Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Thailand >  Hua-Hin/ Cha-Am >  3 Dagen Hua Hin - Privé

3 Dagen Hua Hin - Privé

Verblijf 3 dagen op vakantie in Hua Hin in de koninklijke badplaats op een paar uurtjes rijden van Bangkok. Geniet van het lange zandstrand met de vele wuivende palmbomen en overheerlijke 'seafood' restaurantjes. Je hotel is gelegen aan het strand en dicht bij het gezellige nachtmarktje gelegen. Een leuke bouwsteen om te combineren met een verblijf in het river Kwai, Amphawa, Ayuthaya, Khao Yai en Bangkok.

Dag 1 - Bangkok - Hua Hin (-)

Je wordt opgehaald in Bangkok en met privé transfer gebracht naar je centraal gelegen hotel aan het strand van Hua Hin. In de middag ben je vrij en overnachting in Hua Hin.

   

Dag 2 - Hua Hin (ontbijt)

Na het ontbijt vrije tijd of je kunt een optinele tour bij boeken. Bezoek bijvoorbeeld een volle dag het prachtige nationale park van Sam Roi Yot of het eilandje van Koh Talu. Overnachting in Hua Hin.

Dag 3 - Hua Hin - einde verblijf (ontbijt)

Na het ontbijt, vrij tot aan het uitchecken. Einde van het Hua Hin verblijf.

 

** Indien je langer wilt en/of in een 4 of 5 sterren hotel wilt verblijven, laat het ons weten en stuur een email. We zijn flexibel.

 

 

3 Dagen Hua Hin - Privé

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat