Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >     17 Dagen 'Celebration' Thailand - Privé Rondreis

17 Dagen 'Celebration' Thailand - Privé Rondreis

Een geweldige prive reis door Thailand van 17 dagen vol met cultuur, geschiedenis en activiteiten. inclusief een bezoek aan de hoofdstad Bangkok, de oude hoofdsteden van Ayutthaya en Sukhothai, een bezoek het authentieke noordelijke deel van Thailand met inbegrip van de Gouden Driehoek. De reis wordt afgesloten met ontspannen op een prachtig tropisch strand in Hua Hin.

thailand-reizen-bangkok

Dag 1: Bangkok (-)
Aankomst op Bangkok International Airport waar u wordt verwelkomd door onze guest service en overgebracht naar uw centraal gelegen hotel. De resterende dag is ter vrije besteding. Overnachting in Bangkok. 
Dag 2: Bangkok (ontbijt)
Ontbijt in uw hotel. Volledige dag is ter vrije besteding om Bangkok te verkennen op uw eigen houtje of neem contact met ons op om een van onze tours te boeken. Onze City Flash Tour en fietstochten wordt ten zeerste aanbevolen en garanderen een prachtige en indrukwekkende ervaring van Thailands hoofdstad.

Dag 3: Bangkok (ontbijt)
Ontbijt in uw hotel. Resterende dag is ter vrije besteding om de nooit slapende hoofdstad Bangkok te verkennen of neem contact met ons opnemen om een van onze dag touren te boeken. Overnachting in Bangkok.

bangkok-ayatthaya

Dag 4: Bangkok - Ayutthaya (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt transfer naar Ayutthaya. Op weg naar Ayutthaya stoppen we bij het zomerpaleis Bang Pa voor de lunch. Overnachting in Ayutthaya.
Dag 5: Ayuthaya - Lop Buri - Pitsanolouk - Sukhotai (ontbijt en lunch)
Vandaag vertrekken we van Ayutthaya naar Sukhotai via Lopburi en Pitsanolouk. Overnachting in Sukhotai.


Dag 6: Sukhotai - Sri Satchanalai - Nan (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt bezoekt u Sukhotai, een andere oude hoofdstad van Thailand. Naast Sukhotai bezoeken we ook Sri Satchanalai en nuttigen we een lunch. Vervolgens reizen we verder naar Nan, waar een comfortabel hotel op u wacht voor uw overnachting.


thailand-sukhothai

Dag 7: Nan - Payao - Chiang Rai (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt vertrekken we naar Chiang Rai met een bezoek aan Payao voor de lunch. Na de lunch gaan we verder naar Chiang Rai. Overnachting in Chiang Rai.


Dag 8:  Gouden Driehoek (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt bezoeken we de Gouden Driehoek en Mae Sai, maken we een bezoek aan de beroemde Langnek bergstam en lunchen voordat we terugkeren naar Chiang Rai. Overnachting in Chiang Rai.

Dag 9: Chiang Rai - Khum Lanna (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt vertrekken we naar de Khum Lanna outpost. Hier hebben we de ervaring van de Khum Lanna Thai Country Living. Overnachting in het Lanna Khum lodge..

Dag 10: Chiang Mai (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt vertrekken we vanaf Khum Lanna richting Chiang Mai. Overnachting in Chiang Mai.

Dag 11: Chiang Mai (ontbijt, lunch)
Na het ontbijt bezoeken we het Doi Suthep tempel complex hoog in de bergen met een geweldig uitzicht. Na de lunch is de resterende dag is ter vrije besteding. Overnachting in Chiang Mai.
thailand-chiang-mai
Dag 12: Chiang Mai  (ontbijt)
U ontbijt in het hotel. De hele dag heeft u ter vrije besteding om Chiang Mai te ontdekken met de vele tempels en nachtmarkten. In de avond gaat u met de nachttrein terug naar Bangkok. U overnacht in de trein
Dag 13-16: Hua Hin (ontbijt)
Aankomst op het treinstation in Bangkok en transfer naar Hua Hin.
Dag 17: Hua Hin – vertrek (ontbijt)
Na het ontbijt brengt een prive-transfer u terug naar Bangkok.
thailand-hua-hin
Einde van het programma

17 Dagen 'Celebration' Thailand - Privé Rondreis

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat