Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Gevonden zoekresultaten:
Bangkok
Ervaar het beste van Bangkok, Ayutthaya, Chiang Mai, Chiang Rai en eindig je dagen op het strand van Hua Hin. Een programma voor iedereen met activiteiten, bezienswaardigheden en ontspanning.
Bangkok
Reis in 2 dagen in stijl naar de oude hoofdstad van Siam: Ayuthaya. De belangrijkste handels plaats in Zuid Oost Azie tussen 1200 en 1600 waar ook de Nederlandse VOC een handels plaats heeft gehad. Reis mer prive Engels sprekende gids en prive tranport naar de mooiste en belangrijkste tempels en hoogtepunten, geniet van een overheerlijke lokale maaltijd en verblijf in een klein boutique hotelletje met zwembad in het hart van Ayuthauya. U gaat per cruise terug naar Bangkok. Een leuk luxe boutique programma wat goed te combineren is met een verblijf in Bangkok, Khao Yai, Amphawa of het River Kwai gebied.
Ayuthaya
Ervaar Bang Pa Inn zomerpaleis en Ayuthaya op de lokale manier. Reis met taxi, metro, trein, boot en fiets en bezoek alle hoogtepunten. Overnacht in een lokaal guesthouse en ga terug naar Bangkok met privé transport of met de trein, zoals jij het wilt. Je kan dit programma combineren met een aantal dagen in Khao Yai.
Bangkok
Reis van Bangkok naar de koningsteden van Ayuthaya en Sukhothai in 4 dagen. Een enorm leuk programma waar je met de dag trein gaat van Bangkok naar de oude hoofdstad van Siam gedurende 1200 tot 1500 van Ayuthaya. Vervolgens over het Thaise platteland tussen de lokale bevolking in en met de wind door je haar van Ayuthaya naar Phitsanuloke om vervolgens te verblijven in Sukothai, een nog oudere hoofdstad van het jaar 1000 to 1200. Uiteindelijk met de trein door de bergen en langs rijstvelden naar Chiang Mai.
Bangkok
Hier een privéprogramma met een privé-Engelssprekende gids en je privévervoer. Begin vanuit Bangkok naar het Bang Pa Inn Palace en Ayuthaya. Doorgaan naar Lopburi, Phitsanuloke en Sukhothai. Na een bezoek aan Sri Satchanalai en Lampang, bezoek het prachtige gebied van Nan en eindig in het hogere noorden in Chiang Rai. Een geweldig programma wat je kunt combineren met een verblijf in Chiang Rai of Chiang Khong. Je kunt ervoor kiezen om Nan en Chiang Rai over te slaan en in plaats daarvan naar Doi Inthanon, Mae Rim en Chiang Mai te gaan.
Bangkok
Een leuk 6 dagen programma waarbij je Bangkok, het River Kwai gebied en Ayuthaya zult bezoeken. Je reist per privé transport maar ook per lokale trein. Bezoek de brug over de River Kwai en ga over de houten brug naar de watervallen van Nam Tok bij het Sai Yok nationale park. Bezoek de oude hoofdstad van Siam: Ayuthaya. Een mooi driehoek programma in het centrum van Thailand en goed te combineren met een verblijf in Khao Yai, Chiang Mai, Amphawa en Hua Hin.
Ayuthaya
Baan Thai House biedt een ontspannen toevluchtsoord met gratis WiFi en gratis fietsverhuur. De villa's in Thaise stijl hebben een balkon met uitzicht op de tuin of het meer. Een spa wordt aangeboden in het resort en er is een buiten zwembad.
Ayuthaya
Baan Tye Wang ligt in de historische stad Ayuttaya en biedt een boetiekresort met stijlvolle meubels, een flatscreen-tv en een regendouche in de openlucht. Het biedt gratis WiFi, een westers ontbijt en fietsverhuur. Deze ruime kamers komen uit op een eigen balkon met een prachtig uitzicht op de gracht en beschikken over zitplaatsen in de buitenlucht, een minikoelkast en een haardroger. Ze hebben ramen die zich over de hele kamer uitstrekken.
Ayuthaya
Neem de cruise over de Chao Phraya river van Ayuthaya naar Bangkok inclusief lunch. Geniet, relax en zie het locale leven van de mensen op en aan de rivier aan je voorbij gaan.
Sukhothai/ Phitsanulok
Neem de dag trein over het Thaise platteland van Phitsnuloke naar Lopburi, Ayuthaya or Bangkok en zit tussen de 'locals' en laat de wind door je haren gaan.
Ayuthaya
Een 3 sterren hotel in de oude hoofdstad van Thailand: Ayutthaya en op loopafstand van het trein station.
Chiang Mai
Nachttrein van Chiang Mai naar Bangkok of Ayuthaya. Stap 's avonds in en de volgende ochtend ben je al in Bangkok. Een prima overnachting's plek en transport in 1.
Bangkok
Neem de dag trein van Bangkok naar Ayuthaya over het platteland door de rijstvelden langs Bang Pa In zomer paleis. Of neem de trein naar Noord Thailand.
Ayuthaya
Een heerlijk overland dag programma met prive transport en gids van de oude hoofdstad Ayuthaya naar de nog oudere hoofdstad van het oude Siam: Sukhothai uit de 13e eeuws. Onderweg zullen er stops worden gemaakt in Lopburi bij de Kmer stijl tempel met de krab etende apen en bij Phitsanuloke.
Kanchanaburi/River Kwai
Prive transfer van je hotel in Kanchanaburi, River Kwai naar de oude hoofdstad van Siam: Ayuthaya , naar het nationale park van Khao Yai, Pattaya of Rayong.
Ayuthaya
Prive transfer van je hotel in Ayuthaya naar Bangkok hotel, trein station of vliegveld.
Bangkok
Bezoek het oude zomerpaleis van de late koning van Thailand in Bang Pa in en het UNESCO werelderfgoed Ayuthaya. Voormalige hoofdstad van de machtige natie Siam van 1200 tot 1700 wanneer het was vernietigd door hun rivalen, de Burmese koning en zijn leger!
Kanchanaburi/River Kwai
Prive volle dag van River Kwai, Kanchanaburi met trein rit over de houten brug en lokale lunch naar Bang Pa Inn paleis en Ayuthaya.
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat