Snel zoeken klik hier
downarrow
uparrow
Selecteer: personen: Van datum:
 Date selector
 
land:
Loading ...
kinderen: tot:
 Date selector
 
stad: Regio:
Rondreis > Thailand >     14 Dagen Bounty Stranden Thailand - Privé

14 Dagen Bounty Stranden Thailand - Privé

Prive reis Thailand met de beste bounty stranden; Phuket, Phi Phi en Krabi. Start in Bangkok en verblijf in gunstig gelegen hotels. Ga eilandhoppen, snorkelen, loungen, feesten of gewoon ontspannen en lekker achterover liggen. En dat alles voor een zeer goede prijs! Ontdek het nu zelf in deze 14 daagse rondreis door Thailand.

Reisprogramma

Dag 1 - Bangkok (-)

Aankomst in Bangkok. Bij aankomst een warm welkom door onze gastservice. Vervolgens wordt u met onze prive-luxe minibus naar uw gunstig in het centrum van Bangkok gelegen hotel overgebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. Overnachting in Bangkok.

Uitzicht over de stad Bangkok

Dag 2 - Bangkok (ontbijt)

Na het ontbijt in het hotel, bent u vrij om op uw gemak Bangkok te verkennen of bel ons om een aantal unieke optionele tours aan te vragen. U overnacht in Bangkok.

Dag 3 - Bangkok - Phuket (ontbijt)

Na het ontbijt, check out en overdracht per prive-luxe minibus naar de luchthaven van Bangkok voor een vlucht naar Phuket. Bij aankomst in Phuket wordt u verwelkomt en per prive transfer naar uw centraal gelegen hotel op Patong of Karon Beach gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding en overnachting in Phuket.

Dag 4 - Phuket (ontbijt)

Na het ontbijt bent u vrij om op uw gemak de magie van Phang Nga Bay te verkennen. Overnachting in Phuket.

Dag 5 - Phuket (ontbijt)

Na het ontbijt is de dag ter vrije besteding. Misschien de perfecte tijd om een motor of jeep te huren om het eiland met al haar unieke stranden te verkennen zoals Bangtao, Kamala, Surin, Karon, Kata, Rawai, Chalong Bay. Overnachting in Phuket.

Eiland thailand: heerlijk ontspannen op Phuket

Dag 6 - Phuket (ontbijt)

Na het ontbijt is de dag ter vrije besteding. Waarom gaat u niet lekker snorkelen of duiken? Overnachting in Phuket.

Dag 7 - Phuket - Phi Phi (ontbijt)

Na het ontbijt zult u uitchecken en wordt u door een joined transfer naar de pier gebracht voor een ferry naar Phi Phi. Aangekomen op Phi Phi verblijft u in een comfortabel hotel op een van de beste witte poeder stranden van Phi Phi . De rest van de dag is ter vrije besteding. Overnachting in Phi Phi.

Dag 8 - Phi Phi (ontbijt)

Na het ontbijt is de dag ter vrije besteding. Neem een lokale longtail boot en bezoek de beroemde 'Beach' van Maya Bay. Overnachting Phi Phi.

Misschien wel het mooiste bounty eiland in Thailand: Phi Phi

Dag 9 - Phi Phi (ontbijt)

Na het ontbijt is de dag ter vrije besteding. Blijf bij het zwembad of maak een wandeling langs de witte stranden van Phi Phi. Overnachting Phi Phi.

Dag 10 - Phi Phi - Krabi (ontbijt)

Na het ontbijt zult u uitchecken en zult u per ferry naar Krabi vertrekken. Krabi - beroemd om de kalkstenen kliffen, afgelegen eilanden en witte zandstranden. Check in een klein en charmant hotel met zwembad en tuin, op loopafstand van het beroemde strand van Ao Nang. Overnachting in Krabi.

Dag 11 - Krabi (ontbijt)

Na het ontbijt is de dag ter vrije besteden om bijvoorbeeld de afgelegen en onbewoonde eilanden zoals Koh Hong te verkennen. Overnachting in Krabi.

Dag 12 - Krabi (ontbijt)

Na het ontbijt is de dag ter vrije besteding. Overnachting in Krabi.

Dag 13 - Krabi (ontbijt)

Na het ontbijt bent u vrij om lekker te relaxen aan het mooie strand van Aonang of neem een longtail bootje naar de prachtige natuurplek van Railey Beach. Overnachting in Krabi.


Dag 14 - Krabi - Bangkok (ontbijt)

Na het ontbijt is de dag ter vrije besteding totdat u zult uitchecken en naar de luchthaven vertrekt luchthaven voor de vlucht naar Bangkok. Aankomst luchthaven van Bangkok.

Einde van het programma.

** Laat ons weten wanneer u het programma wilt wijzigen. Misschien een dag meer of minder of meer dagen op een bepaalde locatie. Misschien wilt u graag verblijven in luxere hotels of zou u graag een aantal rondleidingen toe willen voegen? Laat het ons weten dan kunnen wij een op maat gemaakt voorstel voor u maken.

Bekijk meer: eilandhoppen thailand

14 Dagen Bounty Stranden Thailand - Privé

 
Loading ...
Please wait...
Subscribe Newsletter

Subscribe for Newsletter

Thank you, your email has been subscribed for newsletter. Your email has been already subscribed for newsletter. Please enter valid email.
Email: *

Loading ...
Please wait...
Klik hier voor een scherp reisvoorstel op maat