Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Vietnam >  Hanoi >  14 Dagen Vietnam Hoogtepunten - Privé

14 Dagen Vietnam Hoogtepunten - Privé

Deze 14 daagse rondreis langs alle hoogtepunten van Vietnam geeft u de beste indruk van dit land in een korte tijd. De reis combineert de bruisende Aziatische steden zoals Ha Noi en Ho Chi Minh City, met prachtige World Heritage gebieden (Ha Long Bay) en de wonderschone natuur. De transfers zijn ook zeer divers dit maakt het reizen leuk en spannend. Aan het einde van deze reis kunt u ontspannen en nagenieten van uw reis op het witte zandstrand van Mui Ne.

Dag 1 - Ha Noi (-)
We komen aan bij de
Noi Bai luchthaven in Hanoi, opgewacht door onze lokale gids vervolgens transfer naar hotel voor check-in. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Dag 2 - Ha Noi (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Volle dag is ter vrije besteding.

Dag 3 - Ha Noi - Ha Long (ontbijt, lunch, diner)
Deze ochtend reizen we naar de World Heritage site van Ha Long Bay, waar op de boot een weelderige zeevruchten feest op ons wacht. Tijdens het cruisen onder de kalkstenen eilandjes is er gelegenheid om de prachtige grotten te verkennen en te zwemmen. In de avond wordt het diner geserveerd op de boot, waarna we kunnen experimenteren met een aantal avond-activiteiten. Accommodatie: Aan boord van de boot!

Dag 4 - Ha Long - Ha Noi - Trein naar  Hue (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt cruise langzaam terug en na een lichte brunch, gaat u van boord en rijden we terug naar Ha Noi. Vrije tijd tot transfer naar het treinstation voor de nachttrein naar Hue. Accommodatie: Aan boord van de trein

Dag 5 - Hue (ontbijt)
Aankomst in Hue in de ochtend, een ontmoeting met onze lokale gids en transfer naar hotel voor het ontbijt. Vrije tijd tot check-in (check-in tijd is 14.00 uur).

Dag 6 Hue - Hoi An (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Transfer naar Hoi An, en route maken we stops bij Lan Co Beach en de Hai Van pas. Check in het centraal gelegen hotel in Hoi An. Rest van de dag ter vrije besteding. Overnachting in Hoi An.

Dag 7 Hoi An (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Volledige dag is ter vrije besteding. U kunt ook optionele tours bij boeken zoals een halve dag fietsen door de rijstvelden of een volle dag naar een snorkel paradijs. Overnachting in Hoi An.Dag 8 Hoi An (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Volledige dag is ter vrije besteding.

Dag 9 Hoi An - Da Nang - Ho Chi Minh City (ontbijt)
Ontbijt in het hotel en ter vrije besteding totaan de transfer met onze lokale gids naar het vliegveld voor de vlucht naar Ho Chi Minh City. Bij aankomst, een ontmoeting met onze lokale gids en transfer naar het hotel voor check-in en ontspanning.Dag 10 Ho Chi Minh City - Cu Chi - Ho Chi Minh City (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. S’ochtends bezoeken we prive de tunnels van Cu Chi, beroemd om zijn uitgebreide netwerk van tunnels gebruikt om zich voor guerrilla-strijders te verbergen. Hier bezoeken we de ondergrondse schuilplaatsen, waar de revolutionaire kaders leefden.In de middag ter vrije besteding en kun je een leuke Saigon Scooter tour bij boeken.

Dag 11 - Ho Chi Minh City - Phan Thiet - Mui Ne (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Transfer naar Phan Thiet met de trein. Bij aankomst wordt u opgehaald op het treinstation en naar uw hotel gebracht aan het witte zand stand van Mui Ne. De rest van de dag ter vrije besteding. Overnachting Mui Ne.

Dag 12 - Mui Ne (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Volledige dag is ter vrije besteding. Overnachting Mui Ne.


Dag 13 - Mui Ne (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Volledige dag is ter vrije besteding. Overnachting Mui Ne.

Dag 14 - Mui Ne- Ho Chi Minh City - VERTREK (ontbijt)
Ontbijt in het hotel, en vrije tijd tot aan de prive transfer naar Ho Chi Minh luchthaven voor vertrek van uw vlucht.

 

*** Einde van het programma ***

14 Dagen Vietnam Hoogtepunten - Privé

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat