Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Laos >  Houiexay >  * Onontdekt * 18 Dagen Laos & Cambodja privé reis

* Onontdekt * 18 Dagen Laos & Cambodja privé reis

Vanaf € 920 p.p. 920

Een 18 daagse prive reis door de adembenemende landen Laos en Cambodja. Begin uw reis in Laos, een gigantisch en indrukwekkend land dat soms de indruk wekt alsof de tijd heeft stil gestaan. Laos is minder druk en veel minder ontwikkelt dan Thailand en Vietnam en straalt traditionele charme uit. Vervolg uw reis door Cambodja, het voormalige oude Khmer-rijk. Ervaar en ontdek cultuur, traditie, heerlijk eten, mooie rustige stranden, vele tempels en vermaak in de stad! Een uitdagende en geweldige bestemming!

laos-cambodia-travel-luang-prabang

Dag 1: Chiang Khong - Pak Beng (Laos)
Steek de Thai-Laos grens bij Chiang Khong. Bij aankomst in Laos word u opgehaald door onze lokale gids en overgebracht naar de openbare boot die via de Mekong rivier naar Pakbeng zal varen. Overnachting in uw hotel in Pakbeng.

Dag 2: Pakbeng - Luang Prabang (ontbijt)
Het is een goed idee om vroeg op te staan om een bezoek te brengen aan de lokale markt. Aanschouw hoe de lokale bevolking uit de omliggende dorpen hun producten uitwisselen. Daarna beginnen we aan de tweede etappe van de cruise naar Luang Prabang. Bij aankomst in Luang Prabang zult u naar uw hotel gebracht worden. Overnachting in Luang Prabang.

laos-reizen-hilltribe-mekong-river


Dag 3: Luang Prabang (ontbijt)

Vrije dag in Luang Prabang. Verken de stad of ontspan in uw hotel.

Dag 4: Luang Prabang - Phonsavan (Plain of Jars) (ontbijt)
Na het ontbijt nemen we een openbare bus en rijden we naar Xieng Khouang, de thuisbasis van de verbazingwekkende 'Plain of Jars'. Onderweg, reizend door de hoge bergen en indrukwekkende karsts formaties, zal je waarschijnlijk opvallen dat vele onder huizen in Laos ruimtes zijn met weefgetouwen waar de familie kleding, tassen en accessoires fabriceert. In de late namiddag komen we aan in Phonsavan, de hoofdstad van de provincie Xieng Khouang.

laos-reizen-transport


Dag 5: Phonsavan (Plain of Jars) - Vang Vieng (ontbijt)

Na het ontbijt bezoekt u de Plain of Jars(Vlakte der Kruiken). In de middag gaan we naar het busstation voor een transfer naar Vang Vieng. Vang Vieng is een klein dorpje gelegen tussen een spectaculaire verspreiding van kalksteen karsts en is omgeven door weelderige groene rijstvelden bezaaid met woningen van etnische minderheden. U zult in de late avond in Vang Vieng aankomen. Na het in-checken in uw hotel kunt u genieten van de prachtige zonsondergang te midden van deze prachtige natuurlijke omgeving.

Dag 6: Vang Vieng - Vientiane (ontbijt)

Na het ontbijt neemt u een gedeelde minibus of VIP bus en rijdt u naar Vientiane, de hoofdstad van Laos. Vientiane is een slaperig vriendelijk stadje dat rust op de oevers van de machtige Mekong rivier. Bij aankomst in Vientiane wordt u naar u hotel overgebracht. De rest van de nacht is ter vrije besteding. Overnachting in Vientiane.

Dag 7: Vientiane - vlucht naar Pakse (ontbijt)

In de vroege ochtend transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Pakse. Bij aankomst in Pakse wordt u naar uw hotel in Pakse overgebracht. De resterende dag is ter vrije besteding om Pakse op uw gemak te verkennen.

laos-reizen-natuur-brug


Dag 8: Pakse - Champassak - Khong Island (ontbijt)

Na het ontbijt wordt u naar de pier gebracht en zult u op een mooie lokale ferry over de Mekong rivier naar Champassak varen. Hier bezoeken we de heilige Khmer-tempel van Wat Phu. Dit complex vormt de meest oostelijke grens van het voormalige Khmer-rijk uit de vierde eeuw. Later in de middag maken we een mooie rit door het prachtige landschap en vervolgens varen we per boot naar Don Khong Island. Dit eiland is een van de grotere permanent bewoonde eilanden in het 'Si Pan Don' gebied. Dong Khong is het best te ontdekken per fiets. Een redelijk onverharde weg omzeilt het eiland.

Dag 9: Khong Island (ontbijt)
Volle dag in Don Khong ter vrije besteding om het eiland op uw gemak te verkennen.

Dag 10: Khong Island (ontbijt)
Volle dag in Don Khong ter vrije besteding om het eiland op uw gemak te verkennen.

laos-mekong-rivier-kinderen


Dag 11: Don Khong Island - Border - Cambodja (ontbijt)

Na het ontbijt neemt u een prive transfer naar de grens Laos en Cambodja. Na een hartelijk welkom door onze chaufeur bij de Dong Kralor grens (Cambodja - Laos grens). Na voltooiing van de immigratie-procedure en zult u Cambodja binnengaan waar onze gids voor u klaar zal staan om u direct over te brengen naar Kratie- een kleine koloniale stad, gelegen op een heuvel aan de voet van de Mekong, die prachtige traditionele Khmer huizen presenteert. Overnachting in Kratie.

Dag 12: Kratie - Phnom Penh (ontbijt)

We verlaten het charmante stadje Krabie en vertrekken naar Phnom Penh via Kompong Cham. Bij aankomst in Phnom Penh wordt u naar uw hotel gebracht. Phnom Penh - de stad behoudt zijn traditionele Khmer en koloniale charme. Franse villa's langs de met bomen omzoomde lanen herinneren de bezoeker eraan dat de stad ooit werd beschouwd als de parel van Zuidoost-Azië. De recente politieke veranderingen hebben geleid tot een economische opbloeiing. Dit is terug te zien in het feit dat de laatste jaren nieuwe hotels, restaurants, bars en discotheken rond de stad de grond uit schieten.

cambodia-reizen-phnom-penh


Day 13: Phnom Penh – Ter vrije besteding (ontbijt)

Volledge dag ter vrije besteding om de stad te verkennen of optionele excurcies te boeken.

Dag 14: Phnom Penh - Siem Reap (ontbijt)
Transfer naar Phnom Penh busstation voor vertrek naar Siem Reap met de Mekong Express Bus. Bij aankomst op het Siem Reap busstation, wordt u opgehaald door onze chauffeur en vervolgens naar uw hotel gebracht. De resterende dag is ter vrije besteding.

De Angkor Wat tempel en Angkhor Thom / Bayon tempel complexen kunnen worden beschouwd als een van de wereldwonderen en net zo indrukwekkend als de piramides in Egypte. Een 'must see' als je in Zuid-Oost Azië bent!

cambodja-reizen-phnom-penh-siem-reap


Dag 15: Siem Reap - Ter vrije besteding (ontbijt)

Volledige dag ter vrije besteding om Siem Reap en al haar prachtige temples te verkennen. Natuurlijk kunt u ook optionele rondleidingen boeken.

Dag 16: Siem Reap - Ter vrije besteding (ontbijt)

Volledige dag ter vrije besteding om Siem Reap en al haar prachtige temples te verkennen. Natuurlijk kunt u ook optionele rondleidingen boeken.

Dag 17: Siem Reap - Phnom Penh (ontbijt)
Na het ontbijt vertrekt u naar Siem Reap kade transfer voor het vertrek naar Phnom Penh, de reis duurt ongeveer 6 uur, maar het uitzicht onderweg maakt het lange reizen zeker de moeite waard. Bij aankomst in Phnom Penh, zal  onze chauffeur u naar uw hotel brengen. De resterende dag is ter vrije besteding in Phnom Penh. overnachting in phnom Penh.

cambodja-reizen-tempels


Dag 18: Phnom Penh - Vertrek (ontbijt)

Transfer naar de luchthaven van Phnom Penh voor uw vertrek vlucht naar de volgende bestemming. neem afscheid van uw Cambodjaanse chauffeur en van het prachtige land zelf. Vaarwel Cambodja!!


** Let op: dit programma kan worden aangepast op basis van uw wensen. We kunnen het programma verlengen, verkorten of opwaarderen  met prive transfers, prive-reizen en betere hotels. Laat het ons weten en wij zullen een op maat gemaakt voorstel voor u maken, dat uniek is en aan alleen uw wensen voldoet

 

Vanaf € 920 p.p. 920

* Onontdekt * 18 Dagen Laos & Cambodja privé reis

Vanaf € 920 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat