Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Vietnam >  Hanoi >  21 Dagen Vietnam & Cambodja

21 Dagen Vietnam & Cambodja

Vanaf € 1198 p.p. 1198

Ontdek de hoogtepunten van Vietnam, zoals de dampende metropool Saigon, de Viet Cong Chu-Chi-tunnels, de hoofdstad Hanoi, de wereld heratige site Halong Bay, het bergachtige Hoi An, Hue en nog veel meer. Vervolg uw reis door Vietnam naar Cambodja, het oude Khmer-rijk, waar u cultuur, traditie, heerlijk eten, mooie rustige stranden, vele tempels en leuk stad leven zult ervaren! Een bestemming om bij te houden! Deze geweldige reis door twee fantastische landen biedt een ontspanning gecombineerd met een enorme hoeveelheid culturele schatten en activiteiten.
 
Dag 1: Aankomst Ha Noi (-)
Aankomst in Ha Noi, de gracieuze hoofdstad van Vietnam en een van de mooiste en boeiende steden van Azië. Bij aankomst wordt u opgehaald door onze chauffeur en rechtstreeks naar ons hotel in Ha Noi gebracht. Na check-in in het hotel, zal de gids kort het reis programma met u doornemen. De resterende dag is ter vrije besteding om het verbazingwekkende Han Noi te verkennen.

vietnam-cambodia-21-days

Dag 2 - Ha Noi (ontbijt)
Volledige dag is ter vrije besteding. Of boek een optionele tour om de stad te verkennen.Overnachting in Ha Noi.

Dag 3 - Ha Noi – Halong Bay Cruise  (Ontbijt, lunch, diner)
Na het ontbijt in het hotel wordt u opgehaald bij uw hotel voor een transfer naar Ha Long stad. Onderweg, heeft u een korte pauze van 20 minuten in Hai Duong stad waar u Vietnamese ambachtelijke producten kunt bezichtigen vervaardigd door de inwoners van Hai Duong.

Daarna vervolgen we onze reis naar Ha Long stad. Transfer naar Halong heritage cruise met een kleine boot. Aangekomen op de cruise kunt u genieten van een welkomstdrankje. Vietnamese lunch geserveerd aan boord, terwijl u richting Bai Tu Long Bay vaart, het paseert u het Royal Park, BaiTho berg, Yen Ngua Island en Luon Cave. Verken de mysterieuse Sung Sot grot, een van de mooiste grotten in Halong Bay.

In de late namiddag komt u aan op Titiov Island, waar u vrije tijd heeft om te zwemmen, te kajakken en de Luon grot te bezoeken. Geniet van het zwemmen, zonnebaden en kajakken in Halong Bay wat tot de een van wereld wonderen wordt gerekend. In de avond kunt u genieten van een diner met verse zeevruchten. na het diner kunt u deelnemen aan de Cuttle-fishing Contest en onmiddellijk uw "resultaten" proeven of geniet van dans en karaoke op het cruise schip. Overnachting in uw cruise cabine.

 
Dag 4 -  Halong Bay - Ha Noi - Hue (ontbijt, lunch )
Vroege vogels kunnen genieten van een prachtig ochtend uitzicht op het landschap van Halong Bay met een kopje thee of koffie. Vervolgens lekker genieten van het ontbijt en sightseeing terwijl u naar een ander deel van de baai vaart. Hou uw camera gereed voor foto's! We passeren van Dinh HuongIsland, het vechthanan Island, Dog Island, het Ba Hang gebied en het drijvende vissersdorp plus een aantal andere vreedzame dorpen.

Vóór de middag check out en transfer terug naar de Kade. vervolgens lekker lunchen in een lokaal restaurant in het centrum van Halong stad. Na de lunch vertrekt u naar Ha Noi met een tussen stop in Hai Duong stadscentrum. In de late namiddag komt u aan in Ha Noi en word u naar uw hotel gebracht. Transfer naar het station voor de trein naar Hue. Overnachting in de trein cabine.

Dag 5 -  Hue (ontbijt)
In de ochtend arriveert u op het treinstation in Hue. Hier wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht. Daar kunt u genieten van een ontbijt en de rest van de dag is ter vrije besteding. Overnachting in uw hotel in Hue.

Dag 6 -  Hue – Hoi An (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Na het ontbijt zal de 'open-bus' u ophalen bij het hotel om u naar Hoi An te brengen. Drop-off bij uw hotel in Hoi An. Overnachting in Hoi An.

Dag 7 - Hoi An (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Resterende dag is ter vrije besteding.


Dag 8 - Hoi An – Da Nang – Ho Chi Minh City (ontbijt)
Na het ontbijt in het hotel wordt u opgehaald. Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Ho Chi Minh City. Bij aankomst wordt u opgehaald door onze chauffeur en naar het hotel gebracht om in te checken en te ontspannen.

 

Dag 9 - Ho Chi Minh City (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Resterende dag is ter vrije besteding.

Dag 10 - Ho Chi Minh City - Cu Chi Tunnels - Ho Chi Minh City (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. We ontmoeten onze gids bij de lobby van het hotel om de dag te beginnen een bezoek aan de Cu Chi tunnels, een gebied dat een zeer belangrijke rol gespeeld heeft in de oorlog tegen zowel de Fransen als de Amerikanen. Dit beroemde netwerk van ondergrondse tunnels biedt ons een opmerkelijk inzicht in de ontberingen en de wreedheid van de oorlog in Vietnam. Bij elkaar bijna 250 km, gaven de tunnels onderdak aan meer dan 16.000 communistische strijders tijdens de oorlog. We zullen de kans hebben om door middel van een aantal van de tunnels kruipen alvorens terug te keren naar ons hotel in Ho Chi Minh City. De resterende dag is ter vrije besteding.

Dag 11 - Ho Chi Minh City – Vinh Long (ontbijt, lunch, diner)
Ontbijt in het hotel. Deze ochtend bezoeken we de Mekong Delta, de meest vruchtbare regio van Vietnam. Per boot varen we langs de Mekong rivier en verkennen de Cai Be drijvende markt, waar u kunt zien hoe de locale bevolking hun producten verkopen. Er is ook de mogelijkheid om de Mekong-delta te verkennen per fiets of de optie om lekker te gaan wandelen door de weelderige vruchten tuin en u te mengen met de vriendelijke bevolking. Overnachting in een lokaal vietnamees huis waar u een vietnamese kookdemonstratie zult bijwonen.


Dag 12 - Vinh Long – Chau Doc (ontbijt, lunch)
Ontbijt in het lokale Vietnamese huis. Voortzetting van uw bezoek aan de lokale dorpen in Vinh Long en een boottocht om de Co Chien rivier te verkennen. Na de lunch in een lokaal restaurant (op eigen rekening), reizen we verder naar Chau Doc voor de overnachting.

Dag 13 - Chau Doc – Phnom Penh (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. U wordt opgepikt door cyclo( fietstaxi) voor een leuke tocht naar een Hang Chau waar u op de boot naar Phnom Penh zult stappen. Aankomst in Phnom Penh per boot van Chau Doc. U wordt opgehaald door onze chauffeur en naar uw hotel gebracht.

Phnom Penh - de stad behoudt zijn traditionele Khmer en koloniale charme. Franse villa's langs met bomen omzoomde lanen herinneren de bezoeker er aan dat de stad ooit de parel van Zuidoost-Azië was. De recente politieke ontwikkelingen hebben geleid tot een economische bloei van soorten waardoor er door de hele stad nieuwe hotels, restaurants, bars en discotheken de grond uit schieten. Overnachting in Phnom Phen.

 
Dag 14 - Phnom Penh – Siem Reap (ontbijt)
Transfer naar Phnom Penh busstation voor het vertrek naar Siem Reap met de Mekong Express Bus. Bij aankomst op Siem Reap busstation, wordt u opgehaald door onze chauffeur en naar uw hotel gebracht. Resterende dag is ter vrije besteding. Overnachting in Siem Reap.

Dag 15 - Siem Reap (ontbijt) 
Volledige dag is ter vrije besteding om dit oude koninkrijk van meer dan 1000 jaar geleden verder te ontdekken. Bezoek de Angkor Wat, Bayon, Angkor Thom en de Thaprom tempels en sta versteld. Overnachting in Siem Reap.

vietnam-cambodia-21-days

Dag 16 - Siem Reap – Ter vrije besteding (ontbijt)
Volledige dag is ter vrije besteding om Siem Reap en de omgeving verder te verkennen. Overnachting in Siem Reap.

Dag 17 - Siem Reap – Battambang (ontbijt)
's Ochtends reizen we over land met een prive aircon auto naar Battambang, de rit duurt ongeveer 3 en een half uur. We stoppen onderweg om hand gemaakte producten te kopen en het maken van mooie foto's. Bij aankomst in Battambang, bent u vrij om de stad op eigen houtje te verkennen. Battambang is een charmante grote stad, gelegen langs de rivier, met elegante huizen in de Franse koloniale stijl. Overnachting in Battambang.

 

Dag 18 - Battambang – Phnom Penh (ontbijt)
Je hebt ongeveer een halve dag de tijd om de stad Battambang te verkennen voordat u terug naar Phnom Penh reist met de Mekong bus. Aankomst op het bus station van Phnom Phen waar u chauffeur u staat op te wachten voor de transfer naar uw centraal gelegen hotel. Overnachting in Phnom Penh.

Dag 19 - Phnom Penh – Sihanouk Ville (ontbijt)
Na het ontbijt wordt u opgehaald door onze chauffeur voor de transfer naar het bus station  om vervolgens rechtstreeks per bus  naar Sihanouk Ville gebracht te worden. Bij aankomst op het bus station brengt u chauffeur uw naar uw centraal gelegen hotel. Na het inchekken in uw hotel heeft u de tijd om rustig bij te komen. De prachtige stranden van Sihanouk Ville zijn enkele van de meest ongerepte in heel Zuid-Oost-Azië, ondanks het snel groeiende toerisme.

Sihanouk Ville heeft 10 km strand dat zich uitstrekt langs de gehele lengte van de stad en heeft tientallen kleine eilanden op slechts een korte boottocht afstand. Deze eilandjes bieden een perfecte mogelijkheid om van het tropische leven te genieten. Met faciliteiten om te zwemmen, snorkelen of duiken, zal deze vrije dag u genoeg kans geven om te genieten van de zon en de zee en de relaxte omgeving. Overnachting in Sihanouk Ville.

Dag 20 - Sihanouk Ville – Ter vrije besteding (ontbijt)
Volledige dag is ter vrije besteding om te genieten van deze prachtige badplaats. Overnachting Sihanouke Ville.

vietnam-cambodia-21-days
Dag 21 - Sihanouk Ville – Phnom Penh – Vertrek (ontbijt)
Vandaag hebben we een halve dag vrij voor ontspanning. Op het strand kunt u een bootje huren om de nabijgelegen eilanden voor de kust te verkennen of het Ream nationaal park bezoeken dat bekend staat om het mangrovebos en haar eco-systeem. Deze optionele activiteiten zijn niet inbegrepen in de prijs, maar onze gids zal ter beschikking zijn om u te adviseren met waardevolle informatie. Eind van de middag vertrekt u met een prive chauffeur vanuit Sihanouk Ville terug naar Phnom Penh.Bij aankomst in Phnom Penh wordt u direct overgebracht naar Phnom Penh luchthaven voor vertrek vlucht naar uw volgende bestemming. Neem afscheid van uw Cambodjaanse chauffeur en van Cambodja zelf. Vaarwel Cambodja!

*** Einde van het programma ***


** Let op: dit programma kan worden aangepast op basis van uw wensen. We kunnen het programma verlengen, verkorten of opwaarderen  met prive transfers, prive-reizen en betere hotels. Laat het ons weten en wij zullen een op maat gemaakt voorstel voor u maken, dat uniek is en aan alleen uw wensen voldoet.

*** Er zijn nu ook vluchten van Siem Reap direct naar Sihanoukville. Uw programma kan dus worden aangepast waarbij de geplande 2 dagen naar Battambang en Phnom Phen worden ingeruild voor meer dagen aan het strand. Laat het ons weten!

 

Vanaf € 1198 p.p. 1198

21 Dagen Vietnam & Cambodja

Vanaf € 1198 p.p.
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Selecteer optie / type:
Van datum
tot
Selecteer Begindatum:
 

Toon alle data met prijs informatie

Bekijk wat is inbegrepen.

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat