Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Dag tours > Thailand >  Bangkok >  Prive volle dag naar DS drijvende markt, de Maeklong treinmarkt en River Kwai

Prive volle dag naar DS drijvende markt, de Maeklong treinmarkt en River Kwai

Privétour van een hele dag met een Engelssprekende gids van Bangkok naar Kanchanaburi met een tussenstop op de drijvende markt Damnern Saduak en de Maeklong Treinmarkt.  Aanbevolen is om uw hotel in de vroege ochtend in Bangkok te verlaten.

Na het ontbijt wordt je vroeg in de ochtend opgehaald door je prive gids en chauffeur en rijden jullie 100 zuidwaarts langs de kust van de Golf van Thailand. Onderweg kan een stop worden gemaakt bij de 'zoutvelden' en kun je zien hoe zeezout wordt gewonnen. Je komt in de ochtend rond een uur of 7 aan bij de Damnern Saduak drijvende markt en kan deze kleurrijke markt op je gemak bezoeken. Er is tijd voor een kopje 'Boran' koffie oftewel koffie gemaakt op de oude wijze. Of je kunt zelf een paddle bootje huren bij een oude Thaise oom om dwars door markt te varen.

We gaan verder naar Maeklong waar je de bijzonder treinmarkt zal bezoeken. Je kunt zien hoe een heuze Thaise trein dwars door een versmarkt rijdt. We gaan verder westwaarts naar Kanchanaburi of tewel het River Kwai gebied. Hier zullen we de gendenkplaats bezoeken waar vele Nederlandse maar ook Australische krijggevangen worden gedacht. Verder zul je het museum bezoeken en natuurlijk de 'beroemde' Brug Over de River Kwai. Hier is tijd om over heen te lopen. Een locale lunch is inclusief.

Dit programma kan in Kanchanaburi eindigen of u rijdt weer terug naar Bangkok of je laat je afzetten bij het trein station van Nakhon Pathom om de trein te nemen naar het zuiden. De keuze is aan jezelf.

Prive volle dag naar DS drijvende markt, de Maeklong treinmarkt en River Kwai

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat