Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Thailand >  Ayuthaya >  2 Dagen van Bangkok naar Ayuthaya met lokaal transport - Privé

2 Dagen van Bangkok naar Ayuthaya met lokaal transport - Privé

Vanaf € 89 p.p. 89

Dag 1: Bangkok - Bang Pa Inn - Ayuthaya (lunch)

Je wordt opgepikt bij je hotel waarna je reist met taxi en BTS naar het treinstation van Bangkok. Hier zul je met een lokale, derde klasse trein naar het zomerpaleis van Koning Rama V in Bang Pa-In worden gebracht. Na het bezoek aan het paleis zul je aan boord van een privé boot stappen die je naar Ayutthaya neemt, de oude hoofdstad van Thailand. Voordat je arriveert in Ayutthaya, heb je de optie om naar het pasgeopende Nederlands Museum langs de rivier te gaan, geniet van wat bitterballen of pak een vers kopje Nederlandse koffie in de nabijheid van de oude hoofdstad van Thailand. Wanneer je arriveert in Ayutthaya, heb je een lokale lunch en in de middag zul je de oude ruïnes en tempels met de fiets gaan ontdekken. Deze tempels zijn nog altijd een ontzettend belangrijke culturele plaats in Thailand. Dit allemaal onder begeleiding van een Engels sprekende gids. Wanneer de zon ondergaat is het tijd om in te checken in het hotel. Vanaf dat moment ben je vrij, maar je kunt de fiets meenemen om de stad 's avonds nog wat te ontdekken.

Dag 2: Ayuthaya - Bangkok of volgende bestemming (ontbijt)

Na het ontbijt, vrije tijd tot privé transfer voor je vertrek naar je locatie in Bangkok. Je kunt er ook voor kiezen om de lokale trein terug naar Bangkok te nemen. Van het treinstation zul je worden opgepikt en terug worden gebracht naar je hotel.

 

Het programma is een geweldige manier om de stad te op een nieuwe manier te ontdekken! De treinrit en de boottour naar Ayutthaya is een waanzinnige manier om het platteland te zien en te voelen. Voel de wind door je haar en koel af voordat je op de fiets springt. 

Een geweldig kort programma wat goed te combineren is met een 2- of 3-daagse korte trip naar Khao Yai, de Kwai rivier of Amphawa.

Vanaf € 89 p.p. 89

2 Dagen van Bangkok naar Ayuthaya met lokaal transport - Privé

Vanaf € 89 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat