Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Dag tours > Thailand >  Bangkok >  Green World Bangkok fiets tour - prive halve dag

Green World Bangkok fiets tour - prive halve dag

Vanaf € 39 p.p. 39

Een halve dag de 'groene long' van Bangkok ontdekken is super leuk, verbazingwekkend en onvergetelijk. Een prive programma met Engels sprekende gids. De best geprijsde prive fietstoer van Bangkok!

Na het ontbijt of na de lunch, haalt uw prive gids u op bij het hotel en gaat u met lokaal en openbaar vervoer naar de start plaats van uw prive fietstoer.  Nadat een geschikte fiets is uitgezocht fietst u door een stukje Bangkok heen wat zal verbazen! Geen hoogbouw, geen druk verkeer maar vele lokale huizen, een lokale kleine tempel, een Thais schooltje en heel veel groene plantages. U rijdt over smalle paadjes door de Bangkok 'Jungle' en maakt stops onderweg om in contact te komen met de lokale bevolking.

Een super leuk programma met het gevoel helemaal niet in Bangkok te zijn. Leuk om samen te doen of met  de kinderen. U komt langs lokale marktjes waar u misschien uit een 'verse' kokosnoot kunt drinken en u stopt bij boomgaarden waaraan de meest bizarre en exotische vruchten groeien. Verder stoppen wij bij een 'mangrove forest' waar u leert hoe Thailand strijdt tegen landverlies en het stijgende zeewater. Tevens rijdt u door een parkje dat hemelsbreed een paar kilometer is van een van de drukste straten van Bangkok; Sathorn Road.

Er is ook tijd om even te stoppen voor een lichte maaltijd en een drankje bij een van de lokale restaurantjes. Dan verder op de fiets en via de 'Vechtvissen' van Bangkok (heb niet al te hoge verwachtingen ;0) terug naar de start/eind locatie. Er is tijd om nog even de handen te wassen en dan met het shuttle bootje weer terug naar de overkant waar een prive busje op u staat te wachten om u weer terug te brengen naar uw hotel in de metropool; Bangkok. U kunt ook ergens in het centrum worden afgezet zoals het beroemde MBK shopping center met z'n 100den kleine shopjes.
Laat het ons weten....!
Een halve dag die u niet snel zult vergeten en zeker moet doen als u in Bangkok bent. Wij zien er naar uit u deze 'andere' kant van de hoofdstad te mogen laten zien en ervaren.
   

 

Vanaf € 39 p.p. 39

Green World Bangkok fiets tour - prive halve dag

Vanaf € 39 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat