegen in de buurt van Hanoi. Vanaf Hanoi reist u naar Ha Long Bay. Gedurende deze twee-daagse cruise zult u genieten van een prachtig landschap en overnacht u aan boord van de Phoenix Junk.

 

Dag 1: Hanoi - Ha Long Bay

In de ochtend wordt u door een gids opgehaald bij uw hotel in Hanoi. U gaat met de Halong Phoenix Cruiser's bus naar Halong city. Gedurende de reis kunt u genieten van de vruchtbare akkers van de Rode Rivier Delta en zult u het prachtige landschap van de rijstvelden, water buffels en het dagelijkse dorpsleven van de Vietnamezen zien. In de middag wordt u verwelkomd op de Halong Phoenix Cruiser met een welkomstdrankje gevolgd door een cruise briefing en veiligheidsinstructies. Geniet van een heerlijke vis lunch terwijl onze cruiser door de baai vaart en u uitzicht heeft op het prachtige kalkstenen zeelandschap.


Hier bezoekt u de Sung Sot grot, een van de meest bijzondere grotten in Halong Bay. De twee kamers die deze bijzondere grot vormen zijn versiert met duizenden werkelijk spectaculaire stalactiet en stalagmiet vormen. U kunt ook gaan kajakken (als het weer het toelaat) met gids rond het vissersdorpje. Daarna terug naar de Halong Phoenix Cruiser voor een relaxte vrije middag. Een plateau met vers fruit wordt geserveerd op het zonnedek.

Rond 18:00 uur vaart de Halong Phoenix door de baai om in de buurt van de Luon grot voor anker te gaan voor de overnachting. Het diner is aan boord en bestaat uit een vast menu van visgerechten en na het avondeten kunt u genieten van verschillende activiteiten, zoals film avond, bordspelletjes, vissen of een karaoke programma. U overnacht in uw hut op de Halong Phoenix Cruiser.

  

Dag 2: Ha Long Bay - Hanoi

Een nieuwe dag breekt aan met een prachtige zonsopgang gezien vanuit uw hut. Neem het ontbijt terwijl gratis koffie & thee wordt geserveerd. Na het ontbijt vaart de boot naar Ti Top eiland waar u kunt gaan zwemmen of naar de top van het eiland kunt klimmen voor een prachtig uitzicht op het landschap van de baai. Na een uur keert u terug naar de Phoenix Cruiser en de boot vaart in een rustig tempo terug naar de haven.

Terug in de haven krijgt u een kook demonstratie en ontdekt u de magische recepten van de Vietnamese keuken. Na de demonstratie wordt aan boord een lunch geserveerd. In de middag rijdt u terug naar Hanoi. Deze transfer duurt rond 4 uur en aan het einde van de middag arriveert u terug in Hanoi.

Einde services.
Vanaf € 152 p.p. 152

Ha Long Bay Vietnam aan boord een jonk - 2 Dagen

Vanaf € 152 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat