Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >  Bangkok >  * AVONTUUR * 14 Dagen Beste jungle, natuur en stranden - Prive

* AVONTUUR * 14 Dagen Beste jungle, natuur en stranden - Prive

Een heel mooi compact programma waar u Bangkok, Khao Sok, Khao Lak, Phuket, de Phi Phi eilanden en Krabi zult bezoeken.

Dag 1: Bangkok (-)
Aankomst in Bangkok. Een hartelijk welkom door onze guest service bij aankomst en transfer met onze prive-luxe minibus naar een voor u gunstig gelegen hotel in het centrum van Bangkok. De rest van de dag vrij te besteden. Overnachting in Bangkok.

Eventueel kunt u aan de reis een fietstocht door Bangkok of bezoek aan de floating market toevoegen. Vraag hiernaar bij uw boeking.

Dag 2: Bangkok - Surat Thani (B)

Na het ontbijt vrij totaan tijd voor een prive transfer naar het trein station en een nachtrein naar Surat Thani. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in de trein.

Dag 3: Surat Thani - Khao sok  (-)
Vroege aankomst in Surat Thani en prive transfer door het prachtige zuid Thailand naar Thailand's Rainforrest: Khao Sok. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in een bungalow in Khao Sok nationale park.


Dag 4: Khao Sok (B)
Na het ontbijt, ter vrije besteding. U kunt excursies ter plaatse boeken zoals een jungle trekking, naar een olifanten kamp, rivier 'tuben' of een bezoek naar het prachtige stuw meer. Vrij voor lunch en diner. Overnachting Khao Sok.

Dag 5: Khao Sok - Khao Lak (B)
Na het ontbijt, tijd om uit te checken en met een prive transfer naar de west kust: Khao Lak. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Khao Lak.


Dag
6-7: Khao Lak (B)
Na het ontbijt. Vrij te besteden of tijd om een de omgeving van Khao Lak te ontdekken. Vrij voor lunch en diner. Overnachting Khao Lak.

Dag 8: Khao Lak - Phuket (B)
Na het ontbijt, uit checken en met een prive transfer naar Phuket - de parel van de Andaman Zee. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Phuket.

Dag 9-10: Phuket(B)
Na het ontbijt, vrij te besteden of ontdek meer van het eiland van Phuket of maak een excursie naar Phang Nga baai. Vrij voor lunch en diner. Overnachting in Phuket.


Dag 11: Phuket - Phi Phi - Krabi (B)
Na het ontbijt, check out voor een transfer met ferry naar Phi Phi waar u een paar uur te besten hebt om dit natuur wonder te zien. In de middag een ferry naar Krabi en transfer naar u centraal gelegen hotel op Ao Nang. Vrij voor lunch en diner. Overnachting Krabi.

Dag 12-13: Krabi (B)
Na het ontbijt, vrije besteding of tijd op het afgelegen en niet-bewoonde eilanden zoals Koh Hong te verkennen een eiland voor  Krabi. ’S Nachts overnachten op Krabi.Dag 14: Krabi - Bangkok (B)
Na het ontbijt, vrije besteding tot de Check out en een transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Bangkok. Aankomst Bangkok luchthaven.

Einde van het programma.

** Laat het ons weten als u het programma te wijzigen. Misschien een dag meer of minder of wat meer dagen op een bepaalde locatie. Misschien heeft u verblijven in betere hotels of wilt u een aantal rondleidingen toe te voegen ... laat het ons weten en wij kunnen een op maat gemaakt voorstel voor u maken.

 

* AVONTUUR * 14 Dagen Beste jungle, natuur en stranden - Prive

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat