Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Cambodia >     12 Dagen Cambodja Grand Tour

12 Dagen Cambodja Grand Tour

Een origineel 12 daags programma vanaf Takeo naar Kampot, Phom Phen, Kampong Cham, Kratie, Kampong Thom en Siem Reap.
 

Dag 1 Phnom Penh - Takeo

's Ochtends vertrek naar Takeo. Onderweg bezoekt u Tonle Bati, de tempels van Taprohm en Phnom Chiso. Een picniclunch is inbegrepen. Eind van de middag aankomst in Takeo. 

Dag 2 Phnom Penh - Takeo

Ontbijt in een lokaal restaurant. Per speedboat gaat u naar de tempels van Angkor Borei. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de heuvel Phnom Da te bezoeken. Onderweg wordt een picniclunch geserveerd. Eind van de middag bent u weer terug in Takeo.

Dag 3 Phnom Penh - Siem Reap

Vandaag vertrekt u naar het kustplaatsje Kampot. Ook brengt u een bezoek aan het plaatsje Kep, wat eens een toeristische spot was voor de rijken uit Phnom Penh. Ook mag een bezoek aan de Toek Chhu-waterval niet ontbreken in uw programma. U overnacht in Kampot. 

Dag 4 Siem Reap

's Ochtends vertrekt u naar Phnom Penh waar u een bezoek kunt brengen aan het Koninklijk Paleis, Silver Pagoda, het Raung Damrey Museum en het Nationale Museum van Schone Kunsten.

Dag 5 Siem Reap

De reis gaat verder naar Kompong Cham. Onderweg stoppen we in de oude hoofdstad van Cambodja: Phnom Oudong. Eenmaal in Kompong Cham heeft u de mogelijkheid de bergen "Phnom Pros" en "Phnom Srey" te bezoeken en een blik te werpen op de Pagoda Nokor Bachey.

Dag 6 

Siem Reap - Battambang - Siem Reap

Vertrek naar het koloniale stadje Kratie aan de Mekong. Hier krijgt u een korte stadstoer. Ook wordt een bezoek gebracht aan de pre-angkor ruïnestad Sambor, 35 kilometer vanaf Kratie.

Dag 7 Siem Reap - Phnom Penh 

Na het ontbijt in een lokaal restaurant vertrekt u naar Kompong Cham. Waar u rond het middaguur aankomt. Na de lunch reist u door naar Kompong Thom.

Dag 8 Siem Reap - Kampot

Ontbijt in een lokaal restaurant en transfer naar de oudste Khmertempels: Sambo Prey Kuk. Daarna vertrekt u naar Siem Reap. Onderweg maakt u een korte stop bij de Nagabrug die gebouwd is in het Angkortijdperk. Eind van de middag komt u aan in Siem Reap. 

Dag 9 Kampot

Bezoek zuidelijke poort van Angkor Thom, het Bayon-tempelcomplex, Angkor Wat en Phnom Bakheng.

Dag 10 Kampot - Sihanoukville 

Vandaag is het de beurt aan het Terras van de Olifant, Leper King, het voormalig Koninklijk Paleis, Baphun, Pra Pithu en de tempels van Khleang. Ook maakt u een boottocht over het Tonlé Sap Meer en bezoekt u het drijvende dorp.

Dag 11 Sihanoukville

Na het ontbijt vertrekt u op excursie naar Phnom Kulen of de Lychee Mountain. Hier begon het verhaal van Angkor waar Jayavarman VII de cult van de God-Koning institutionaliseerde. U kunt een wandeling maken langs de rivier en op zoek gaan naar de verborgen pagoda. Maak tevens de klim naar een grote slapende Boeddha. In de namiddag bent u weer terug in Siem Reap

Dag 12 Sihanoukville - Phnom Penh 

Vrije dag en terugvlucht naar Bangkok.

 

12 Dagen Cambodja Grand Tour

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat