Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >     * ULTIEM * 21 dagen privé reis Thailand

* ULTIEM * 21 dagen privé reis Thailand

Vanaf € 1090 p.p. 1090

Thailand vakantie van 20 nachten!

15 nachten in sfeervolle 3 sterren hotels op centrale leuke locaties, 2 keer overnachten in 2e klas slaaptreinen, 2 nachten op de Jungle Rafts of in het Resotel en 1 nacht in de Hmong Lodge. Prive (alle) transfers, lokale vluchten Chiang Rai - Bangkok en Samui of Krabi - Bangkok zijn inbegrepen. Verder zijn Jungle Rafts of het Resotel en de Hmong Lodge joined programma's. De groepjes voor joined programma's zijn klein en internationaal.

thailand-reizen-21-dagen-prive-reis-1

Dit programma is een van onze meest geboekte prive reis door Thailand. Geschikt voor koppels en families met kinderen. Met deze reis bezoekt u het hectische Bangkok, het culturele noorden en sluit u af op een tropisch strand.

Dag 1 - Bangkok (-)

Arriveer op het vliegveld van Bangkok waar u met een prive transfer naar uw hotel in het centrum van de stad wordt gebracht. Vrij voor de rest van de dag en een overnachting in Bangkok.

Dag 2: Bangkok (ontbijt)

Na het ontbijt ter vrije besteding of mogelijkheid om een excursie te boeken. Wij raden ons Bangkok City Flash programma aan. Wederom een overnachting in Bangkok.

thailand-travel-21-days-private

Dag 3: Bangkok (ontbijt)

Na het ontbijt ter vrije besteding of een mogelijkheid om een excursie te boeken naar Ayuthaya, 'de oude hoofdstad van Siam', een ochtendtrip naar de kleurrijke drijvende markt of misschien een leuke fietstocht door de buitenwijken van Bangkok. Overnachting in Bangkok.

thailand-travel-21-days-private

Dag 4: Bangkok - River Kwai (ontbijt, lunch, diner)

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een vol dag programma naar de River Kwai/Kanchanaburi. Een stop wordt gemaakt bij het museum, de gedenkplaats en de beroemde 'brug over de River Kwai'. Lunch en diner is inclusief. U overnacht op één van de drijvende hotelkamers op de Kwai Noi rivier of in leuke bungalows aan het water in het Resotel. Zeer uniek! 

Dag 5: River Kwai (ontbijt, lunch, diner) 

Na het ontbijt bezoekt u het leuke nabij gelegen Mon-dorp.  In de ochtend bezoekt u de indrukwekkende HellFire Pass. Na de lunch bent u vrij om te relaxen in uw hangmat voor uw hotelkamer of misschien boekt u een van de aangeboden excursies waaronder, kanovaren, raften of een bezoek aan de Sai Yok watervallen en de Lawa Grotten'. Diner en overnachting op of aan de Kwai Noi rivier.

Dag 6: River Kwai - Bangkok (ontbijt, lunch)

Na het ontbijt checkt u uit en vervolgens maakt u een rit over de beroemde 'Birma spoor lijn'. Na de lunch een transfer terug naar Bangkok.  Overnachting in Bangkok.

thailand-travel-21-days-private

Dag 7: Bangkok - Ayuthaya (ontbijt) 

Na het ontbijt prive transfer naar het train station voor een dag trein naar Ayutyaya. U heeft in de middag vrij om deze oude hoofdstad te bekijken. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Ayuthaya.

Dag 8: Ayuthaya - nacht trein naar Chiang Mai (ontbijt)

Na het ontbijt bent u vrij totaan de transfer in de na middag naar het trein station voor een nacht trein naar Chiang Mai. U overnacht in de trein.

thailand-travel-21-days-private

Dag 9: Chiang Mai (-)

U arriveert in de ochtend en een prive transfer zal u brengen naar uw centrall gelegen hotel in Chiang Mai. De rest van de dag bent u vrij. Overnachting in Chiang Mai.


Dag 10: Chiang mai (ontbijt)

Na het ontbijt  staat een halve dag prive excursie op het programma om Doi Suthep te bezoeken. Deze meest belangrijke tempel is gelegen boven op een berg en net even buiten Chiang Mai stadje. In de middag bent u vrij. Overnachting in Chiang Mai.

Dag 11: Chiang Mai - Hmong Lodge (ontbijt, lunch, diner)

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een prive programma naar een olifanten opvang centrum, waar u kunt leren olifanten te verzorgen. Na de lunch vertrekt u met een transfer naar de Hmong Hilltribe lodge gelegen in de bergen. Diner en overnachting in de Hmong Lodge.

Dag 12: Hmong Lodge - Chiang Rai -  (ontbijt )

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een prive transfer naar uw centraal gelegen hotel in Chiang Rai. Vrij voor lunch en diner. Overnachting Chiang Rai. 

Dag 13: Chiang Rai  (ontbijt)

thailand-travel-21-days-private

Na het ontbijt bent u vrij om Chiang Rai en de gouden driehoek verder te verkennen. U kunt een excursie boeken met bezoek aan de Akha, Yao en Karen heuvel bewoners. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Chiang Rai.

Dag 14: Chiang Rai - Bangkok - nacht trein naar Surat Thani (ontbijt)

Na het ontbijt, transfer naar Chiang Rai lucht haven voor een vlucht naar Bangkok. Arriveer en prive transfer naar het trein station voor een nacht trein naar Surat Thani. Overnachting in de trein.

thailand-travel-21-days-private

Dag 15: Surat Thani - Koh Samui of Krabi (-)

U komt in de ochtend aan op het trein station van Surat Thani. Prive transfer naar Koh Samui of naar Krabi. Overnachting in Koh Samui of Krabi.

Dag 16 tot dag 20:  Koh Samui / Krabi (ontbijt)

Na het ontbijt ter vrije besteding. Overnachting op Koh Samui of in Krabi.

thailand-travel-21-days-private

Dag 21: Koh Samui / Krabi – Bangkok(ontbijt)

Na het ontbijt ter vrije besteding tot aan de privé transfer naar het vliegveld voor een vlucht naar Bangkok. Arriveer op de luchthaven van Bangkok en stap over voor uw vlucht terug naar huis of naar uw volgende bestemming.

*** Einde van Ultiem Thailand ***


* Koh Samui is onze bestemming van Mei tot en met September. Krabi is onze bestemming van Oktober tot en met April. Dit heeft te maken met de seizoenen *

Vanaf € 1090 p.p. 1090

* ULTIEM * 21 dagen privé reis Thailand

Vanaf € 1090 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat