Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Vietnam >  Hanoi >  17 Dagen Vietnam en Cambodja Hoogtepunten - prive

17 Dagen Vietnam en Cambodja Hoogtepunten - prive

Vanaf € 1027 p.p. 1027
Bezoek de hoogtepunten van Vietnam en Cambodja in 17 dagen. Begin in Hanoi en ervaar de Halong-baai op een Vietnamese boot. Reis naar de oude hoofdstad van Hue en naar de Unesco-werelderfgoedsite Hoi An. Ga door naar Ho Chi Minh-stad en reis door de Mekong-delta naar Cambodja. Bezoek de hoofdstad Phnom Phen en eindig in Siem Reap in het oude Angkor-rijk.

Dag 1 - Hanoi (-)
Aankomst in Hanoi, welkom en privétransfer naar uw centraal gelegen hotel in het oude kwartier. Ter vrije besteding en overnachting in Hanoi.

Dag 2 - Hanoi (ontbijt)
Na het ontbijt bent u vrij om Hanoi zelf te verkennen of u kunt een optioneel tourprogramma boeken om de hoogtepunten te bezoeken. Overnachting in Hanoi.

Dag 3 - Hanoi - Halong Bay (ontbijt, lunch, diner)
Na het ontbijt wordt u opgehaald en naar Halong City gebracht. Hier wordt u verwelkomd aan boord van uw Vietnamese boot en begint u de indrukwekkende Halong-baai binnen te varen die deel uitmaakt van het Unesco-werelderfgoed. Lunch aan boord en stop bij de Luang-grot, waar u de Halong-baai verder kunt verkennen per kajak. Keer terug naar de boot en ga verder naar het eiland Titop voor ontspanning, zwemmen of klimmen naar de top voor een prachtig uitzicht over de baai. Keer in de middag terug naar de baai. Na het diner heeft u tijd om te ontspannen of aan de bar mee te doen voor een drankje na het diner op het dek. Overnachting in uw privécabine in Halong Bay.

Dag 4 - Halong Bay - Hanoi - Nachttrein (ontbijt, lichte lunch)
Na het ontbijt bezoekt u de Sung Sot-grot, wat een geweldige ervaring is. Keer terug naar de boot en terwijl u terug vaart naar Halong City kunt u meedoen aan een Vietnamese kookdemonstratie. Een vroege lichte lunch wordt aan boord geserveerd voordat u met de bus terug naar Hanoi vertrekt. Aankomst 's middags in Hanoi en privétransfer naar het treinstation voor uw nachttrein naar Hue.

 

Dag 5 - Hue (-)
Kom 's ochtends aan op het treinstation van Hue. Welkom en privétransfer naar uw centraal gelegen hotel in deze oude hoofdstad van vele duizenden jaren geleden. U bent 's middags vrij om de hoogtepunten van Hue zelf te verkennen op de fiets of u kunt een extra optioneel tourprogramma boeken. U bent vrij voor lunch en diner en overnachting in Hue.

Dag 6 - Hue - Hoi An (ontbijt)
Na het ontbijt, privétransfer naar Hoi An met stops bij het Lanco-strand en de Hai Van Pass. Kom vroeg in de middag aan in Hoi An. Ter vrije besteding en overnachting in Hoi An.

Dag 7 en Dag 8 - Hoi An (ontbijt)
Na het ontbijt bent u vrij om Hoi An zelf te verkennen. Het is gemakkelijk om tegen een minimale kostprijs enkele fietsen te lenen of te huren om het oude stadscentrum en de nabijgelegen lokale dorpen of naar het strand te fietsen. Of u kunt een optioneel tourprogramma boeken. U bent vrij voor lunch en diner en overnacht in Hoi An.

Dag 9 - Hoi An - Danang - Ho Chi Minh-stad (ontbijt)
Na het ontbijt, privétransfer naar Danang Airport voor uw vlucht naar Ho Chi Minh City. Aankomst, welkom en privétransfer naar uw centraal gelegen hotel in Ho Chi Minh-stad 'Het Parijs van het oosten'. Je kunt de stad zelf verkennen of een optioneel tourprogramma boeken, zoals een bezoek aan de Cu Chi-tunnels of de hoogtepunten van de Ho Chi Minh-stad bezoeken. U bent vrij voor lunch en diner en overnacht in Ho Chi Minh City.
 

Dag 10 - Ho Chi Minh-stad (ontbijt)
Na het ontbijt, vrije tijd om de stad zelf te verkennen of een optioneel tourprogramma te boeken. U bent vrij voor lunch en diner en overnacht in Ho Chi Minh City.

Dag 11 - Ho Chi Minh-stad - Cai Be - Vinh Long - An Binh (ontbijt, lunch, diner)
Na het ontbijt halen uw privégids en chauffeur u op en rijdt u over het platteland naar de kleurrijke drijvende markt van Cai Be. Maak een boottocht door de kanalen omringd door veel palmbomen en fruitplantages. De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant in het midden van een boomgaard. Ga verder met een boottocht naar het eiland An Binh en check in bij uw overnachting bij een lokale familie. Dineren en overnachten in de Mekong Delta.

Dag 12 - Anh Binh - Ving Long - Can Tho - Long Xuyen - Chao Doc (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt rijdt u naar het centrum van de Mekong-delta en naar de stad Can Tho. Hier maakt u nog een boottocht naar de drijvende markt van Cai Rang, de meest originele en bruisende drijvende markt. Bezoe lokale dorpen en zie hoe rijstnoedel wordt gemaakt. U gaat door naar de grens met Cambodja. Na een lokale lunch rijdt u naar Chao Doc en checkt u in in uw hotel. U bent vrij voor diner en overnacht in Chao Doc.

Dag 13 - Chao Doc - Phnom Phen, Cambodja (ontbijt)
Na het ontbijt, transfer met lokaal vervoer naar de pier en neem een veerboot over de Mekong naar Cambodja en Phnom Phen. Uw paspoort wordt gecontrolleerd bij de immigratie op het water van de Vietnamese kant en aan de grens met Cambodja. Kom 's middags aan Phnom Phen. Welkom en privétransfer naar uw centraal gelegen hotel. U bent vrij voor lunch en diner en overnacht in Phnom Phen.

Dag 14 - Phnom Phen (ontbijt)
Na het ontbijt, vrije tijd om zelf Phnom Phen te verkennen of een optioneel tourprogramma te boeken waarbij u het Grand Palace, Silver Pagoda, National Museum en / of de Killing Fields kunt bezoeken. U bent vrij voor lunch en diner en overnacht Phnom Phen.

Dag 15 - Phnom Phen - Siem Reap (ontbijt)
Na het ontbijt wordt u opgehaald en naar het busstation gebracht waar u een langeafstandsbus neemt langs het Tonle Sap-meer naar Siem Reap. Aankomst in de middag bij het busstation en privé lokaal vervoer naar uw centraal gelegen hotel in Siem Reap. U bent vrij voor lunch en diner en overnacht in Siem Reap.

Dag 16 - Siem Reap (ontbijt)
Na het ontbijt bent u vrij om Siem Reap zelf te verkennen of een optioneel tourprogramma te boeken naar de oude stad van Angkor met een bezoek aan Thaphrom, Angkor Thom, Bayon en de indrukwekkende tempelcomplexen van Angkor Wat. Overnachting in Siem Reap.

Dag 17 - Siem Reap (ontbijt)
Na het ontbijt, privétransfer naar de luchthaven of het busstation van Siem Reap voor uw volgende bestemming of uw vlucht terug naar huis

 

Vanaf € 1027 p.p. 1027

17 Dagen Vietnam en Cambodja Hoogtepunten - prive

Vanaf € 1027 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat