Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Thailand >  Chiang Rai/ Golden Triangle >  3 Dagen Lanjia Lodge - Gouden Driehoek ervaring

3 Dagen Lanjia Lodge - Gouden Driehoek ervaring

Je verblijft 2 nachten in de Lanjia Lodge in de Gouden Driehoek regio in de buurt van Chiang Rai. Deze trekking Thailand kan ook voor 1 nacht worden geboekt.Dag 1 - Lanjia Lodge (ontbijt, lunch, diner)

In de namiddag kom je aan in de Lanjia Lodge. Bij aankomst word je een verfrissend welkomstdrankje geserveerd. Nadat je bent ingecheckt krijg je een presentatie over de streek waarin je de komende 2 dagen zult verblijven. Je leert meer over het gebied en de belangrijke functie die de Golden Triangle en de Mekong Delta innemen voor de lokale bevolking. Je dineert in de lodge en krijgt tijdens het diner een traditionele Thaise dans te zien.

 

Dag 2 (ontbijt, lunch, diner)

Na het ontbijt vertrek je per transfer naar de grens met Birma, het Mae Sai District. Als je wilt kun je (op eigen gelegenheid) even naar de markt in Birma, de Takhilek Market. Vervolgens rijd je langs de Thaise grens via Baan Pha Mee naar Wat Prathat Doi Tung, de Doi Chang Mub tuinen en het Doi Tung paleis. Je gebruikt een lokale lunch in een restaurant. In de middag rijd je door naar de ‘The Hall of Opium’, waar je een indruk krijgt van de opiumgeschiedenis van de streek. De rest van de dag breng je op het water door. Met een boot reis je af naar een klein vissersdorpje (Baan Had Bai). In de namiddag keer je terug in de lodge waar je van het diner geniet.

lanjia-lodge-2dagen-2

Dag 3 (ontbijt)

Na het ontbijt is het programma afgelopen.

Opmerkingen

  • Reizigers dienen in goede conditie te zijn als zij aan het programma deelnemen;
  • Door het weer kan het noodzakelijk zijn dat het programma enigszins aangepast kan worden;
  • Accommodatie is een kamer zonder air-conditioning met geweldig uitzicht over de Mekong Rivier. De kamers zijn basic, maar charmant ingericht.
~ Einde van het programma~

3 Dagen Lanjia Lodge - Gouden Driehoek ervaring

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat