Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Cambodia >     8 dagen Phnom Penh - Rattanakiri - Stung Treng

8 dagen Phnom Penh - Rattanakiri - Stung Treng

Een geweldige reis waarbij u veel tijd op het water van de Mekong Delta doorbrengt; de enige manier om een van de mooiste streken ter wereld echt te ervaren!

Dag 1: Phnom Penh - Rattanakiri (-)

Op de eerste dag vliegt u van Phnom Penh naar Rattanakiri Airport, waar u wordt verwelkomt door onze gids. Vandaag een excursie naar de vele, prachtige watervallen en jungle die Rattanakiri omringen. Verder bezoekt u Katieng Village waar u op een olifant kunt rijden en het  Yeak Lom meer bezichtigt. U overnacht in Rattanakiri.Dag 2: Rattanakiri - Voeun Sai district (O)

Na het ontbijt vertrekt u naar het district van Voeun Sai, waar u aankomt in het Fain dorpje. Vanuit Fain neemt u de boot naar een minderheidsdorpje. U luncht basic en keert in de middag terug in het hotel. U overnacht in Rattanakiri.Dag 3: Rattanakiri - Bor Keo district and Andong Meas (O)

Na het ontbijt ontdekt u de grensstreek van Cambodja en Vietnam. Onderweg stopt u bij een aantal minderheidsdorpjes waar u de eeuwenoude cultuur en gebruiken op uw eigen gemak kunt evaren. U komt in de middag terug bij uw hotel. U overnacht in Rattanakiri.
 

 

Dag 4: Rattanakiri - Stung Treng (O)

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de levendige markt van Banlung, waar u naar hartelust kunt shoppen naar lokale specialiteiten, kleding, fruit of specerijen. Na het winkelen vertrekt u naar Stung Treng, gelegen aan de imposante Mekong rivier. In de middag staat niets op het programma, zodat u op uw eigen tempo de streek van het hotel kunt verkennen. U overnacht in Stung Treng.Dag 5: Stung Treng (O)

U keert na een heerlijke dag terug in uw hotel in Stung Treng. Na het ontbijt staan onder andere een boottocht over de Mekong Delta en een lunch in een restaurantje aan de grens met Laos op uw programma. In de middag bent u terug in het hotel in Stung Treng waar u overnacht.Dag 6: Stung Treng - Kratie (O)

Na het ontbijt nemen we de lokale boot om een stuk over de Mekong rivier te rezien. We varen van Stung Treng naar Kratie, uw volgende bestemming. Onderweg geniet u van het prachtige Cambodjaanse boerenleven aan de Mekong rivier; een ervaring die u niet snel zult vergeten! Vanaf de pier in Kratie wordt u door de chauffeur naar het hotel gebracht. In de middag ziet u de ruines van de Vihea Kok tempel. U overnacht in Kratie.

 

Dag 7: Kratie - Kompong Cham (O)

Na het ontbijt checkt u uit en vervolgt u uw boottocht over de Mekong rivier. U arriveert aan het eind van de ochtend of het begin van de middag in Kompong Cham waar uw vervoer naar uw volgende hotel op u wacht. De middag en avond kunt u naar eigen gelieven indelen. U overnacht in Kompong Cham.Dag 8 : Kompong Cham - Phnom Penh (O)

Vandaag checkt u na uw ontbijt uit om in de morgen de bergen in de omgeving van Kompong Cham te ontdekken. Tevens ziet u de Nokor Bachey Pagoda die stamt uit het Angkor tijdperk. Na een lunch bezoekt u de rubberplantages van Chubb voordat u in de middag terugkeert in Phnom Penh.

Einde van uw programma.

8 dagen Phnom Penh - Rattanakiri - Stung Treng

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat