Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >     Reis zoals de lokalen het doen: 19 Dagen Thailand

Reis zoals de lokalen het doen: 19 Dagen Thailand

Vanaf € 421 p.p. 421

Bezoek Thailand in 19 dagen en reis op een lokale manier. Verblijf in simpele lokale hotelletjes en kom zo direct in contact met de vriendelijke lokale bevolking.

self-drive-bangkok

Dag 1: Bangkok (-)
Aankomst in Bangkok. Na een warm welkom van onze gids, prive transfer naar Bangkok hotel. Overnachting in Bangkok.


Dag 2: Bangkok (ontbijt)
Na het ontbijt, een vrije dag om deze geweldige stad te kunnen ontdekken. Of boek een halve dag fiets excursies naar het 'groene long' van Bangkok. Vrij voor lunch en diner en overnachting in Bangkok.


Dag 3: Bangkok (ontbijt)
Na het ontbijt,
ter vrije besteding of boek een excursie zoals onze populaire Bangkok City Flash. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Bangkok.


Dag 4: Bangkok - Ayuthaya (ontbijt)
Na het ontbijt, transfer naar het trein station for een dag trein naar Ayuthaya. Bij aankomst is uw hotel op loop afstand van het trein station. De rest van de dag ter vrije besteding of u kunt fietsen huren om deze oude hoofdstad nader te verkennen. Vrij voor lunch en diner en overnachting in Ayuthaya.

Dag 5: Ayuthaya - Phitsanuloke (ontbijt)
Na het ontbijt, uit checken en per trein naar Phitsanuloke. Bij aankomst kunt u zelf met een 3-wiel-fiets-taxi een prijs voor 1 euro onderhandelen om u naar u hotel te brengen dat centraal is gelegen. In de middag bent u vrij. In de avond raden wij aan om het 'flying vegetable' restaurant te bezoeken in het centrum. Overnachting Phitsanuloke.

Dag 6: Phitsanuloke- Lampang (ontbijt)
Na het ontbijt kunt u de locale vers markt bezoeken. U gaat verder met de trein door het Thaise landschap meer noorderlijker naar Lampang. Arriveer in Lampang en een prive transfer zal u brengen naar uw hotel. Vrij voor diner en overnachting in Lampang.

Dag 7: Lampang - Chiang Mai (ontbijt)
Na het ontbijt heeft u tijd om het oude stadje van Lampang te bezoeken. In de middag gaat u verder met de locale trein naar Chiang Mai. Aankomst Chiang Mai en prive transfer naar uw centraal gelegen hotel. U bent vrij voor lunch en diner. Overnachting Chiang Mai.


Dag 8 tot 10 : Chiang Mai(ontbijt)
Na het ontbijt bent u vrij om Chiang Mai en omgeving te ontdekken. U kunt zelf brommers of een auto huren of u kunt een excursie boeken naar b.v. een oliftanten kamp. Overnachting Chiang Mai.Dag 11: Chiang Mai - Bangkok(ontbijt)
Na het ontbijt ter vrije besteding totaan tijd voor uw transfer naar het trein station. Per nacht trein verplaatst u al slapend van Chiang Mai terug naar Bangkok.

Dag 12: Bangkok (-)
Vroege aankomst op het Bangkok trein station en met een prive transfer naar uw hotel. Rest van de dag vrij. Overnachting in Bangkok.

Dag 13: Bangkok - Hua Hin(ontbijt)Na het ontbijt, tijd om uit te checken en met een prive transfer naar het train station van Bangkok, U neemt voor de laatste keer een dag trein van Bangkok naar Hua Hin. Bij aankomst prive transfer naar uw centraal gelegen hotel voor overnachting.

Dag 14 t/m 18 - Hua Hin (ontbijt)Na het ontbijt ter vrije besteding in Hua Hin. Op een van deze dagen kunt u ook het prachtige Sam Roi Yot nationaal park bezoeken dat op 30 minuten rijden gelegen is aan de kust. Overnachting Hua Hin.


Dag 19: Hua Hin - Bangkok - Vertrek (ontbijt)
Na het ontbijt, kunt u zich voorbereiden op de pick-up en prive transfer naar Bangkok.

*** Einde van je lokale hoogtepunten reis ***

Vanaf € 421 p.p. 421

Reis zoals de lokalen het doen: 19 Dagen Thailand

Vanaf € 421 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat