Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >  Bangkok >  Privé reis Thailand - 12 Dagen : Bangkok - River Kwai - Strand

Privé reis Thailand - 12 Dagen : Bangkok - River Kwai - Strand

Vanaf € 579 p.p. 579

Een nieuw aanbevolen prive-programma: 12 daagsee rondreis door Thailand, waaronder een bezoek aan Bangkok, de hoofdstad van Thailand, de beroemde brug over de River Kwai en eindig met ontspanning op het strand van Hua Hin of Pattaya.

thailand-river-kwai-pattaya

Dag 1: Bangkok (-)
Aankomst op Bangkok Airport. Prive-transfers naar uw hotel in de stad. Vrij te besteden. Overnachting in uw centraal gelegen hotel in Bangkok.

Dag
2: Bangkok (ontbijt, lichte lunch)
Na het ontbijt, prive halve dag fiets tocht door de 'groene long' van Bangkok met lichte lunch. Fiets over kleine paadjes, langs lokale huizen, tempeltjes, een schooltje en door plantages. U zult u verbazen over dit onverwachte stukje Bangkok.Dag 3: Bangkok (ontbijt)
Na het ontbijt het u ter vrije besteding om zelf de stad Bangkok te ontdekken. U bent vrij voor lunch en diner. Overnachting in Bangkok.


Dag
4: Bangkok - Jungle Rafts (ontbijt, lunch, diner)
Na het ontbijt vroeg in de ochtend pick-up voor het programma naar de River Kwai. Op weg naar Kanchanaburi bezoekt u het museum, het gedenkteken en de beruchte brug over de River Kwai. U komt op de Jungle Rafts door de "long tail boat" en na de lunch wordt een bezoek gebracht aan de indrukwekkende Hell Fire Pass. Diner en overnachting bij de Jungle Rafts.Dag 5: Jungle Rafts (ontbijt, lunch, diner)
Na het ontbijt bezoek aan de nabijgelegen Mon Village. Olifant rijden wordt aangeboden als een optionele tour. Lunch, diner en overnachting in het Rafts.Dag
6: Jungle Rafts - Bangkok - Pattaya of Hua Hin (ontbijt)
Na het ontbijt tijd om te ontspannen totdat u uitcheckt. Vervolgens maken we een treinrit over de "dodenspoorlijn" en transfer naar Bangkok (Trefpunt) en een transfer (prive) naar Pattaya of Hua Hin. Overnachting in Pattaya of Hua Hin.

Dag 7 -
11: Pattaya of Hua Hin
(ontbijt)
Na het ontbijt heeft u ter
 vrije besteding. Overnachting in Pattaya of Hua Hin.


 

Dag 12: Pattaya of Hua Hin - Vertrek (ontbijt)
Na het ontbijt ter vrije besteding tot de tijd voor de check out (12h00) en transfer naar de luchthaven. Aankomst Bangkok Airport en vertrek terug naar huis of naar uw volgende bestemming.

thailand-hua-hin-pattaya-beach

*** Einde van het korte Thailand verblijf ***
Vanaf € 579 p.p. 579

Privé reis Thailand - 12 Dagen : Bangkok - River Kwai - Strand

Vanaf € 579 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat