Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Bouwstenen > Thailand >  Phuket >  2 Dagen Zeekanotrip Phang Nga Baai Krabi - Privé

2 Dagen Zeekanotrip Phang Nga Baai Krabi - Privé

De Hongs bezoeken, op het strand kamperen onder de sterren, een romantische zonsopgang op Krabi  een zelden bezocht exotische kalkstenen eilanden in de verste uithoeken van de East Bay - deze tweedaagse tour is een prachtig overzicht van het Phang Nga natuurgebied.

phang-nga-bay

Dag 1:  Phuket of Krabi - Phang Nga Bay (Lunch, diner)

Nadat je wordt opgehaald in je hotel op Aonang of Phuket, zul je doorreizen naar de pier en neem je een boot naar Koh Yao Noi. Deze dag ga je genieten van een fantastische tour met een volledige dag in Phang Nga Bay grotten, mangroven en hongs. Je voelt je omgeven door ongelovelijke natuur en de prachtige zee. Na een traditionele lokale lunch ga je verder met het verkennen van de baai. Door middel van een longtail boot ontdek je verbazingwekkende afgelegen stranden en eilanden.

 

Na de longtail boottocht word je afgezet op de kampeerplaats op het strand voor een waanzinnige nacht onder de sterren, na eerst genoten te hebben van een traditioneel, lokaal diner. Je kunt ontspannen en genieten van de mooie zonsondergang terwijl je bent omgeven door prachtige natuur. Als het weer het niet toe staat overnachten we in een simpele bungalow.

phang-nga-bay2

Dag 2: Phang Nga Bay - Phuket of Krabi (ontbijt, lunch)

Geniet van de prachtige zonsopgang over Krabi. Na het nuttigen van een heerlijk ontbijt in de ochtend ga je verder om meer van de Phang Nga Bay eilanden en stranden te verkennen. Je reist verder naar het eiland Koh Yao Noi, waar je van een heerlijke traditionele lunch kunt genieten.Na de lunch reis je per lokale taxi naar de pier en neem je de boot naar naar Phuket of naar Krabi.


- Einde van het programma -

 

  

 

2 Dagen Zeekanotrip Phang Nga Baai Krabi - Privé

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat