Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Thailand >  Chiang Rai/ Golden Triangle >  2 Dagen Lanjia Lodge Trekking

2 Dagen Lanjia Lodge Trekking

Spannende trekking in het noorden van Thailand met verblijf in de Lanjia Lodge, in het noorden van Thailand. De expeditie is inclusief een Trekking tocht en een bezoek aan vele attracties in een hele bijzondere omgeving.

lanjia-lodge

Dag 1 - Lanja Lodge (diner)  
      

Je arriveert vroeg in de middag in de Lanjia Lodge. Bij aankomst krijgt een verfrissend welkomstdrankje aangeboden door het personeel van de lodge. In de middag begint de trekking. De trekking duurt 3 tot 4 uur en gaat door met de bergen van de omgeving van de lodge. Onderweg stop je bij een Hmong dorpje en een waterval. Je keert terug naar de lodge per motor of truck. Tijdens het diner wordt een traditionele Thaise dans voor je opgevoerd.

 

Dag 2 - Lanjia Lodge (ontbijt)

Na het ontbijt zie je een presentatie over de Hmong stammen, de Lahu stammen en de Golden Triangle. Tevens leert je meer over het gebied en de belangrijke functie die de Golden Triangle en de Mekong Delta innemen voor de lokale bevolking.

- Einde van de trekking -

Opmerkingen

  • Reizigers dienen in goede conditie te zijn als zij aan het programma deelnemen;
  • Door het weer kan het noodzakelijk zijn dat het programma enigszins aangepast kan worden;
  • Accommodatie is een kamer zonder air-conditioning met geweldig uitzicht over de Mekong Rivier. De kamers zijn basic, maar charmant ingericht. 

 

2 Dagen Lanjia Lodge Trekking

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat